Gut, besser, Eppel

eppel_DVSCHU-kepe_pm1x1-pixlrÉrdekes a kispesti szurkolói lélek, hogy a hazai Fradiverésnél (6,9) is többre értékeli a Loki idegenbeli gyalázását (7,2). Nem sokkal, de azért valamivel. Persze ehhez kellett egy Eppel, egy Hidi és egy Baráth Boti is, aki mind nyolcast kapott, és csak a tizedesek döntöttek végül Eppel mellett, aki így először lett nálunk a #meccsembere.

Horváth 7 – Botka 7, Bobál 7, Lovric 7, Baráth 8, Szilágyi 7 – Hidi 8, Nagy Geri 7 (Márton -), Vaszke 7 – Eppel 8 (Vernes – ), Gyula 6 (Holender -) // Rossi 8

Jelenleg így néz ki a csapatátlag alapján a legjobb teljesítményt hozó meccsek listája //

 • 7,2 // DVSC-Honvéd 0-3 @ 25. forduló
 • 6,9 // Honvéd-FTC 2-1 @ 23. forduló
 • 6,8 // Honvéd-MTK 2-1 @ 2. forduló
  6,8 // Békéscsaba-Honvéd 1-4 @ 6. forduló
  6,8 // Felcsút-Honvéd 0-3 @ 18. forduló

// eredeti fotó: dvsc.hu

“Gut, besser, Eppel” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Ezzel a Kabangu gyerekkel mi van ? Esetleg ő is Rudolfgergely szindrómában szenved ?

  1. Nem hiszem, hogy havi 3 milláért dekkol Nálunk és ilyen verdával hajt az Ady Endre úton :) http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/350678_havi_harommillioert_csalta_a_focit_rudolf
   Amúgy jogos a kérdés teljesen, jó lenne valami tulajdonosi reflexió a köv. Hemi blogban és persze a nép arra is választ várna mi van Jelenával??? Ha GFH úr esetleg olvassa ezt, akkor talán a soronkövetkező blogjában adhatna néminemű tájékoztatást! Ezúton is köszönjük!!

  2. Igen…érdekes, hogy az utolsó chaten még azt mondta Hemi, hogy az 3-4 fordulóba csatlakozhat a Csapathoz..nos az már bőven eltelt…vagy lehet hogy az őszi 3-4 fordulóra gondolt? :O
   Jó lenne tudni, hogy mi a csöcs van a sráccal, mert tényleg jó lenne egy gólerős, gyors csatár.
   Jelenáról nem is beszélve. Ugyan itt valaki azt írta, hogy azért jegelik, mert nem hosszabbított szerződést, csak kérdés, hogy meddig van élő szerződése nálunk?

  3. Valószínűleg tényleg nem akar hosszabbítani, biztos kapott más ajánlatot, hisz ő bevethető jövőre 19 évesként. Biztos más csapat is lát benne – már csak ezért is – fantáziát.
   Sajna jelen állás szerint nekünk szeptembertől csak Gazdag marad aki alkalmas és nem “öreg”.

 2. Ö egy rutinos sokk nagy derbit megélt csatár néha igyekezett befejezni a támadást hogy ne legyen belöle kontra néha megtartani akarta a labdát váltakozó sikerrel . Ha még sluszpoénként ö is jó napot fogott volna ki akkor 5gólnál nem is adtuk volna alább. De ettöl még mindig ö a legveszélyesebb kispesti játékos. Kabungurol meg sajnos lehet a szezon elején valamelyk írásban írtak lesznek igazak lehet tényleg nem is látjuk kispesti mezben. Legalább már az nb3 csapatban játszania kellene hogy felhozzák. Vagy ö akkora spiler hogy nem csak edzés és edzömeccs nélkül kap szerzödést ha nem magátol regenerálodik a srác?

  1. A Sport Pluszban írták múlt héten, hogy Gyula a legtechnikásabb csatár az nb1-ben

   1. Akkor nézzük az InStat éves méréseit, és majd mindenki eldönti ezek alapján:
    név / lövés / ebből kapura / % / gól
    csatárok //
    Gyula / 62 / 26 / 42% / 5
    Holender / 33 / 12 / 36% / 1
    Prosser / 30 / 12 / 40% / 1
    Vernes / 22 / 12 / 55% / 2
    Eppel / 12 / 7 / 58% / 2
    középpályások //
    Kamber / 45 / 16 / 36% / 8
    Hidi / 30 / 6 / 20% / 1
    Nagy Geri / 25 / 6 / 24% / 2
    Vaszke / 22 / 8 / 36% / 1

    1. azért tagadhatatlanul megköti a védőket, félnek tőle. lehet, hogy mostanában kevesebbet nyújt esetleg, de nagyon nem mindegy, hogy a pályán van, vagy sincs.

    2. ha a játszott percek száma is ott lenne mellette, talán okosabbak lehetnénk.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.