Mastodon

Godoyra várva

A képen azt látjuk, amikor a 34-szeres panamai válogatott védekező középpályás, Anibal Godoy [transfermarkt] szignál valamiféle papirost Fabio Cordella mellett, aki ugyebár a Honvéd nemzetközi igazgatója, vagy valami olyasmi.

A hipergyors internet világában természetes, hogy a klubhonlapon még nem szerepel a szerződtetés ténye, miközben az egyes egyéb sajtótermékek már azt is tudni vélik, hogy Godoy három évre írt alá hozzánk. A wikipediás oldalát valószínűleg maga szerkesztheti, ott már tegnap óta a Honvéd játékosaként tündököl.

Godoyról első blikkre azt állapítottuk meg, hogy nagyon, de nagyon szeretett volna valahova Európába, vagy legalább csak eligazolni Panamából, ahol a helyi Chepo FC csapatát erősítette. (Legutóbb – nomen est omen – az argentin Godoy Cruz csapatát erősítette kölcsönben egy teljes éven át, de legjobb tudomásunk szerint nem lépett pályára a csapatban tétmeccsen. Sőt, igazából a saját wikipedia oldalán kívül máshol nyomát sem találtuk az ottani szereplésnek.) Ellenben a youtube tele van a házaló videóival: van olyan, ami a szép passzait és labdaszerzéseit mutatja helyi elektronikus tánczenével a háttérben, és van olyan, ami ugyanazt, csak rövidebben.

Névleges posztja védekező középpályás, ahol nálunk alapból Hidi Patrik játszik, valamint Rossi a kisMancinit szeretné átnevelni valami hasonlóra. Godoy ide érkezik, aztán meglátjuk, hátha bejön.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||