Napikínzó // Karakó sporttárs elkezdte benntartani a Felcsútot, vagy tényleg ilyen peches a küldésével?

Két meg nem adott paksi gól, egy be nem fújt paksi tizenegyes, és egy indiszpontált Karakó sípmester. A múlt szombati Honvéd-Vasas és a mostani Felcsút-Paks után talán jó lenne, ha kicsit leültetnék pihenni. (Nyugalom, hétvégén ő lesz az egyes számú gólvonali asszisztens a Debrecen-Honvédon.)

A bentmaradás kérdése három csapatra szűkítve egyelőre így néz ki grafikonon:

// Megszerzett pontok. Aki legfölül van, az marad bent. Ennyire egyszerű.

“Napikínzó // Karakó sporttárs elkezdte benntartani a Felcsútot, vagy tényleg ilyen peches a küldésével?” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Nem igazán kell segíteni a Felcsútot, sokkal erősebb a játékoskerete, semhogy komolyan számolni lehetne a kiesésével. Az más kérdés, hogy pedig nagyon tetszene…

  1. Lehet, hogy erős a kerete, de megnéztem a következő 3 ellenfél: Ferencváros, Videoton, Újpest.
   Ebből akár lehet 0 pont is. Utána viszont már nincs sok hátra, és a Vasas szerezne néhány pontot ebben a 3 fordulóban, gondban lennének. Az utolsó fordulóban Felcsút-Honvéd meccs lesz.

   1. Mit nem adnék a sorsnak,ha ezen a meccsen múlna a névrablók bentmaradás és olyan eredmény születne, amivel mi ejtettük ki Őket!
    Ha van sorszerűség és ha valóban győz az igazság, akkor ennek így kellene történnie!
    A legcsodálatosabb gyógyír lenne erre a szezora (meg a megelőzőekre is).

    1. Ha mi általunk esne ki a Felcsút:
     – gyanítom az az új stadionunkba kerülne
     – gyanítom hirtelen 12-ről 14 v. 16 tagúra bővülne az nb1
     – vagy szimplán úgy lenne alakítva a meccs, hogy ez még véletlenül se történhessen meg….

   2. A Fradi leadja nekik a pontokat (ki akarják ejteni a Vasast), a Videoton szintén pontokat fog adni nekik, az Újpestben bízhatunk.

    1. Pár hete szintén volt fradi–felcsút,nyert a fradi,pedig sok vasasos mondta a meccs előtt,hogy tuti hogy leadják a pontokat,sőt szerintük azért nem adják élőben az akkori meccsüket,hogy ne legyen látható a bundapontok leadása…nem jött be.

   3. 9 forduló van hátra,nagy Felcsút–Vasas párbaj lesz,túl sok pont szerzésére egyiküknek sincs sok esélye,maximum 10-10 pontra van esélyük (ami már bravúr lenne),a Felcsút erősebb csapat,de az utolsó előtti fordulóban idegenbe kell mennie Vasashoz,ott dőlhet el a dolog.(vagy csak ellenünk az utolsóban)

   4. Mit nem adnek azert,ha az utolso forduloban ugy alakulnanak az eredmenyek,h megverjuk a felcsutot,akik ezzel kiesnek az elso osztalybol!Jol meg is lehetne ott unnepelni a lelaton! :D

 2. Azért nem ártana, ha mi is szereznénk végre pontokat, mert a végén nem csak három csapatra kell szűkíteni a grafikont.

 3. Ajaj, Csertői sportárs!
  Hogy lehet ilyet nyilatkozni????

  “Szereztünk három gólt, kettő véleményes volt, de tudtuk, hogy bármilyen gól szerzünk is, kérdőjeles lesz”

 4. Kötekednék. :) Szerintem az első tényleg les volt, a másodiknál meg szabálytalankodtak a kapussal szemben, szóval a meg nem adott gólok ok. Viszont az elején a fault minimum vonalon, vagy belül történt, tehát jogos 11-es maradt el.

  Azt viszont még egyszer leírom, ha már, hogy a Vasas elleni kiállításai Karakónak gyökér ítéletek voltak (szerintem)!

  1. én nem ítélkeztem, csak jeleztem, hogy két gólt nem adott meg (jó, jogos, ha gólnak hívom, azzal azt mondom, hogy eleve szabályos. nem úgy akartam)

  2. A 11-es jogos lett volna,még éppen belül,de minimum a vonalon történt a szabálytalanság.Az első meg nem adott gól úgy félméteres les.A másodiknál a beívelt labdát a felugró kapus már a kezében fogja,de ekkor,még a levegőben a berepülő Bajner a kapus derekának ütközve egyértelműen szabálytalankodik,a kapus a fault miatt ejtette ki a labdát.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.