Mastodon

Ciao, Davide

kép: Kimmel Zsolt

Bejelentették: Lanza @ Fradi. Itt pedig az ilyenkor kötelező sablonszöveges búcsúinterjú olvasható.

(mindeközben természetesen köszöntjük a XXI. század komenistáit, a modernkor rákosista honvéddrukkereit, a kárörvendeni átnéző ferencvárosi szurkolókat. tudjuk, Kocsis, Budai, felesleges is leírni.)


update #1 // apró szövegértési sorvezető a ferencvárosi kollégáknak: azért mert pár mondatra rámondjuk, hogy blődség, az még nem jelenti azt, hogy lehazugozunk valakit. Azzal nincs baj, ha kárörvendtek, így működik az ember. Mi is röhögtünk rajtatok, amíg három évbe telt megnyerni a méltán rettegett Keleti csoportot, de ha ennyire nem értitek a posztjainkat, akkor előbb keressetek valami könnyebb olvasmányt, és utána nézzetek vissza.

update #2 // azt amúgy külön köszönjük, hogy az elmúlt években mélyelemző olvasással próbáltatok követni minket, és a tapasztalataitok abba az irányba mutatnak, hogy adta magát a megállapítás: Hemingway-hívők vagyunk. Nekünk erre a munkára egyáltalán nem lett volna kapacitásunk, még egyszer köszi, hogy elvégeztétek helyettünk. (Visszatérve az #1-es pontra, tényleg próbálkozzatok meg kicsit rágyúrni a szövegértésre. Ha nagyon nem megy, akkor az általában működni szokott, hogy egy fehér lappal letakarjátok a monitort, majd soronként engeditek egyre lejjebb, és mondatról-mondatra ugorva próbáltok meg haladni, apró kis szüneteket tartva.)

update #3 // ha a csípkelődést nem érted, akkor felesleges magyarázni bármit.

(Ja, hogy ne kelljen kikeresni: blőd, blődián ném, biz ostoba, buta, hülye | in: Bakos Ferenc: Idegen szavak és kifejezések szótára | vagyis a sérelmezett poszt ún. butaságokra hívta fel a figyelmet, és egy szó sincs benne Lanza és a Fradi kapcsolatáról.)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||