Mastodon

Erősödtünk!

Ritka esemény a sajtószobában: új arcok a fedélzeten. (via honvedfc.hu)
Ritka esemény a sajtószobában: új arcok a fedélzeten. (via honvedfc.hu)

A hetek óta ígért 2-3 fős erősítés-kontingens beérkezett, boldogan jelenthetjük. A klub az egy év szünet után visszatért Marco Rossi mellett ma bemutatta 2-3… illetve 9 új szerzeményét, akikkel megcélozzuk a biztos bennmaradást. Rossi mester nagy kedvvel vág bele a munkába, az egy éve elveszett tulajdonosi bizalom, melyet annyira hiányolt májusban, úgy látszik meglelésre került az egyik pesti Trattoriában, egységben az erő.

Az általunk edzőmeccseken már látott, tarkóval fejelő Kone mellett, aki ugye 10 gólt ver majd a szezonban, ahogy azt a tulaji kinyilatkoztatásból megtudtuk a pálya szélén a Pápa elleni felkészülésin, és a támadót szidó drukkerek majd hangosan kérhetnek bocsánatot tavasszal a tribünön, szóval mellette még jött Ontivero, Elez, Izazola a beharangozottak közül, Chiki Meza, az ügyesen passzóló, ám gólhelyzetben magát szintén a Pápa ellen seggberúgó kis venéz középpályás, aki Konéval együtt már bemutatkozhatott a műfövesen, az egy-egy félidőre kipróbáltak közül Projics és Morgan, elöl ugye Punó, ja és még a kolumbiai Palaciós (hát te meg ki vagy, fiam?).

Én bizakodó vagyok, egy

Kemenes – King, Elez, Kosznics/Ignja, Morgan – Meza, Ontivero, Hidi – Kone, Punó, Izazola

csapattal nemhogy a villámgyos összeszokás, de a biztos bennmaradás is meglesz, ráadásul megint lesz gerince a csapatnak, szerethető, azonosulásra alkalmas márka-arcokkal, valahogy így kellett volna igazolni mindig is az elmúlt években. Endit, Lőrinczyt, Csábit remélem a kezdő közelébe sem engedjük, nem szabad most kockáztatni, ezt meg kell értenünk!

Várom a nyíregyi kezdést és túrát már nagyon, hosszú évek után ismét lehet izgulni egy Kispestért, ez az én Honvédom, srácok, ikonikus légiósokkal, és egy karakán, higgadt arccal a padon, remélem megtöltünk vagy 4-5 buszt a Szpari meccsre, a hazai bemutatkozásra pedig 4-5000 fős tömeget várok.

Most kell kispestinek lennünk és a csapat mellé állnunk!

Amíg Francis Kone küzd értünk a csatársorban, amíg ő átérzi, mit jelent a Kispest-család (hallod, Csábi Jocó, lehet tanulni), addig én a legkevesebb amit tehetek, az az, hogy rekedtre ordítom a srácokért a torkom.

A Honvéd napja eljött már.