Mastodon

Craiova negyedik születésnapján előbújt a külügyminiszterből a Honvéd-szurkoló

A Facebookon jelentkezett be egy képpel a valódi szurkolókról:

Furcsa, szokatlan és nagyon rossz érzés szegénykémnek, miközben a haverjai lepték el az elmúlt években a klubot, és maga Szijjártó is többször használta a stadiont politikai rendezvényre, majd amikor nagyon kellemetlen volt a helyzet, a kiesés előtti napon inkább az Üllőin fényképezkedett egy Fradi-mezzel.

Egyszer nem szólt volna rá a cimbikre, hogy „srácok, nagyon rossz az irány, figyeljetek már oda kicsit jobban”. Legalább a jóbarát Kuncinak, az előző ügyvezetőnek ment volna egy baráti SMS.

Pedig volt itt minden, új stadion, akadémia, delláré szarásig, és ezt sikerült kihozni belőle.

Természetesen a külügyminiszter urat direkt módon nem lehet összekapcsolni a klubbal, erre kínosan ügyelt. Az is csak puszta véletlen, hogy a zártkapus Honvéd-MTK kupaelődöntőre a kis családjának plusz Dzsudzsáknak valahogy akadt pár jegy a Népstadionba.

Külön szimbolikus, hogy Craiova negyedik évfordulóján, pont a kispesti tábort teszi ki a közösségi oldalára, azt a tábort, amivel csúnyán kib*sztak Romániában. Igaz, akkoriban még szó sem volt b*zilobbiról, épp más volt az aktuális ellenségkép, mondhatni az idő nem érett meg arra, hogy egy külügyminiszter holmi fociszurkolók miatt hallassa a hangját.

Köszi, de én ott tartok, hogy Szijjártót nemes egyszerűséggel a ránk ártalmas emberek közé sorolom a Honvéd történelmében. Pont nem érdekel, hogy mennyire eredményes és ügyes külügyér, ha az, én csak annyit látok, hogy a Kispest jelenleg szinte pénztelenül, egy ificsapattal kell visszajusson a másodosztályból, ahová szorgos munkával sikerült lezülleszteni.

Bocs, de én ilyen előzmények után inkább nem villognék a helyében a honvédosságommal.

Uff.

egy szurkoló véleményét olvashattátok


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||