Mastodon

Foglaljuk össze, mi történt eddig a nyáron a klub bérlistáján

A-zu-rák Csa-ba érkezni a Honvéd Médiaközpontba!

Edzői stáb

Sannino, Giuseppe (edző); Avramov, Vlada (kapusedző); Recenti, Alessandro (pályadző); Zuddas, Valerio (erőnléti edző); Albertoli, Stefano (videóelemző)

Játékosok

Moutari, Amadou; Lefkovits, Robi; Niba, Macdonald; Kesztyűs Barna (kölcsönbe), Egeszegi Tamás (kölcsönbe), Kulach, Vladyslav (kölcsönbe)

Klubház

érkezett // Kun Gábor (ügyvezető igazgató), Lóránth Zoltán (valamilyen igazgató), Sinkó Gábor (kereskedelmi és marketing igazgató)

és ha már úgyis kiszivárgott: jön még, vagy már itt is van Azurák Csaba (ex-TV2, ex-Tények, ex-tévés) is valamilyen kommunikációs vagy hasonló szerepre, feltételezem vezetőnek.

Jegyezzük meg, hogy még mindig csak szerda 13:45-öt mutat az óra.


update [13:55] // a klub is bejelentette Azurákot, méghozzá kommunikációs és marketing igazgatónak. Utóbbiból ezzel a mozdulattal kettő is lett hirtelen, valamint itt van még Dudás-Györki Tamás is, aki szintén hasonló pozícióban van/volt, szóval egy komolyabb osztályról beszélhetünk lassan. Tényleg el kéne indítani őket legalább a BLASZ4-ben.

várjál, várjál, várjál // a kedvenc mondatom a posztból: “[a] Honvéd Médiaközpontnak növelnie kell a tartalomgyártást.”

Honvéd Médiaközpont

így, nagybetűkkel. Menőség a javából. Mondjuk eddig is volt valami ilyesmi, szerintem mindkettejükkel fogtam kezet.


update [14:30] // szerencsére az internet nem felejt, így nem volt bonyolult rákeresni, hogy Azuráknak milyen kapcsolata van/volt szurkolóként a futballal: Videoton. Idézem:

Nem vagyok edző, nem tudom, helyük lenne-e a keretben, de fehérvári szurkolóként örülnék neki, ha több Videoton- futballista képviselné a klubot – mondta Azurák Csaba, a TV2 műsorvezetője.

Bors Online, 2012.10.09.

Pár évvel később dokumentumfimet szerkesztett a Videoton 1984/85-ös UEFA-kupás meneteléséről, valamint feltűnt a világ legvipebb vipjében is, a Videoton VIP-ben.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||