Mastodon

Úgy látszik igazoltunk egy balhátvédet

Talys (Oliveira), az NK Osijek 22 éves brazil balhátvédje egy évre érkezik kölcsönbe, azonban a szerződése tartalmaz egy kivásárlási opciót plusz egy évre – bökte ki az NK Osijek oldalán a ZTE.hu átigazolásfigyelője.

A srác egyébként Brazíliából még az Osijek utánpótlásába igazolt 2017-ben, majd kapott profi szerződést 2019-ben. A jelenlegi szerződése 2024-ig érvényes (vagyis ezért lehet az 1+1 éves konstrukció), és a kölcsönadása valószínűleg annak köszönhető, hogy a legutóbbi szezonban mindössze nyolc bajnokin játszott. Tavasszal már a keretbe sem nevezték, és egymást követő több meccset legutóbb tavaly szeptemberből tud felmutatni. Ellenben a 2019/20-as szezont végigtolta, és a hat gólpassza egyáltalán nem rossz mutató.


Érdekes, hogy a keresők még emlékeznek a Vimeóra télen feltöltött, azonban azóta elérhetetlenné vált házalóvideóira, vagyis úgy tűnik a srácnak nagyon mehetnékje volt Eszékről:

Egy másik videó azonban szerencsére elérhető róla:


Talys érkezésével könnyen kiszámolható, hogy az állítólag kifejezetten jól kereső, viszont annyit nem játszó Alijivel, valamint a Tamás érkezésével a csapatból szinte teljesen kiszoruló Uzomával már nem számolunk a következő szezonban.

címlapkép: nk-osijek.hr


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||