Mastodon

Diósgyőrött nem történt semmi különös, mindössze a szokásos: MLSZ

Az MLSZ-valóság távolságnál ismer nagyobb távolságot a tudomány?

A Diósgyőr kitett egy anyagot, amiben elnézést kérnek Gazdagtól, a Honvéd és az M4 sajtómunkatársaitól az őket ért inzultus miatt, valamint azt az apróságot is megemlítik, hogy, és innen idézem:

A DVTK – Honvéd mérkőzés előtti napon Demkó Norbert, a DVTK sajtófőnöke felhívta az MLSZ és az M4 Sport illetékeseinek figyelmét, hogy nem szerencsés a helyszínválasztás közvetlenül a lelátó előtti részen. Sajnos ez már a péntek esti FTC – Paks mérkőzésen is bebizonyosodott, amikor az M4 Sport pályaszéli interjúja alatt a Ferencváros egyik játékosát inzultálták a nézőtérről.

dvtk.eu

Vagyis bárki, aki járt már bajnoki labdarúgó mérkőzésen tudhassa, hogy szurkolók elé nem viszek interjút, mert abból legalább bekiabálósdi kerekedik ki. Tényleg, hol él az az idióta, aki meghatározta a helyszínt? Járt már egyáltalán valaki a széles ismerettségi köréből bajnokin, akit megkérdezhetne?


Vagy az ESMTK.

Konkrétan lezárták a hazai oldalon a félig kettő, félig háromszintes betonlelátót balesetveszély(!) címszóval. Mivel a lelátó egyik, alacsonyabb felén hátul nincs korlát – a, b*szod – a domboldal felé. Nehogy hátraess. A sehova. Érthetetlen. (A régi Bozsikban se volt korlát a domboldalon, amit belülről lelátónak hívtunk, mégse kerítették körbe sose szalaggal.)

A pálya mellett büfé – szalag – büfé a sorrend, azonban az egyik büféből (a kitelepültből) nem mehetsz át a másik büfébe (a kocsmába), mert ott A Szalag. Helyette a szalag egyik oldalán menj ki a sporttelepről, kívülről kerüld meg a szalagot, majd menj be kintről a büfébe. Visszafelé ugyanez. Teljes három méterrel hosszabb séta, mert ott a szalag, amit odarakatott valami idióta az MLSZ-től.


De még vissza kicsit Diósgyőrbe, hiszen a hivatkozott poszt korántsem ért véget, és a legjobb még csak most jön:

A szombati mérkőzés közvetítésével kapcsolatban a meccset a televízió képernyője előtt követő szurkolóink több helyről jelezték a klub felé, hogy érzésük szerint a zajmikrofonokban jobban hallatszódott a maroknyi vendégtábor, mint a diósgyőri – szokás szerint – rendkívül nagy számban megjelenő hazai ultrák. A problémát azonnal felvetettük az M4 Sport munkatársainak, akiktől azt a választ kaptuk, hogy a mérkőzésen az eddigi gyakorlatnak megfelelően két zajmikrofon került kihelyezésre a két alapvonal közelébe. A DVTK kérte az eset kivizsgálását (…)

dvtk.eu

Hirtelen nem is tudom mekkora öntökönlövés leírni, hogy a Maroknyi Kispesti Tábor leszurkolta a Hatalmas Diósgyőri Tömeget, de úgy tűnik ebben az anyagban mégis megtörtént. Természetesen a zajmikrofon volt a hibás.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||