Mastodon

Legalább tisztázódott a helyzet: két győzelem kell a bentmaradáshoz

Honvéd – Mezőkövesd beharangozó helyett.

Ennyi.

Az első rögtön jöhet a Kövesd ellen.

A többit a hajtás után bulletekben. Beharangozóval szenvedni egy ideje nincs értelme.


  • szombatra sem múlt el a pénteken indult sorminta, és mindenhol a számunkra rossz eredmény született.
  • nyilván a legfontosabb, hogy őszinte sajnálatunkra győzött a Videoton, és ezzel mindenképp az utolsó fordulóra halasztódott a kiesés kérdése.
  • szövődmény, hogy jelen pillanatban még a Mezőkövesd is kieshet, és mivel tudják, hogy jövő héten a Fradival játszanak, valamint, hogy elég nekik egy pont is az üdvösséghez, ezért nem lehetetlen, hogy az egész Dél-pesti buszgarázst betolják a kapujuk elé, aztán legfeljebb találnak véletlenül egy gólt.
  • aztán győzött a Debrecen is, és ezzel egy ponttal a Felcsút elé ugrott a harmadik helyre. Ha a Felcsút dobogót akar, akkor nem elég győznie ellenünk, figyelnie kell a Loki-Újpestre, és kicsit a Zete-Paksra is. Ez azonban legyen a jövő hét gondja, ha egyáltalán lesz még értelme.
  • ja, és a Debrecen a Fradit verte az Üllőin, azonban ne legyenek olyan reményeink, hogy a Mezőkövesd honvédozik ellenünk egy kört, és elengedi a meccsünket, majd mindent feltesz arra a lapra, hogy a Fradi ellenük is szar lesz, és majd onnan jön meg a szükséges pontjuk. Biztonsági tartaléknak viszont nem rossz, mert annyira rossz az unott Fradi.

Jelen állás szerint, ha a Kecskemét nem szerez pontot Újpesten, akkor könnyen előállhat egy olyan helyzet, hogy az utolsó fordulóban minden meccsnek tétje lesz, viszont az MLSZ-nek csak három VAR-kamionja van.

Most légy okos Új Magyar Futball.


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||