Még egy apróságot tennék hozzá a Kúria határozatára oly büszke felcsúti propagandalap diadalittas cikkéhez

Idézet az írásból:

Nem értjük amúgy, miért ment házhoz a pofonért George F. Hemingway futballvállalkozása, hiszen – amint azt a különböző első és másodfokú bíróságok is megállapították – nekünk eszünk ágában sem volt bántani a mai Honvédot, egyszerűen a szörnyen egyoldalú közéleti vita (amely egy állítólagos molinóletiltást követett egy Honvéd-meccs után) kellős közepén helyt adtunk egy olyan glosszának, amely a borzalmas Rákosi-rendszer mintaklubját, azaz a hajdani jogelődöt és az ultrák egy szűk, intoleráns, kisajátító csoportját karikírozta.


A lényeg, hogy lehet rákosista bandázni a Honvédot (és szurkolóit), de azért vegyük észre, eközben a közös érdekkörben lévő puskas.com egész pontosan mit is forgalmaz?

puskascom_retro

Úgy van: Rákosi-címerrel ellátott retro pólókat. Most akkor ki büszke kire és mire?

(Egy neve elhallgatását kérő alkalmi videós küldte nekünk az alábbi nem túl szívderítő, de fájóan mai felcsúti életképet:)

rákosimátyáselvtárspajtás – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

// a legjobb persze, hogy az egész hacacáré még a magyar online tér félelmetesen magasra ácsolt bulvárküszöbébe se botlott bele.

“Még egy apróságot tennék hozzá a Kúria határozatára oly büszke felcsúti propagandalap diadalittas cikkéhez” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Kárász Eszter a Szamarköhögés c. filmből :)
  (ha jól tévedek) :)
  Szöllősi Elvátrs, pajtás pogácsára megy a hajtás!
  A retro mez forgalmazása az természetesen biznisz és abban az esetben felűl emelkednek az ilyen filozófia kérdéseken.
  Az természetesen más!
  Azért most már illő lenne a soron következő hazai Honvéd-Felcsút meccsre egy korrekt teltházat összeszervezni és némi decibellel kinyilvánítani a véleményünket! TV úgysem adja, de lehetne egy kis sajtófelhajtást kihozni belőle.
  Elméletileg szólásszabadság van…….

  1. A tüneményes Kárász Eszter látható a Szamárköhögésből vágott jelentben.

   1. Középszíntű elvárás akkor az egyetemi tanári cím?
    Felsőszintű elvárás az Akadémiai tagság?
    Kárász Eszterhez még csak annyi,hogy nem tudom mennyien tudják, hogy többek között “Bohócdoktorként” is tevékenykedik, Gyermekkórházakban adnak elő kisebb műsorokat (ingyen) hogy valami derűt csempésszenek be a kicsik életébe.

  2. En is tudtam! :)
   Attol tartok ez azert van mert mi az idosebbek koze tartozunk :)

  3. Az a teltház nem is rossz ötlet! Valahogy össze kellene hozni!

 2. Amugy szerintem az egesz szollosi/felcsut tema nem erdemes arra hogy blog bejegyzesekkel es hozzaszolasokkal legitimaljuk. :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.