Mastodon

Minden különösebb kommentár nélkül hajlunk földig a konzervatív magyar sportsajtó zászlóshajójának teljesítménye előtt

FFT vs Honvéd: 6-0 – olvasd újra a botrányos cikket!

A klub, az újság és az ember, aki nem képes felfogni: a jog győztese nem minden esetben az erkölcs bajnoka. (És ezt már megmondta a Nagyfőnök is, csak néha figyelni kéne rá. Nincs olyan messze a seggétől a szája.)

Azért néhány apróság //

egy // A cikkben szereplő állítólagos molinóletiltáshoz csak annyit, hogy egy sereg baloldali (vagy bajnaista? – már nem emlékszem) provokátor szándékosan nem tette ki Puskás nevét, csak hogy a későbbiekben patáliát csaphasson. Ugye, Gyuri, így volt?

kettő // A klub egyáltalán nem tájékoztatta a szurkolóit sem az újság kiadója elleni peréről, sem a jogtulajdonos felé benyújtott panaszáról. Így viszont elég nehéz piros pontot szerezni a kritikus szurkolók körében.

három // Megdöbbennénk, ha Hemibá az ötvenes évek védhetetlen jelenségei miatt ment volna perre, sokadfokon kiállni a Rákosi-féle magyar sztálinizmus bűnei mellett. Sokkal inkább Honvéd és a Honvéd szurkolói felé intézett sértés miatt érzett jogos felháborodásból. Nekünk tényleg van mire védenünk a jó hírnevünket. Vajon Felcsúton, a lapnál, vagy bárhol az országban fel tudnak akár egyetlen olyan embert mutatni, aki képes ebben a témában nem a Kispestnek igazat adni? Ennyit a jog és az erkölcs közötti apró különbségről.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||