Mastodon

Ne a mínusz kétszáz fájjon, hanem a mínusz kétszázezer, de ezt csak mi pofázzuk, az okosok ennél okosabbak

Nézőszámban máris elérte a negatív csúcsot az NB1-ben, írja a Nemzeti Sport. A negyedik fordulóban átlag 2794 szurkoló volt egy meccsen. Összesen 16 766 ember gondolta úgy, hogy a hétvégén a stadionban tekinti meg a magyar topliga találkozóit. A legkevesebb drukker az MTK-Diósgyőr mérkőzésre zarándokolt ki, ott 831-en voltak. A csúcsot a Videoton-Ferencváros összecsapás hozta, kicsivel több mint ötezer nézővel. Mindezt úgy, hogy a Fradi vénaszkenner ellen tüntető ultrái is leutaztak szombaton Székesfehérvárra. (NSO)

Forrás: Alig kezdődött el a magyar bajnokság, máris konganak a stadionok !!444!!!

Egészen csodálatos számok, ugye? Az ötlet, hogy majd ha a tévé nem adja a meccseket, akkor az emberek tömegbe verődve indulnak a stadionok felé, szóval az nem tűnik reálisnak. Mindez különösen vicces úgy, hogy két éve a köztévé még simán bemondta, hogy kétszázezren (200.000) bármikor megnéznek egy NB I-es bajnokit, de van, hogy ennél jóval többen.

Elemi matematikával kiszámolható, hogy amíg tavaly hat meccset adtak, akkor az alsó hangon is egymillió kétszázezer (1.200.000) nézőhöz jutott el, és ha a számok ma is tartják magukat, akkor a mostani hétvége három meccse már csak mindössze hatszázezerhez (600.000), vagyis szimplán hülyeségből bebuktunk 600.000 (hatszázezer!!!) nézőt. Ezek után bevallom, beleszarok abba, hogy 3000 fő alatt van a bajnokik helyszíni látogatottsági átlaga, mert a széles tömegekhez eddig sem ott jutott el.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||