Mastodon

Napimatek a fegyelmi bizottság támogatásával

Vajon hány faszszopó egy szar Románia?

Van egy ilyen komplett fegyelmi határozat, amit publikált a Honvéd. Elolvasható benne, hogy miért büntetett a Honvéd-Vasas után a fegyelmi bizottság, valamint az is kiderül, hogy teszi mindezt egyetlen szövetségi ellenőri jelentés alapján. Vagyis az történik csak meg, amit a szövetségi ellenőr meghall. Ha mondjuk sokan vannak a hazaiban, akkor így jártak, a vendégek eközben bármit megtehetnek. Hülye gyakorlat? Nyilván.

Nézzük a doksi a matekos részét:

((8+5) * “Faszszopó” + 4 * “Lila kurva” + 4 * “Szar Románia”) * visszaeső) = 400.000 forint

Tehát 13faszszopó + 4lilakurva + 4szarrománia, vagyis összesen 21 elhangzott valami 90 percre. Legyen a szarrománia súlyosabb, ha már kiemelte a fegyelmi bizottság, legyen annak kettes a szorzója. A faszszopó az káromkodás, a lila kurva a franc tudja mi, de gondolom újpestezés, vagy kecskemétezés, szóval legyen másfeles a szorzó, mert hát miért ne.

Egyenértéken számolva tehát lett 13faszszopó + 6lilakurva +8szarrománia, ami összesen 27 valami. Vagyis elhangzott szavakként, szókapcsolatokként, visszaeséssel együtt 14 814 forint.

Igaza van az Öregnek, az egész MLSZ fb egy vicc.

Megjegyzem, nem lenne utolsó hétről-hétre kitenni ezeket az indoklásokat, mert ha nincs magyarázat, ha nincs tanár, akkor hogy tanuljon a gyerek?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||