Napikispest 2016.01.05.

 • játékoskeringő // felpörgött a pletyirovat
  • Dark Kadima Kabangu // demokrata kongói csatár érkezett tesztelésre. (via NSO)
   • mit tudunk róla, azon túl, hogy 22 éves?
   • a transfermarkt is csak annyit, hogy a jónevű FC Saint Eloi Lupopo nevű csapatban játszik otthon, és hogy egyszeres válogatott. Egy Sierra Leone elleni Afrika Kupa-selejtezőn kapott 19 percet.
   • amúgy házalóvideója természetesen van a youtubeon, amiből kiderül, hogy volt már csapatkapitány, hogy néger kefefrizurával, hogy a demokrata kongói bajnokságban sincs néző, és színvonal, valamint sebesség is csak elvétve.
  • Kapacina Valér // A Sopron végleg viheti. (via NSO)
  • Eppel Márton // Állítólag szinte már megegyeztünk, csak az a kérdés, hogy most, vagy nyáron érkezik. (via csakfoci)

“Napikispest 2016.01.05.” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Kabanguban lehet fantázia, de tényleg nagyon keveset tudni róla. Még Rossi sem tudta megmondani, hogy erősítést jelent-e számunkra, ez azért elég vicces. A profi klubnoknál álltalában profi játékismegfigyelők dolgoznak azon, hogy kiválasszák a potenciális jelölteket. Ez természetesen nem merül ki egy yotube videó, valamint a transfermarkt böngészésében..gyanítom, hogy ezen alkalommal senki sem volt tőlünk Kongóban meccset nézni, ezért fordulhat elő ilyesmi. Mindenesetre reménykedem abban, hogy jól jövünk ki ebből, még az is lehet hogy egy csiszolatlan gyémánttal leszünk gazdagabbak.

  1. “A profi kluboknál” … tehát a folytatás nem vonatkozik a jelenlegi Honvédra :( sajnos csak a vaktyúk effektusban bízhatunk

  2. Nem pontosan tudom, hogy mennyi az esélye, hogy pusztán youtube keresés alapján rábukkanjon a Vezetőség egy 1x kongói válogatottra, aki hazáján kívül máshol nem játszott és éppen csapatot keres. :)
   Nem lehet, hogy éppen a déli határvidéken kerítésmászás közben szúrta ki valaki? Mert máshogy nem tudom elképzelni mit kereshet nálunk….

 2. Csak ha be is válik kérdés ki fog kimaradni akkor a kezdőből. A 3 légiós miatt elég meredek lesz, vagy Youla vagy Ignja vagy Vasiljevic akkor padra szorul. Eppel és Máté közül pedig inkább Eppelt favorizálnám, bár ő se az egy szezononként 15 gólos csatár szerintem.

  1. Eppel mint kiderült nyártól szerződik Kispestre! Remélem kölcsön vesszük a tavaszi szezonra! Láttam játszani, nem rossz játékos és ő is az a Joly Joker típus, csatárként és belső védőként is használható, Juhász Roli kettő???

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.