Mastodon

Halló, észnél vagyunk Kispesten?

Végignézve ezt a remek vasárnap esti programot és szokásos sziporkázó játékunkat, csak pár kérdésem lenne.

1. Tavaly ilyenkor hatalmas volt a türelem a kopasz kóklerrel szemben – igaz, legalább ő akkoriban hozta is a meccseket többé-kevésbé (tavasszal már nem). Játék nem volt, pontok igen. Most már pontok sincsenek, játékról nem is álmodunk. Türelem most is van, csak mire?

2. “Minden nagyon szép, minden nagyon jó” vezetőségünk még annyira sem beszél a szarról, mint a szintén nagy sumák előd. Pedig ez már teljesítmény. Közben pedig lángolunk, mint a leguánok. Hová vezet ez? – kérdezné Henry a Csengetett Mylordból.

3. Covid ide, Covid oda, mindenkit sújt ez a szar, ettől még azt nehéz a járványra fogni, hogy nincs stabil felállás, hogy nem a legrutinosabb, jelenleg kb. legjobb csapat kezd az adott keretből. Ennek mi az oka?

4. Lehet, hogy fejétől bűzlik a hal, de attól még a mostani edzővel, akár báb, akár nem: nem megy. Megjegyzem: ha báb, akkor úgyis tökmindegy, hogy ő ül a padon, hiányát nem érezzük meg, viszlát. Ha nem báb, és ennyit tud alkotni, akkor szintén ideje elköszönni. És nem is csak azért, hogy ráverjem a balhét, hanem azért, mert ha nem jön új impulzus, akkor ebből egy szaftos NB2 lesz jövőre. Kurvára kezd vészesen alakulni a tabella. A klubházban ezt hogy látják? Teljes a nyugalom?

5. Kit előzünk meg? A Paks, és most a ‘kövesd idejében váltott. Feczkónak is lassan lefő a kávé. Lépni kéne itt is. Lépünk?

6. Mostanra sikerült elérni azt, hogy a második félidőben azon gondolkodtam, elmegyek könyvet olvasni. Én. Egy Honvéd meccsen. Köszönöm mindenkinek, aki ebben közreműködött. A fájóan amatőr, sokszor az ember agyát lezsibbasztó Hemy úr regnálása a mostani helyzethez képest lassan már a profizmus csúcsának tetszik, pedig…khm-khm… De szuper shop, csodás semmitmondó interjúk és Aranyoroszlánok helyett inkább néznék igazi klubot. Ez a mostani nem az. Műszálas patyomkin valami, mint az egész focink. Kurva hosszú a sor, akiknek a fülébe suttognék most egy ízes takarodjot. Úgyhogy inkább elmegyek aludni. Jó éjt.