Mastodon

Az írja a Nemzeti Sport Online vezető anyaga, hogy Filkor Kispesten próbázik!

filkor_nso

Filkor 2006-ban igazolt az MTK(1)-ból az olasz Interbe(2) egy elég érdekes konstrukcióban (előbb egy máltai csapathoz került, majd onnan pattant hirtelen tovább, hogy később legyen némi pereskedés a nevelési költségek vonatkozásában). A felnőttben – hiába volt Mancini az edző épp (milyen meglepő, hogy ez a név előjött!) – végül nem mutatkozott be bajnokin, így egy év múlva kölcsönadták előbb Grossetóba(3), majd Sassuoloba(4) és végül Gallipoliba(5). (2006/07-ben játszott két kupameccsen, így igazából van egy kupaezüstje az Inerrel, és egyszer ült bajnokin is a kispadon. A bajnokcsapat kispadján!)

2010-ben egy komolyabb játékoscsere keretében a Milánhoz(6) került, és bár meglepő, de még mindig a keretükhöz tartozik. Mondjuk a Milanban pont nem lépett még pályára, viszont volt már kölcsönadva a Triestinának(7), a Livornónak(8), a Barinak(9), a Pro Vercellinek(10), a francia Chateauroux-nak(11), és végül legutóbb az Avellinónak(12). Ha jól számolom ez összesen (az MTK-val együtt) 12 klub 2006 óta, vagyis alig nyolc év alatt.

Ja, és közben 2007-ben bemutatkozhatott Várhidi válogatottjában.

(via nso)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||