Mastodon

Mától edzőtábor Osztrákiában, azonban utazókeretet és hozzávetőleges helyszínt sem közölt a Honvéd (frissítés: azóta közölt)

Szóval marad a Facebookra kitett galéria végiglapozása (ügyes, nagyon ügyes!), és a nevek kiírogatása:

Balogh, Banó-Szabó, Baráth, Bardea, Batik, Bőle, Dúzs(?), Eppel, Gale, Hidi, Kerezsi(?), Klemenz, Kovács Nikó, Lovric, Májer, Mezghrani, Nagy Dominik, Nagy Geri, Nono, Pantelic(?), Szappanos, Szendrei, Tamás, Tujvel, Zsótér

Vagyis nem tűnt fel Traoré, TGK, Sani és Bocskay. Utóbbiról a pletyi, hogy hamarosan bejelentik, hogy hova igazol. Reméljük kölcsönbe.

update [9:20] // a helyszínt és a keretet is eltaláltuk egy kivétellel: TGK is utazott a Honvéd friss cikke szerint. Hiába, a rutin, meg az évek.

Meccsek egyébként szerdán és szombaton, és innen szeretném megköszönni

  • egyrészt a zártkapus edzőmeccseket* (mi mindig nézők előtt akarunk játszani – random kispesti klubalkalmazott unalomig ismételt nyilatkozata az elmúlt évekből);
  • valamint a véremben keringő Szputnyikgecit, amiről nyilván nem azt ígérték, hogy ha ki szeretnék mozdulni, akkor egy valag pénzért teszteltetni kell magam, mert csak alig pár ország fogadja el megoldásként. Jó, én voltam a hülye, hiszen ha vártam volna egy-két hetet, úgy dobták volna utánam a világútlevél Pfizert. Szegénykém most tonnaszám rohad a raktárakban, mi pedig, a szputnyikáldozatok nem mehetünk önköltséges adminisztráció nélkül nyugatra. Így aztán szart se ér, hogy túlélem a vírust, egy arra a legjobb tudásunk szerint kiválóan alkalmas oltóanyagnak köszönhetően, ha a végén a nagy túlélésbe be leszek zárva. (Nyilván túlzás, viszont ettől függetlenül ezzel a Szputnyikkal jó át lettünk baszarintva.)

*_ nagy valószínűséggel a csapat a magyar határ melletti Loipersdorfban vagy környékén szállt meg, és a meccseit is a közelben játssza majd. Legalábbis a Kisvárda és a Rosztov (egyik szombati ellenfelünk) is errefelé játszik ma délután.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||