Mastodon

Felcsútra csak kibeszélőt kaptok: ezt

Felcsút – Bp. Honvéd @ Felcsút, 15:30

  • nem tudni, hogy hányan hagyják ki a mai mérkőzést a keretből;
  • Tamás a Kövesd ellen begyűjtött piros lapja miatt biztosan;
  • és a meccsen sérülés miatt lecserélt Szabó Alexről se tudni semmit;
  • sőt, azt se tudjuk, hogy milyen összetételű lesz a kispad, mind a személyzetre, mind a cserékre nézve.

Igazából nem tudunk semmit, illetve annyit igen, hogy ezt a meccset augusztusban kellett volna lejátszani, amikor a mi keretünk – természetesen a friss igazolások kivételével – teljesen a rendelkezésünkre állt. És amikor még a 4-4-2 gegenpressingre átállás volt a prioritás.

Fair? Nem, de így alakult. A sport már csak ilyen, ezért is szeretjük.

Szóval minden valószínűség szerint egy felforgatott csapattal, és sok fiatallal játszunk ma Felcsúton, azonban a meccs ugyanúgy a Kispest meccse, tehát ki kell szurkolni az elérhető legjobb eredményt.


Oké, mi szóltunk tegnap, hogy ma van a tizedik szülinapunk, de azért hadd köszönjük meg a beérkezett jókívánságokat. A szülinapi posztok miatt beragadt a rendszerbe Barla legújabb drónképes anyaga, valamint egy másik anyag is, amiben először publikálnánk számokat az oldal olvasottságáról. Utóbbit a Facebook fokozatos elhagyása, és a direkt elérésre váltás miatt fogjuk megosztani, hogy lássátok, mennyi embert mozgat meg közvetlenül az a fajta kontent, amit mi szeretnénk gyártani.


Felcsút – Bp. Honvéd @ Felcsút, 15:30. A tévé adja.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||