Mastodon

Napikispest 2020.11.06.

  • halasztás @ Budafok [frissítés: 11:20] // gondolom tízkor kezdődhet a munkanap a Budafok titkárságán, mivel a közleményük szerint 10 óra 3 perckor futott be hozzájuk a Honvéd halasztási kérelme. Döntés a délutánra összehívott vezetőségi ülésen.

  • osztályozókönyv vs Felcsút // Kamber, Lovric, Baráth, Hidi, Zsótér a sorrend (azaz öt bajnokunk, és egyben az öt túlkoros mezőnyjátékosunk)
  • bajnokság // az Újpest hivatalosan se áll ki a Diósgyőr ellen, a három pontot a Diósgyőr kapta. (via MLSZ)
    • arra viszont // továbbra sincs magyarázat, hogy ha a Felcsút nem állt ki egy meccsre, akkor azt miért kellett lejátszani (a másik fél számára egyértelműen rossz időpontban)?

Az MLSZ augusztusban és szeptemberben érvényes intézkedési programjának részlete

Az MLSZ az ELN-127/2020 (08.19.) számú határozatában augusztus 19-én elfogadott egy intézkedési tervet, amely egyértelműen kimondja (24. pont), hogy korona vírus fertőzésre hivatkozva, egyoldalú kérelem alapján mérkőzés elhalasztására nincs lehetőség.

A Felcsút-Honvéd mérkőzést, amit a felcsútiak egyoldalúan lemondtak, eredetileg augusztus 16-án, tehát a szabályozás meghozatala és érvénybe lépése előtt három nappal rendezték volna. Nagyon nehéz elhinni, hogy ha a pár nap múlva kihirdetett szabályozás szerint egyértelműen nem lehet halasztani korona miatt, akkor a meccs napján lehetett volna.

Ahogy azóta, úgy továbbra sem értem, hogy a szerdai meccsen mire hivatkozva kellett lejátszanunk?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||