Mastodon

A Honvéd vezetősége bejelentkezett a mismásolási és felelősséghárítási világrekordokra (a döntésképtelenségit már korábban begyűjtötte)

Egy nehéz és eredménytelen szülés krónikája, amit folytatnánk, ha lenne mivel.

young boy in jacket holding white flower pot

Ennyi idő telt el a debreceni 5-3 óta, és ennyi idő alatt a lehetséges tizenötből hét pontot gyűjtöttünk be. Csak az idióták (tehát mi) nem veszik észre, mekkorát bizonyított a stáb és a csapat! Köszönjük!


2021.11.06. 18:48 (körül) // Karakó lefújta a Debrecen-Honvéd meccset. A végeredmény 5-3, a Honvéd sorozatban negyedszer kapott ki a bajnokságban.

DU 63:00 (vagyis Debrecen után 63 órával), 2021.11.09 09:48 // megjelent egy anyag az NSO-n, amiben ugyan források nélkül, de már arról írtak, hogy Horváth Ferenc marad a padon, és a “balhét” egyes játékosokkal fogják elvitetni.

DU 71:44, 2021.11.09 18:32 // először szólalt meg valaki a klub nevében Debrecen óta (edző, pályaedző, tulajdonos nem, ügyvezető igen) — és szinte nem mondott semmit az elmúlt években unalomig ismételt lózungokon túl (l. “(…) mindenki alázattal és megalkuvás nélkül küzd és dolgozik a csapatért, a klubért és természetesen a szurkolóinkért”), mindössze annyit, hogy pár játékos ugyan együtt edzhet a csapattal, azonban kikerül a meccskeretből.

  • a tartalom természetesen lejött Instagram-storyban is (képernyőkép) a Honvédnál, viszont kommentálható bejegyzésként nem.
  • a Facebook az egyetlen felület, ahol jelenleg bármiféle visszajelzést adhatnak a szurkolók a klubnak. Itt szintén megjelent a poszt, és elég véletlenszerűen beleolvasni a felhasználói véleményekbe, hogy lássuk: a hozzászólók közel sem elégedettek.

DU 73:12, 2021.11.09. 20:00 körül // Eppel Instagram-storyjában feltűnik egy kép, amin Hemingway társaságában ad puszit a bajnoki trófeának. (képernyőkép)

DU 74:33, 2021.11.09 21:21 // amíg a Honvédtól hivatalosan nem érkeztek nevek, az NSO-n három is megjelent: Eppel, Mezghrani, Machach. A cikk egyébként felveti a szakmai stáb és a vezetőség felelősségét az igazolások tekintetében (Eppellel és Mezghranival nyáron hosszabbítottak, Machach augusztus végén érkezett; sportigazgató hiányában az igazolásokért Kun és Horváth felel*), valamint a cikk címe is jól jelzi, hogy a valódi felelősök helyett “három játékos vitte el a balhét a Honvédnál”.

(…) Tehát a játékukra nem számít a jövőben a szakmai stáb és a vezetőség, amely az utóbbi időszakban többször gyenge képességű, rossz mentalitású futballistákat szerződtetett.

*_ az ugye megvan, hogy minden egyéb ígéret ellenére, Nagy László még mindig a klubnál van ún. sportszakmai koordinátor feladatkörben? Bármit is jelentsen az.

DU 76:12, 2021.11.09. 23:00 körül // Mezghrani Instagram-storyjában is érdekes tartalom jelent meg: a Budafoknak lőtt gólja, és az azt követő gólöröm — vagyis a gól, amivel tavaly hivatalosan is bennmaradtunk. (képernyőkép)


Pénteken 10 órától hazai pályán edzőmeccs a Budaörs ellen, ami az előzetes tervek szerint nézők előtt zajlott volna, azonban szerda reggel ott tartunk (DU 85:18), hogy még a meccs létezését sem jelentette be a klub.


Összefoglaló (DU 85:22) //

  • három játékost kitettek a meccskeretből, de nem keretből.
  • mindhárom játékossal nyáron kötöttek szerződést.
  • a szakmai stáb felelőssége fel sem merült.
  • a vezetőség felelőssége fel sem merült, pedig érkezésük óta nem először fordul elő hasonló eset a Honvédnál. (l. Fejlődési lehetőség, 2020.04.07.; Eljött a tettek ideje, 2020.12.02.)
  • az elmúlt évek tapasztalatai alapján, bajban a hallgatás és a semmitmondás a klub kommunikációs stratégiája.
  • érdemben továbbra sem szólalt meg senki a felelősök közül.

címlapkép: Anna Shvets/Pexels.com

? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||