Mastodon

Alig egy hét alatt finoman fogalmazva is totális érdektelenségbe fulladt a Villarreal (anomáliával frissítve!)

A jegymester mesterien játszik a számokkal.

figyelem // a poszt végén fontos frissítés található!


Bazz, nem hittem a szememnek, amikor ránéztem a jegymesteren a Honvéd-Villarreal számaira: péntek délután négy, és hétfő reggel tíz óra között összesen

kettő, azaz 2 darab jegyet sikerült értékesíteni.

Online a múlt hét vége se volt valami pörgős, hiszen az indulást követő, még kuponos két nap 2400 körüli eladásához képest a szerdai nyitás utáni két nap már csak 700 környékére sikerült. A legutóbbi kettő viszont csak 2-re.

adatok forrása: saját gyűjtés a jegymester.hu szektoronként szabadon kijelölhető jegyeinek összegzése alapján.


Ellenben.

Ma (hétfőn) és holnapután (szerdán) 16 és 19 óra között ismét lehetőség lesz a személyes jegyvásárlásra a Futball Házban.

Ne legyen már az, hogy egy nyolcezres stadion avatóján megrekedünk 3382 nézőnél, vagyis alig félháznál.


Frissítés [13:00] //

Valami nem stimmelhet a jegymester rendszerében: a B2 szektorra jelenleg azt írja, hogy 191 szabad hely van még (a 324-ből), viszont ha belenagyít az ember, akkor csak 53 kijelölhetőt talál. Hasonló mértékű eltérést lehet találni a C9-ben is, ahol a 284 férőhelyes szektorra 270(!) szabad jegyet jelez, miközben alig 50 kattintható.

Vagyis, a poszt első felét tessenek kétkedve fogadni, hiszen a jegymester foglaltsági adatai (szabadon kijelölhető jegyek), és nem a szabad székek megszámolása alapján íródott!


Frissítés [15:20] //


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||