Mastodon

BRÉKING // A román kettes Nagyvárad csékáját néztük ki magunknak!

christian_andorMost írja erdélyi szemünk, bmiky, hogy a Honvéd és a Kolozsvári Vasutas (CFR) harcol az FC Bihor (Nagyvárad) játékosáért, Cristian Andorért, vagy Andor Krisztiánért (ezt még nem tudjuk) a gps.ro portál cikke szerint, ami pedig a nagyváradi klub elnökének egy rádióinterjúját idézi.

A rövid íráskában aztán olyan is van, hogy a játékos azt mondja, hogy nyolc hónapja nem kapott fizetést, a családja tartja el, és hogy biztosan távozik. Állítása szerint a Brassó, a CFR és a Honvéd hívja, de a Brassó csak másodosztályú, így az nem lenne számára előrelépés.

én // A CFR-re lehet sansza?

bmiky // Nem szoktunk a Liga 2-ből igazolni, inkább a portugál 2-ből, főleg hogy most onnan jött az edző is, aki inkább játékosügynök :D

Bmiky sajnos nem látta még játszani, így nem tud róla bővebbet mondani, tehát nem tudunk másra hagyatkozni, csak az internet további bugyraira, pl. a transfermarktra. Eszerint 26 éves, középpályás, ballábas, és az elmúlt hat évben hat csapata volt, aminek a többsége valószínűleg Nagyvárad környéki harmadik ligás lehet, mert a pályafutása összesített adatait tartalmazó oldalán csak harmincegynéhány román kettes meccs található.

Ha leigazoljuk, Andor lehet az első nyíltan hipszter játékosa a Kispestnek, vagy valami olyasmi, de az tuti, hogy szakállas.

// foto: gps.ro

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||