Valószínűleg nem volt les a nyíregyi gól

nyiregy_golpasszKostic passzol Rezesnek, aki rosszul veszi át, de a labda pont annyira pattan el tőle, hogy Bajzát ziccerbe kerüljön. A lényeg viszont az Ignja eladott labdájából indító Kostic.

Próbáltam kifotózni a megfelelő pillanatot, hogy akkor les volt-e vagy sem, de úgy látszik nem, mert Baráth Boti mintha hátrébb lenne, mint az induló Rezes.

Mondjuk az egész mindegy, hiszen a kapott gól előtt volt nem kevés nagy helyzetünk, utána pedig fél óra emberelőnyünk, és mégsem sikerült nyerni. Csak magunkat okolhatjuk.

“Valószínűleg nem volt les a nyíregyi gól” bejegyzéshez 25 hozzászólás

 1. Lehet, hogy Ignja eladta, de a Barát Boti miért nem fogta szorosabban az emberét? És a többi balodali védő mit nézett, a tribünön a jó nőket?

  1. Nem akarok senkit bántani, de ez akkor is Ignja gólja. Igaz mások is hibáztak, de a statisztika szerint ( ami fennmarad az utókornak ) egy eladott labdából indult a támadás.

 2. Többször végignéztem, lassítottam, újra megnéztem – az hogy les volt nem érdekes, ítélhetnek rosszul is, azzal nem szabad kalkulálni – de, hogy Kemenes mit csinált hárítani próbálás helyett, az magáért beszél.A kezét az arca elé teszi, nehogy a fizimiskáját érje a labda és kissé elfordul. A hárítás érdekében semmit nem csinált, egy mozdulata sem irányult a védeni próbálás felé, még ösztönösen sem.

  1. Nem véletlenül volt cséká a Rossi érában,hiszen egy beépített téglának tűnik,főleg a sorozatban elvesztett 8 azaz 8 meccs tükrében.Húzzon a f@szba a többi maffiózóval együtt.Nem igaz,hogy nem lehet kinevelni az mfa-ban egy épkézláb kapust,Gujdárt kapusedzőnek de rögvest!

   1. A kis Horváth egy meccsen védett és milyen ügyes volt, bár kapott gólt, de csak centikkel maradt le, Ő legalább odatette magát.Egyetértek Gujdár Sanyi kinevezésével!

    1. Ilyen legendákra lenne szükség a csapatnál,megszünnének a folyamatos lepkézések:-) Istenem,hogy milyen jó kapus volt,Kaczirc volt a cserélye.Na,ilyen konkurencia kellene Szabinak is,lehet,hogy besz@rna!

   2. Jó, azért ez kicsit erős… Hozott ő már rengeteg meccset nekünk, még ha volt is bénázása mostanában bőven. Egy olyan szituért zrikáljátok, ami ajtó-ablak volt, és ha véletlenül kivédi, az kész csoda.

    1. Erősnek kell lenni,mert ezek tényleg a fejünkre nőnek,és előbb vagy utóbb semmi sikerélményünk nem lesz.Elúszott két bajnoki meccs,amelyekből legalább 4 pontot hozhattunk volna,a legszörnyűbb az újonc elleni vereség.

     1. Nehéz feldolgozni a zakót, persze, de sztem egész jól játszottunk. Ha közepesen használjuk ki a helyzeteket, rúgunk egy ötöst. Szerintem a feka fiúk jól játszottak, leszámítva az apróságot, hogy minden kimaradt. Nem volt annyira talán reménytelen, mint a tavalyi hasonló zakók – legalábbis az összefoglaló alapján.

 3. 1kis OFF……… “Rendkívül boldogok vagyunk, hogy Richárd-kaliberű futballista érkezik hozzánk, és hogy pályafutásának ebben a szakaszában sikerült őt Ausztráliába csábítanunk – idézi az ausztrál klub honlapja Phil Moss vezetőedzőt. – A szorgalma, a profi hozzáállása, valamint az, hogy látom rajta, a csapatot az egyéni csillogás elé helyezi, engem meggyőzött arról, hogy vele jobbak leszünk.” – ha jól értettem mindezt 1 DVD alapján mondta Moss…na most a találós kérdés: vajon ki szerepelhet a videón… ? :)) mert a leírás nem mindenben hasonlít Ricsire… :)

  1. Ja-ja!
   Már korábban jeleztem én is, hogy megkérdőjelezhető az a csapat, aki probajatek és orvosi vizsgálat nélkül leigazol valakit.
   Kemenes “védése” tényleg érdekes. Kapustól ritkán látni ilyet.

