Mastodon

Feltettük a minket foglalkoztató kérdéseket az MTK-nak

1. A hatályos Versenyszabályzat 1/2016 ELN-164/2015 (06.01.) 23.§ (1) g) pontja szerint pályamódosítási kérelmet legfeljebb 15 nappal az adott mérkőzés kezdete előtt lehet kérvényezni a szövetségnél és az érintett másik klubnál. Ez megtörtént?
2. Amennyiben ugyanezen pont vis maior részére hivatkoznak, úgy milyen vis maior helyzet állt elő az Illovszki stadionban, ami miatt nem lehet megrendezni március 9-én az MTK – Bp. Honvéd mérkőzést? Kedden a Vasas ugyanabban a stadionban játszik, milyen előre nem látható eseménnyel számolnak a Vasas mérkőzését követő 22 órában, amit már most előre látnak?
3. Mennyire tartják sportszerűnek mind a saját, mind az ellenfél szurkolóival szemben, hogy két budapesti csapat hétközi mérkőzésének a helyszínét öt nappal a mérkőzés előtt módosítják, és egy vidéki várost jelölnek meg?
4. Budapesten jelenleg öt élvonalbeli csapat és négy NB I-es minősítésű stadion található. Március 9-én az Újpest, a Ferencváros és a Bp. Honvéd is idegenben játszik, miért nem volt megfelelő egyikük stadionja sem, mint lehetséges új helyszín?

// Igen, az Illvoszkyt véletlenül i-vel írtam az eredeti lévelben. Bocsi.
// És igen, a legfeljebb is legkésőbb akart lenni.

Amint választ kapunk, kitesszük.

update // ugyanezeket a kérdéseket elküldtük az MLSZ-nek is.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||