Mastodon

Kibeszélő az utolsó fordulóra

Bp. Honvéd – Vasas @ Bozsik, 19:00

bocsi skacok, de iszonyat fáradt vagyok, egyszerűen nincs erőm posztot írni, és arról egyelőre fogalmam sincs, hogy RW ki tud-e préselni magából valami kis extraidőt, feltolva egy nap hosszát a számára már most megengedett 26-27 óráról 28 környékére (vonatkozó szakirodalom: Lami Árpád), hogy mégis legyen valamiféle beharangozó. ez van, ahogy tapsi hapsi egyéb jellegű tettestársa mondaná.

Amúgy a napi bölcsesség, hogy ha nyerünk, akkor bármi megtörténhet. Ha az Újpest is nyer, akkor negyedikek vagyunk és Európa, ha döntetlen lesz a Megyerin, akkor harmadik hely és Európa, ha pedig a Debrecen nyerne, akkor negyedik hely és felkészülési mondjuk a Rimakokova ellen a hátsó füvesen.

A másik, hogy a Bozsik ma még biztosan nem búcsúzik, ami lassan kezd annyira vicces lenni, mint a Népstadion, ahol csak Demjén tartott legalább négy búcsúkoncertet, és az Omega/Illés is visszavonult benne párszor, hogy még mindig létezzenek valamilyen formában. A Bozsik az új Lenin, mert élt, él és élni fog (volt, van, lesz).

Utolsó forduló, tessék kijönni, ha másért nem, legalább elbúcsúztatni pár játékost, akik jövőre már biztosan nem lesznek velünk, valamint megnézni mindenki mást, hogy elmondhassuk, ha mégis eligazolna, hogy ott voltunk a búcsúmeccsén.

Egy Lanza-mesterhármassal például elégedett lennék, és akkor újra mi adjuk a gólkirályt. Vonatkozó forrásmunka:

Ja, és ma van Villám “bajnok” Balázs 29. születésnapja, szóval neki meg boldogat!

címlapkép: Rainer_Maiores / Pixabay

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||