Mastodon

Tudjátok ki tűnt fel újra a Honvéd környékén? (frissítve!)

Tökéletes időzítéssel.

Nem fogjátok elhinni:

Kun Gábor!

A Honvéd éves beszámolóját nézegetve feltűnik egy Corridor Agency Kft., mint kapcsolt vállalkozás. A Corridor Agency mindenfélével foglalkozik, például webshopot üzemeltet és televíziós műsort gyárt. Mondjuk a Honvéd webshopját az oldal láblécében található adatok alapján a Sport Merchandise Hungary Kft. üzemelteti, szóval itt kicsit elbizonytalanodtunk.

Az e-cégjegyzék adatai alapján Corridor Agency Kft-t 2020 júliusában alapították, székhelye Budapesten található az Alkotás utca 53. A. épületének 5. emeletén, és 2024. február 20-tól ennek a cégnek lett vezető tisztviselője Kun Gábor. Kun azt a Makra Zsoltot váltotta, akinek a neve több, a Honvéd környékén jelen lévő cégnél is feltűnt. Ilyen például a Honvéd FC Kft-ben tag Metalcom Sport Kft (székhely: Alkotás utca 53. A. ép. 5. em.).


frissítés //

A Corridor Agency tulajdonosi szerkezetében ott találjuk a Honvédot Hemingwaytől megvásárló Reditus Equity Zrt-t (és Makra Zsoltot, illetve egy címet: Alkotás utca 53. A. ép. 5. em.), valamint a Meli Business Solution Kft-t, aminek az ügyvezetője Li Mengyi. A Pekingben született Li Mengyi egy időben a Nemzeti Kereskedőházaknál dolgozott, mint Kínáért felelős vezető, pontosan ott, ahol Kun Gábor vezérigazgató-helyettes volt. Mengyi Kun felesége.

Felmerül a kérdés, hogy mennyire összeférhetetlen egy klubnál, ha a klub olyan céggel köt szerződéseket, amely ilyen szinten van összefonódva az egyik vezetőjével?


címlapkép: honvedfc.hu

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||