Mastodon

Még egy apróságot tennék hozzá a Kúria határozatára oly büszke felcsúti propagandalap diadalittas cikkéhez

Idézet az írásból:

Nem értjük amúgy, miért ment házhoz a pofonért George F. Hemingway futballvállalkozása, hiszen – amint azt a különböző első és másodfokú bíróságok is megállapították – nekünk eszünk ágában sem volt bántani a mai Honvédot, egyszerűen a szörnyen egyoldalú közéleti vita (amely egy állítólagos molinóletiltást követett egy Honvéd-meccs után) kellős közepén helyt adtunk egy olyan glosszának, amely a borzalmas Rákosi-rendszer mintaklubját, azaz a hajdani jogelődöt és az ultrák egy szűk, intoleráns, kisajátító csoportját karikírozta.


A lényeg, hogy lehet rákosista bandázni a Honvédot (és szurkolóit), de azért vegyük észre, eközben a közös érdekkörben lévő puskas.com egész pontosan mit is forgalmaz?

puskascom_retro

Úgy van: Rákosi-címerrel ellátott retro pólókat. Most akkor ki büszke kire és mire?

(Egy neve elhallgatását kérő alkalmi videós küldte nekünk az alábbi nem túl szívderítő, de fájóan mai felcsúti életképet:)

// a legjobb persze, hogy az egész hacacáré még a magyar online tér félelmetesen magasra ácsolt bulvárküszöbébe se botlott bele.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||