Csak a Kispest!

Napikispest 2018.01.25.

 • akadémiai nevelések // 
  • Varga Márkó // az őszt az NB II-es Kazincbarcikánál töltötte kölcsönben, a tavaszt viszont már az NB III-as Füzesgyarmatnál fogja. (via bmsextra.hu)
  • Sundas // “(…) Anatolis-Alexis Sundas lesz a harmadik, aki tavasszal már nem lehet részese a piros-fehérek remélt sikereinek. A görög-román védő huzamosabb ideje sérült, nincs is remény arra, hogy a közeljövőben felépüljön, ezért közös megegyezéssel felbontották a szerzősét.” (ugyanonnan)
  • Csornij Áron // már régebben távozott tőlünk, és azóta a megye1 és az NB III között ingázik (ősszel játszott ellenünk a Gyöngyös-Honvéd kupameccsen), most azonban az NB II-es Siófok hívta próbajátékra. (via bfc-siofok.hu)
  • Szilvási Péter // Debrecenben nem kellett, Gyirmóton igen.
 • edzőmeccset játszott az MFA // vs SZAC 2-0
  • az összeállítás a Honvéd honlapján megjelentek szerint // Berla – Erdélyi, Horváth Cs., Russel, Gergényi – Dusan, Hegedűs M., Stoiaciovici – Herjeczki, Kabangu, Musza // cserék: Tomori, Kovács N., Nagy G., Bodrogi, Göbölyös, Király Á., Bíró Á., Gyöngyösi
  • amit megtudhatunk // Horváth Csanád és Erdélyi Botond még nálunk van; Russel, Dusan, Göbölyös, Musza és Tomori nem tudjuk ki; Gyöngyösi Krisztián pedig próbajátékon van itt a Budaörstől. (Göbölyös lehet, hogy a Dorogra kölcsönadott Göblyös?)

Hozzászólások

20 hozzászólás a(z) “Napikispest 2018.01.25.” bejegyzéshez

 1. […] akadémiai nevelések //  Varga Márkó // az őszt az NB II-es Kazincbarcikánál töltötte kölcsönben, a tavaszt viszont már az NB III-as Füzesgyarmatnál fogja. (via bmsextra.hu) Sundas // “(…) Anatolis-Alexis Sundas lesz a harmadik, aki tavasszal már nem lehet részese a piros-fehérek remélt sikereinek. A görög-román védő huzamosabb ideje sérült, nincs…Napikispest 2018.01.25. […]

  1. Highlander1 avatar
   Highlander1

   Beérik a gyümölcse a mindennapi nyavajgasnak.Európa egyetlen…Nem tudunk és nem is akarunk…Fizetési sapka…Hülye lenne ide jönni,még ha nincs is 3x különbség,bárki is.Meg sem fordul a fejukben.

  2. prison miki avatar
   prison miki

   ne legyen már emiatt is komplexusunk… háromszor hívták már, több játékost is ismer onnan, ráadásul fejér megyei a családja. Nem kell ebbe sokkal többet belelátni szerintem.

   1. Pelso avatar
    Pelso

    komplexus még nincs, csak furcsállom, hogy nem motiváció valakinek a bajnoknál játszani.
    persze nem az a tendencia, hogy özönlenek hozzánk jól fizetett vidisek.

    1. prison miki avatar
     prison miki

     Az is lehet egy motiváció, hogy ki volt a tavalyi bajnok, de e mellett általában van még vagy fél tucat, amiknek nem felelünk meg, de én már emiatt nem fogom magam rosszul érezni. Nincsenek illúzióim, hogy mi lennénk minden magyar focista álomcsapata.

 2. dagiiron1 avatar
  dagiiron1

  Kabangu az MFA-ban lépett pályára..

  1. veghhanta avatar

   hát, nem csak ennyi érdekesség volt ebben a meccsben :(

   1. dagiiron1 avatar
    dagiiron1

    Így igaz..

