Tessék megnézni, hogy mit csinál az alapvonali bírókishölgy?!??!

Budapest Honvéd – Swietelsky Haladás | 0-1 | OTP Bank Liga | MLSZ TV – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Miután Gyula beveri, Urbán Eszter (aki egyébként Farkas Ádám spori felesége, szóval az egész család játékvezet – csak mondom érdekességképp) kinéz a taccsbíróra, majd Andó-Szabóra, aki eközben gólt mutat, a partjelző pedig semmit. Király indul reklamálni, és ekkor történik valami, aminek a következtében néhány másodperc múlva megszűnik gól lenni a gól. Vélhetően meghajlik delikvensünk a tekintély előtt, és bemond lesnek (zavarta a kapust) egy olyan dolgot, amit vonalból nem láthatott, magától sem akarta mondani, de mivel ketten nem jeleztek, gondolta szól.

Semmi gond, de akkor legalább a kezezést le kéne fújni a 89. percben, ha már öt méterre az orrunktól történik. Vagy mondjuk az sem lenne utolsó, ha végre lenne valamiféle egységes állásfoglalás ezekről a helyzetekről, mert amíg ellenünk megadják gólnak (pl. a Loki ellen, vagy a Megyerin az Újpest egyenlítő gólját), addig nekünk most nem.

snip_20160215000824
Les nincs, gól van – ketten megadták, a harmadik nem

A mérkőzés teljes összefoglalója:

“Tessék megnézni, hogy mit csinál az alapvonali bírókishölgy?!??!” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. A kishölgynek mi köze a leshez??? Gólbíró! Csak a vonalat kellene néznie! Egyébként les volt. szvsz persze, szerintem hozzáért… megváltozik a labda íve. azt gondolom jó döntés született…

  1. Viszont ilyen Kispestet szeretnék látni a továbbiakban!!! A 2. félidő parádés volt! csak az a picike gól hiányzott… Jelena leshatáros kilépése szenzációs!

   1. szerintem mind a kettőn, de tény köze nem volt Királynak ahhoz… én úgy látom, hogy Eppel lábán is irányt változtat… kikaptunk, de a játékot illetően nagyot léptünk előre!!! Nekem ez fontosabb eredménye ennek a hétvégének mint maga a számszerű végeredmény.

    1. jaja, a játék nekem is tetszett.
     bár az fasza lenne, ha nem mi lennénk tartósan a szimpatikus és ügyes vesztes, hanem pontokat is szereznénk. erre már ráment az őszünk :)

    2. Csak így maradjon a bajnokság végéig… hogy nem számít az eredmény, belefér még néhány zakó, mert a Csaba meg a Vasas még kutyábbak… Csak sajnos még elég hosszú…

 2. A mi programunk nem jó góllövésre.1.0 ás elavult. Amíg mindenki nagy gólt akar lőni öt méterről is nem lesz változás.
  A nagy láblendítés időt ad a védőnek meg a kapusnak is. Rettenetes nagy az a kapu.

 3. “A középmezőny hátsó felébe lévő Budapest Honvéd, az élmezőnyben vágyó a Haladással találkozott….”
  Nem tudom, hogy ez csak nekem szúrt szemet? Most nem azért, de a meccse előtt a két csapat között 2 hely és 4 pont különbség volt, mégis a Csapatok felkonferálása úgy hangzott, mintha nem is tudom 15 pont lenne a két csapat között….és ez lenézés a meccset is áthatotta…Holender sárga lapot sem érő lerúgása, a kapus bemondása alapján érvénytelenített gól, kezezésért meg nem adott 11-s, stb…azért nagyon kiváncsi lennék, hogy milyen visszhangja lett volna, ha ezt mondjuk a fradival vagy a vidivel csinálják….úgyhogy ezek függvényében én egyáltalán nem érzem, hogy a Csapatot bármilyen kritika is érhetné…illetve az a fránya helyzetkihasználás…de reméljük végre megtanulnak a fiúk gólt rúgni…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.