Napikispest 2015.12.02.

 • Iványi // sporttárs viszi a mai Honvéd-Paksot. Korábbi közreműködései a párharcban:
  • 2012/13 Paks-Honvéd 1-3, játékvezető // 2013/14 Honvéd-Paks 1-1, alapvonalbíró // 2014/15 Honvéd-Paks 0-0, alapvonalbíró // 2015/16 Paks-Honvéd 3-1, alapvonalbíró // 2015/16 Honvéd-Paks, játékvezető
  • Amúgy a teljes mérlegünk vele az NB I-ben: 9 győzelem, 6 döntetlen, 8 vereség, mondom én, hogy a mai meccs iksz lesz.
  • Érdekesség, hogy az egyik alapvonalbíró, Németh Ádám vezette a 2013/14-es Paks-Honvéd 1-1-et, vagyis a közös múltból eléggé felkészült trojka érkezik ma.
 • Hemiblog // Annyira kevesen voltunk a Békéscsaba ellen, hogy a páholyban ülő Öregnek is feltűnt az általam is szóvá tett jelenség, a kontrollját vesztett család(!!!).

Sajnos nagyon kevesen látták a Békéscsaba elleni mérkőzésünket. Ellentétben a múlttal, amikor néha viselkedési problémákat véltünk felfedezni az Északi Kanyarban, onnan már egy ideje csak támogatást kap csapatunk. Viszont Békéscsaba ellen felfedeztem egy kis csoportot a Családi Szektorban, akik számomra meglepően gusztustalanul viselkedtek. A bunkóság, a rossz modor, a rasszizmus, a Honvédhoz és szurkolóihoz méltatlan viselkedés nem szektor-specifikus. Úgy láttam, hogy az elmúlt mérkőzésen biztonsági szolgálatunk jobban el volt foglalva a mérkőzés nézésével és a labdaszedő gyerekek megfigyelésével, mint azzal a vállalhatatlan rajjal, amely szégyent hoz ránk. Ezen változtatnunk kell. Garantálnunk kell, hogy minden Bozsik szektorban ragyogni fog a civilizáció fénye. – via George F. Hemingway @ nb1.hu

“Napikispest 2015.12.02.” bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. “Garantálnunk kell, hogy minden Bozsik szektorban ragyogni fog a civilizáció fénye.”
  Az igazi Hemingway azt hiszem kevésbé lenne büszke egy ilyen sor után, amit Magyarországi “névrokona” követett el a legfrisebb blogjában.

   1. :) az előbb még fent volt az nb.hu-n :) most olvastam,
    most meg már csak a régi van…..

    1. Ebben a pillanatban az idézett szöveg van az nb1.hu-n. Valamiről lemaradtam? Előbb levették, aztán visszarakták? :)

  1. Szerintem inkább a jó szereplést kéne garantálni, és akkor lenne egy olyan nézőszám, ahol nem tűnik fel 20 ember gyalázatos viselkedése….

 2. Min keresztűl lehet megtekinteni ezt az érdek feszítő mérkőzést? A biztonság kedvéért bekapcsolom a rezsót és a mikró hullámút is,hátha bejön a kép,a hangot talán a rádióban megtalálom :-)

 3. Tizenegy magyar állampolgár a kezdőben! Ilyen utoljára talán Nagy Antalék idejében volt!

 4. Nagy kár azért a pirosért! Szabi remélem, lehúzza a rólót, Gyuszi meg villanhatna egyet!

 5. Majdnem egy félidő emberhátrányban a 2. helyen álló, hosszú idő óta veretlen csapat ellen, jó eredmény. Az összefoglalót olvasva semmivel sem voltunk rosszabbak, sőt! A névbitorlókat és a Vasast ütni kellene és nyugodt telünk lehet!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.