    1. veghhanta avatar

     nekem fogalmam sincs, csak annyit tudok, amennyit a posztba is kitettem. a honvéd honlapján megjelent öt ismeretlen név, akiket még az mlsz adatbankjában sem találok, tehát könnyen lehet, hogy eddig nem magyarországon játszottak.
     Russel // az mlsz-nél nem szerepel, a honvéd oldalán nulla találat
     Dusan // az mlsz-nél van egy csomó, a honvédnál azonban csak akkor, ha vaszkéről van szó
     Musza // az mlsz nem ismer ilyen nevet, ahogy a honvéd oldala sem
     Tomori // az mlsz ismer párat, a honvéd oldala viszont csak a vasasban nevelkedett, most a pénzügyőrben védő tomorit említi – ellenfélként
     Göbölyös // két harminc év alatti Göbölyöst ismer az mlsz, a honvéd oldala viszont egyet sem, ha nem számoljuk azokat a posztokat, amikor Göblyös nevét elírták, mint például itt
     szóval ők kicsodák?

     1. veghhanta avatar

      Nem, ez a Nagy G. egy másik Nagy G., aki már tavaly is az NB III-as csapatban játszott.

      1. veghhanta avatar

       Nyilván próbajátékosok, pont ezért a semminél talán valamivel több információt illene adni róluk. Pláne, hogy a mérkőzés nyilvános volt, tehát nincs mit titkolni rajtuk. De ugye a posztban erről egy szó sincs:

       ” Felkészülési mérkőzés, Bozsik Stadion
       Bp. Honvéd/MFA – 1908 SZAC 2-0 (0-0)
       Gól: Bíró Ákos, Gyöngyösi Krisztián.
       BHFC: Berla – Erdélyi, Horváth Cs., Russel, Gergényi – Dusan, Hegedűs M., Stoiaciovici – Herjeczki, Kabangu, Musza.
       Cserék: Tomori, Kovács N., Nagy G., Bodrogi, Göbölyös, Király Á., Bíró Á., Gyöngyösi.Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Honvéd/MFA, NB III-as csapatunk a Szentlőrinci AC csapatát verte 2-0-ra. Az első félidőben nem esett gól. A második félidőben Pisont István, a csapat edzője csaknem sort cserélt, hiszen 8 új játékos lépett pályára. Az első gól a 60. percben született. A kaputól 18 méterre szabadrúgáshoz jutottunk, Hegedűs Márk szépen ívelte a labdát a jobbalsó sarokra, amit a kapus kiejtett, a szemfüles Bíró Ákos pedig 3 méterről a kapu közepébe lőtt, 1-0. A 76. percben egy kapu előtti kavarodást követően egy vendégvédő röviden fejelte ki labdát, ami Gyöngyösi Krisztián elé került, a próbajátékon lévő játékos 17 méterről, kapásból a jobb alsó sarokba rúgta a bőrgolyót, 2-0.
       A következő felkészülési mérkőzést január 27-én (szombat, 10 óra, Bozsik Stadion), a REAC ellen játssza a csapat.”

       1. Czibulyás Dániel Pál avatar
        Czibulyás Dániel Pál

        Jogos abszolút, lassan már hozzászokunk – sajnos – a balf@szkodásokhoz…

      2. Czibulyás Dániel Pál avatar
       Czibulyás Dániel Pál

       Valahogy ez ugrott be:

      3. Laszka avatar
       Laszka

       Javaslom a Nagy I es Nagy II elnevezest :) legutobb a ZTE-ben volt ilyen Sebök I es Sebök II :)

  2. Kabangus avatar
   Kabangus

   Betalál Siofokon is,meg a züllőin is,Lati.

   1. Pelso avatar
    Pelso

    nem akarunk ??

 3. Pelso avatar
  Pelso

  azért megnézném egyszer Bobál mellett Szilvásit vagy Horváth Csanádot.
  3 ilyen belső védőt kineveltünk, de kíváncsi leszek, jövőre lesz-e még itt vki közülük.

 4. […] héten a SZAC ellen több ismeretlen név is feltűnt a csapatban, azonban a klub azóta sem tartotta fontosnak, hogy […]

 5. […] Djemboo tehát valóban létezik, Tomori: kapus, Göbölyös: Göblyös, egyedül a múltkor még Muszának írt Mussa a kérdés. Persze azon túl, hogy ők kicsodák amúgy és mit keresnek […]

Hozzászólások