Mastodon

Filipinnyó a #meccsembere

holender_dvsc_pm
Nem kicsit csúsztunk meg a posztolással. A vasárnapi kibeszélő óta síri csend, és bár ma már szerda van, a helyzeten ez sem változtat jelentősen. Azzal viszont mindenképp tartozunk, hogy bemondjuk, a Loki ellen Holender volt a . Mert hát ki más? Parádés szabigólt vágott, és az csak a csimborasszó.

Aki mellett még nem szabad elmennünk szó nélkül, az sajna Szabi. Szerintem már az első gólban is benne volt, mert bárhogy nézem, ügyetlenségnek kell nyilvánítanom a kapufa tövében történteket, ami után jött Ignja erőteljesen rövid felszabadítása. A második dettó. Ellenben a harmadik mindegy, ott lehet vitatkozni a tétlen les szabályain, mivel Tisza lövésekor vagy négyen is bent álltak az utolsó védőnk és a kapusunk közötti senki földjén, látni nem sokat láthatott szegénykém. Vannak ilyen meccsek, reméljük a későbbiekben majd csak kevés. (Ugyanitt jegyezném meg, hogy mostanában jelentősen csökkent a 90 percnyi egységekre eső félelmem, Szabi egyre magabiztosabb a szélről érkező labdáknál, kijön, lehúzza, satöbbi, ahogy azt a kapusok szokták, csak épp nála nem volt triviális az elmúlt években. Hiába, egy tőrölmetszett bravúrkapusunk van, akinek sokszor snájdig az átlag.)

Lényeg a lényeg, hogy az osztályzataitok alapján így néz ki a hétvégi csapat:

Kemenes 4 – Botka 7, Ignjatovic 6, Bobál 6, Baráth 6 – Nagy Geri 6 (Gazdag 6), Kamber 6, Hidi 7 – Holender 8 (Délczeg -), Youla  7 (Vernes -), Vécsei 6

Összesítő, tizedeseket tartalmazó tábla és hasonló nyalánkságok majd külön, most tényleg mocsokszarul állunk idővel. Bocsi.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||