Mastodon

Napikispest 2024/10/17

Jegyelővétel, klubmédia, U21-es válogatott, Lukic, műsorajánló

személyes jegyelővétel a Szentlőrinc elleni meccsre //

  • ma 16 és 20 óra között a Futball házban
  • pénteken pedig 14 és 19 óra között a stadionnál.

A helyzet furcsasága, hogy a jegyinformációs anyagot a Honvéd mindössze a honlapjára rakta ki, mégpedig múlt hét szerdán (október 9.), vagyis csak az láthatja, aki direkt ezt keresi, és lepörget kicsit az oldal archívumában. A Facebookra természetesen nem jutott el, sem akkor, sem ma.


jegyelővétel a jövő hét vasárnapi Békéscsabára // amennyiben lesznek ma jegyek, itt mindenképp jelezzük!

frissítés// nagyjából 200 jegyet kaptunk Békéscsabára! Csütörtökön, vagyis ma már elérhetőek négytől a Futball házban. Ha kártyával fizetnétek, akkor ne siessetek egyelőre, mert még tölt a terminál. Viszont a jegyek száma korlátos, tehát kezdődhet – a játék.

  • a normál 2000 forint,
  • a diák/nyugdíjas 1000 forint,
  • 15 éves kor alatt ingyenes.

médiateljesítmény // a Honvéd Facebookján a héten már a harmadik anyag jelent meg, pedig még csak csütörtök van! Az utánpótlás hétvégi eredményeit, valamint a csapatok eheti programjait tartalmazó grafikák után 69 és fél órával(!) élesedett egy előre beidőzített bejegyzés Nagy Anti 68. születésnapja alkalmából. Azon se lepődnénk meg, ha ezt a posztot még az előző eresztés rakta volna fel a rendszerbe.

Vagyis a Honvéd három napja gyakorlatilag egyáltalán nem kommunikál a szurkolóival! Egyes helyeken még ennél is súlyosabb a helyzet: a férfi felnőtt csapatról az utolsó anyag továbbra is október 6-án, vagyis immár tizenegy napja jelent meg.

Mi ez, ha nem az Új Média teljes összeomlása? Nem hiszem el, hogy pozícióban maradhat valaki egy ilyen teljesítmény után.


U21-es válogatott // még tegnapelőtt verte idegenben a belgákat. Bár tegnap említettük egy másik anyagban, de most itt is: Benczenleitner és Szabó Alex végig játszott, Szűcs Tamás, Kocsis Dominik és Klausz Milán csereként állt be, Eördögh ezúttal nem játszott. (via MLSZ)


az ETO kitette a keretéből Lukicot // nagyon, de nagyon röhögünk. Igazi profi a segges. Idézzük a győri ankétot idéző csakfocit:

Lukicnak négy meccsen keresztül adtunk lehetőséget az NB I-ben, viszont nem tudta hozni azt a formát és minőséget, amit a bajnokság megkövetel. Ezért közösen azt a döntést hoztuk, hogy igazolunk a helyére egy játékost (Benbouali – a szerk.), őt pedig visszatesszük az NB III-ba, mert nincs 100 százalékos állapotban, emiatt nem is tud NB I-es minőséget nyújtani.


műsorajánló //


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||