Mastodon

Hetikispest 2024/06/06

Szentes helyett Szentes.

a tulajdonosváltással // egyszerűen nem vagyunk hajlandóak foglakozni. Mindenki mást tud biztosra, mi viszont szinte semmit, szóval úgy látszik, bárki jobban értesült nálunk. Annyi biztos, hogy Szentesre és Fórizsra is jó szívvel tudnánk nemet mondani, valamint az, hogy őket szinte tényként kezelik, egyben azt is jelenti, Leisztinger már nagyon közel lehet. A másik, hogy ha tényleg ezek a nevek jönnének, akkor eljöhet a klubházban régen várt teljes söprés, viszont nehéz elképzelni, hogy nagyságrenddel jobb következne utána. Kösz, Bozó, kösz, Mendelényi, kösz, Szijjártó! A klubtörténet legkárosabb alakjai közé emelkedtetek helytartótokon, Kun Gáboron keresztül. Taps.

nyári rajt // azt írja a klubhonlap, hogy június 20. orvosi vizsgálatok, június 24. pedig már edzések. A bajnokság, bár rövidebb lesz négy körrel, érthetetlen okból ugyanúgy július végén, 28-án kezdődik.

az előző két bekezdés összeolvasva // alig három hétbe kellene a következőknek beleférni:

  • kiszurkolni Bozó vereségét Szentesen (ennyit megérdemel),
  • tulajdonost váltani,
  • felépíteni egy új klubot az új tulajdonos igényeinek megfelelően,
  • víziót alkotni, és ahhoz
  • játékosokat igazolni, mert ha nem a feljutás a cél, akkor nagyon, de nagyon drága lesz ez a projekt.

Állítólag Csertői marad, és állítólag próbáltak már hozni játékosokat, azonban az új vezetés, ami hivatalosan még itt sincs, már most megfúrt párat. Viszont mivel még nincsenek itt, igazolni sem tudnak, tehát ezen a fronton nem igazán mozgolódunk. Természetesen ahogy hallani.

[Nyilván tudunk ezt-azt, azonban nem minden írható meg egyelőre, vagy csak egyáltalán nem írható meg.]


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||