Mastodon

Napi bornírt

pz Egykori kedvencünk, a Torz újabban már nem csak a Cor$-istálló házi website-jainak, de az nso-nak egyre gyakrabban megnyilvánul, áldassék érte a neve. Ha egyszer kiadnánk egy nagy Bohóc wtf-annalest, Máncsó minden magyarországi rezdülése is helyet követelne benne, az biztos, természetesen az olyan sztori-nagyágyúk mellett, mint a 2012 téli Matyi-Supka affér, a friss Lengyel-Szűcs szavazós sztori, vagy ha már KukásLajos, akkor a cerberus nicknév-adó momentuma, de hát a Balaskói videótéka-látogatástól kezdve a krémeri félidős kicsekken át a párhuzamosan két kerettel az NB1-ben indulni kívánó DVTK-ig van itt bőven alapanyag. Riszpektes tehát, hogy a Zoknis még ezen belül is igyekszik élre törni.

Szóval a lényeg (most azon túl, hogy Szentes Blézer edzőgéniusz, nem az ő hibája a vesszőfutás, hanem a játékosoké, de Iszlai és Fehér a legnagyobb arcok):

Szívesen folytatnám az NB I-ben, szeretek a Haladásnál játszani. Az a tervem, hogy veszek egy házat Budapesten, és nyitok egy olasz éttermet a fővárosban. Nagyon tetszik az élet itt. De nehéz döntés előtt állok, mert kaptam egy ajánlatot Amerikából, és hamarosan választ kell adnom, valamint az NB I-ből is megkerestek. Most azonban a Haladás hátralévő meccseire akarok koncentrálni” – mondta Mancini.”

Arról nem szól a fáma, hogy az amerikai ajánlat focira vonatkozik-e, vagy ott is egy pizzázót nyitna a derék Andrea, de lehet, hogy nem hozna rosszabb döntést az utóbbival. Úgy fest, ezt kezdi ő is belátni. (Az, hogy “az NB1-ből kerestek”, valszeg egy telefonhívást takar Pandúr Robitól, hogy Junior itthagyta a papucsát télen, valamikor ugorjon be érte a Bozsikba, de gyorsan, különben elhordja majd a Palacios).

Azért a budapesti étteremre befizetnék, főleg a nagyjelenetre, amikor az egyik, a tabletjén épp a csakblogra posztot író vendég int a pultnál szemlélődő főhősünknek: “Kézcsók, Faterom, egy négyévszakot, leszelszíves, plusz egy korsó Moretti”.