Mastodon

Köszönjük a bérletesek nevében a figyelmességet

Mivel az MLSZ döntése alapján a Paks elleni bajnokira le kell zárnunk a B-szektort, ezért a Kispest-tábor a C1–C3 szektorokban foglal majd helyet, így akiknek ide szól a bérletük, de nem szeretnének a táborban szurkolni, azoknak a C5-ös szektorban az 1–9. sor 8–17-es helyeit tartjuk fent, míg a családi szektor ezúttal a C3-C4 helyett a C7-C8 szektorban kap helyet.

via honvedfc.hu

Mutatnám akkor a C3 szektorba eladott bérleteket:

Ez pedig a hosszanti lelátó (tehát a korzó) másik végén a szektor tükörképe:

Feltételezhető, de csak feltételezhető, hogy akik a C3-ba vettek bérletet, azok nem véletlenül nem a C8-ba tették. Sőt, a korábbi mérkőzések tapasztalatai alapján az is egyszerűen megfigyelhető, hogy a B, tehát a tábor közepén túl, a C2-C4 az egyik legkihasználtabb része a stadionnak.

Tehát különösen remek ötletnek tűnik a tábort is ide pakolni, miközben a másik véglet egyenesen üres.

Az pedig a figyelmesség csimborasszója, hogy a bérletesek számára felajánlanak helyeket a korzó legdrágább szektorában (ami az átjárhatóság miatt eleve vicc, hiszen mindenki oda ment eddig is, ahová kedve volt, a kutya se ellenőrizte soha, hogy hova szólnak a jegyek), persze ott is a lelátó alján, ami azért talán egy fokkal gyengébb kilátást biztosít, mint a C2, C3, C4 teteje, ahová a bérletek szólnak.

Na, díjazzuk a figyelmességet.


gépház: elnézést a képek beszúrásának módjáért, azonban tegnap költözött az oldal egy új szerverre, és még nem megy minden flottul. például pont a képfeltöltés egyáltalán nem.

update: közben javítva lett.


🗣️  a hozzászólás // előmoderált

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||