Mastodon

Napikispest 2022/07/15

edzőmeccs 1. // beesett egy újabb edzőmeccs szombatra a edzőtáborban: a szlovén kettes Rudar Velenje ellen. A 30 meccsből 13 vereséget elszenvedő Rudar egy hellyel megelőzte a Kispesten élcsapatként bemutatott Nafta Lendavát, és ötödik lett a legutóbbi bajnokságban. Bivalybaszók lehetnek! Csoda, hogy meg tudtuk szerezni őket edzőpartnernek. #riszpekt! (via honvedfc.hu)

edzőmeccs 2. // azt eddig is tudtuk, hogy játszunk majd a Győr (NB II.) ellen, azonban eddig azt hittük szombaton, az akadémián, és valószínűleg hőségben. Tévedés. A meccsnap jövő péntek 19 óra, és a helyszín a Bozsik, tehát élesben próbáljuk ki magunkat a Zete elleni idénynyitóra. A beugró ingyenes. (via honvedfc.hu)

napközi // inkább nem mondok semmit erre a galériára. Csapatépítő rendben, miközben a szurkolók azt látják, hogy az utolsó fordulóban maradtunk bent, hogy sorra dobálták ki a korábbi kedvenceket, hogy nincsenek új játékosok, satöbbi. Könyörgöm, milyen brandet építenek azzal, ha felbasszák a hagyományos szurkolók agyát? Külön kiemelendő Batik és Tamás értelmes feje a világ legbonyolultabb társasjátéka, a méltán rettegett Ki nevet a végén? felett. (Reméljük a technikai vezető már pártedli nélkül issza a kakajót, és arról is lesznek külön képek.)


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||