Mastodon

Semmi különös, mégis találtunk apropót megmutatni, hogy nézett ki négy éve egy másnap a Gurigában

Korábban sehol sem publikált fényképek!

Így:


Már reggel nem bírtam magammal. Mivel előző nap is kint voltam*, tudtam, félkész az ünneplés helyszíne, tuti lehet valamit segíteni. Nem csak én nem tudtam aludni, többünknek benne volt a boogie a lábában, hamar összeállt a berendezés. Kora délután még arra is volt időm, hogy hazaugorjak hunyni kicsit (nem sikerült), és átöltözni, mert valaki leitta meggyes sörrel a pólómat.

*_ hétfőn még bementem dolgozni, talán kedden is, utána azonban kivetettek velem pár nap szabit, mert használhatatlan munkaerő voltam. A törzskocsmámból is kitiltottak, annyira nem tudtam másról beszélni, másra fókuszálni, nem csupán munkaerőnek, hanem vendégnek is használhatatlannak bizonyultam. Mondták, majd jöjjek vissza, ha eldőlt. Visszamentem, megünnepeltük. Ott is. Velem örültek.

Mondom, hogy hasznos segítség lehettem: (utólag is bocs, ha felráztam a sörödet!)

Másnap reggel 4:51, Üllői út. Az ünneplés legeslegeslegeslegvégére hatan maradtunk. A Hengersortól talán villamossal jöhettünk idáig.

A Sibrik felüljáró kőbányai oldalán, a 151-es busz megállójában piros-fekete mezben aludt egy srác. Sajnos róla nincs fotó.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||