“Itt egy videóriport az újvárosi MTK-Kispestről” bejegyzéshez 12 hozzászólás

  1. A kapura fejelés után a kapusról a kapufa belső oldalára pattant a labda (ugye ez felel meg a gólvonalnak),onnan azonban egyértelműen befelé pattan a labda.Ez van itt lévő második képen,a labda már befelé tart,de a labdát végül kirúgó játékos (aki a kapus előtt áll) itt még csak épphogy emeli a jobb lábát,mire felemelte a lábát a rúgú mozdulatra,a labda már még beljebb volt a képen látottaknál.Teljesen megadható gól ez szerintem,sokkal valószínűbb hogy teljesen bent volt a labda,mint hogy nem teljesen.(ez a fradi pályán fradi gól lett volna…)

   1. Ez a döntő pillanat.A labdát Bobál takarja,de a Bobál előtt látható a labdát kirúgó Vadnai jobblábfeje,mivel ebben a pillanatban rúgta ki a labdát,jól láthatóan a gólvonal mögé kellett benyúlnia.

 1. Mi baja lehet az Öregnek a szurkolással?

  “Ami igazán elkeserítő volt, az közönségünk viselkedése. Összesen pár száz néző volt a stadionban, ebből úgy 100-150 kispesti. Lelkesen drukkoltak, ami nagyszerű volt, de egyszer-egyszer, talán régi, reményeim szerint már elfelejtett, reflexek alapján ismét előkerült egy-két gyalázatos rigmus. Ha ezért megbüntetnek minket, akkor ismét kezdhetem a jegyáremeléssel, a szektor bezárással, és más olyan szankciókkal, amelyek két éven keresztül megmérgezték viszonyunkat a szurkolók jó részével. Csak megjegyezni szeretném: a klub csak saját tisztessége megvédése érdekében reagál a tiltott viselkedésre. Nem mi vagyunk a kezdeményezők, de nem vagyunk hajlandók belesüppedni a gazemberek mocsarába. Különben érdekes, hogy kinek állhat érdekében ismét megmérgezni a szurkolók viszonyát a vezetőséggel? Kinek jó ez? Kik a provokátorok?”

  1. A hétközi NB I-s bajnoki mérkőzéseken történt szurkolói rendzavarásokkal, rendezési hiányosságokkal kapcsolatos ügyekben a FEB 2016. március 16-án (szerda) sorra kerülő ülésén várható döntéshozatal.

   A FEB tárgyalás megtartása után Gazdag Dániel (Honvéd) korábbi 3 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

   1. Hát, ha valóban csak ennyi volt, akkor nem értem az Öreg hisztijét…….. de majd a bölcs FB megmondja a tutit jövő hét szerdán, hogy mennyire volt sértő a másik sportszervezetet és másokat megbotránkoztató rigmusok használata :)

 2. Teodoru visszakapta a nevét!

  :)

  Köszönöm a klubhonlap korrekcióját :) Most már nem “Vaszilisz” néven van fent.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.