  2. El kellene passzolni jó pénzért Holendert Ausztráliába, hátha őt is önzetlennek találják :-)

 4. Csorna: jó olvasni Proszi villogását! Voltak bíztató elemek az összeállításban, furcsa módon a leginkább Mancio “bizonyítási lehetőségének” örültem. Két helyzetéből a leírás szerint egyet órdító helyzetben mellé lőtt, egyszer 4 méterrel fölé. Remélem, tanul belőle a mester… Ma elbírtuk.

 5. “Tegnap Pim Blokland, a Feyenoord egyik társtulajdonosa tett látogatást nálunk. Pár évvel ezelőtt csapata 50 millió eurós adósságban fuldokolt. Azóta a Feyenoord nem csak megmaradt az élbolyban, de ügyes játékos politikával pozitívra fordította pénzügyi helyzetét is. Kérdeztem, hogy az ő tehetségén és munkáján kívül mi volt a perdöntő. Azt mondta, azok a rotterdami Feyenoord hívek és üzleti körök, akik boldogan léptek be a csapat támogatásába, hogy újjá építsék szeretett csapatukat és az akadémiájukat is világszínvonalúvá fejlesszék. Budapesti, kispesti Honvéd szimpatizánsok, üzleti körök, úton a Puskás Ferenc utca felé?” (GY.Szabó) csak ha bárkinek kétsége lett volna az öreg realitásérzékével kapcsolatban… no comment !

  1. Tudod mi a legszörnyűbb???? Hogy az öreg tényleg elhiszi amit mond!
   De legalább -ha csak közvetve is- de kiderült. Nincs pénze és befektetőket vár. Így nehéz lesz. Különösen hogy az öregnek HÍRESEN rossz a természete. Ki fog vele üzletelni?

 6. Szombaton menjek Felcsútra szurkolni, vagy van valamiféle bojkott? ( nem akarok hülyét csinálni magamból ,ahogy ott ülök egyedül a szektorban)

  1. Végre még valaki, aki megmondta a tutit.
   Ezeket – SAJNOS – mi is tudtuk eddig is.

  2. Ez tényleg elsősorban Moralesnek köszönhető?
   “Arra viszont büszke vagyok, hogy sok pénzt keresett a kapcsolataim révén a klub. Kispestre hoztam Danilót, a gólvágó brazil csatárt, ingyen, de tisztességes hasznot hozott Diego, Abraham, Benjamin, Abass és Akassou eladása is.”

   1. Az Ő edzősége alatt (2009.10.28-2010.11.13) a fentiek közül Danipaci és Akassou érkezett, a többieket meg eladtuk (Abass-t akkor még csak kölcsönbe). A Diego-Abraham-Benji trió eladásával valóban sok pénzt szereztünk (alapáron összesen 1.100.000.- Euro-t, plusz még a továbbértékesítésüknél is csurrant-cseppent valami), ellenben nem sikerült őket megfelelően pótolni, amit azóta is nyögünk (mert természetesen a bejövő pénzből venni nem vettünk senkit)…

 7. Kupacsata tanulságok: Prosser be, Job ki a francba.
  Botka: gól, gólpasszok.
  Köszönjük a ‘szakmai’ stábnak, hogy előbbi helyén egy a saját öregapjára hasonlító hasztalan figura játszik, míg a másikat kölcsönadták. Olyan jól állunk, tényleg, hogy még ezek is simán beleférnek…

 8. Felcsúton melyik a vendégszektor ? hova vegyek jegyet? 2E 2F 2D vagy mi? az online rendszer oda nem enged foglalni ahová a “vendégszektor” felirat van.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.