Mastodon

Na, jó, most durrant el kicsit az agyam így karácsony előtt

PINTÉR ATTILA!

Az gondolom megvan, hogy Pinyő lett a Felcsút edzője. Nyilatkozott is a felcsútiak honlapjának:

“A Puskás név és Öcsi bácsi múltja is kötelez. Tisztában vagyok vele, hogy mit akarnak elérni Felcsúton. Szeretem a kihívásokat, a nagy feladatokat, így nem is volt kérdéses, hogy három évre elvállaljam a megbízást. Nagyon bízom benne, hogy meg fogjuk valósítani célkitűzésünket, ami nem lehet más, mint a feljutás.” (via pfla.hu)

Én meg a falat kaparom.

Hogy is mondta?

A Puskás név és Öcsi bácsi múltja is kötelez. Tisztában vagyok vele, hogy mit akarnak elérni Felcsúton.

Tényleg? Kötelez? Mégis kit? Mégis milyen apropóból? Mégis hogyarákba?

Agyameldobom.

Pont Pinyőtől nem vártam volna ilyen felcsapást, miután alig két hete, hogy Kövesden a vendég Fradi-táborral együtt énekelte a Száz kisleányt. Pinyő egy igazi régi motoros a szakmában, alapvetően tudja mi az a tisztelet, érti a magyar focit, ezért is annyira meglepő tehát, hogy:

A Puskás név és Öcsi bácsi múltja is kötelez. Tisztában vagyok vele, hogy mit akarnak elérni Felcsúton.


frissítés (12.23.)

Pinyő nem áll le, ezúttal az NSO-n jelentkezett:

Puskás Ferenc nevét a világon mindenhol ismerik és tisztelik, az Aranycsapat csatára játékosként és edzőként is példakép számomra, s úgy gondolom, minden magyar számára. Megtisztelő, hogy rám gondoltak annál a klubnál, amelynek nevében a magyar legenda szerepel, és amely továbbviszi a szellemiségét.

Mantrázzuk együtt vele: amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét. amely továbbviszi a szellemiségét.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||