“A lényeg, hogy Prosser Pici mindenképp nyerni akar idén valamit” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Gut, besser, Prosser…. :D már jól indul a nap… köszi Hanta! :)

 2. Azért az a téli eligazolás egész ijesztő lehetőség….:(

 3. Mai Sportpluszban egy egész oldalas interjú van Eppelel, kinyilatkoztatva benne, hogy bajnok akar lenni!
  :)
  Ugyanitt perverzebb érdeklődőknek a 11-es rovatban Szöllősi…..

 4. Láthatóan menne már nagyon télen, bár szerintem van különbség aközött, hogy végigharcolod a szezont a csapattal, vagy postán kapod meg az érmet tavasszal (de persze ősszel is tett már ő sokat a csapatért). De tényleg legyen ő a 3. MFA-válogatott :)

 5. Hali.Nekem nem tölti be a videót sajnos..másnak megy?

 6. Szerintem most még korai mennie, csak a pénz nem szabad , hogy elvigye a fejét! Kellene egy szezon ahol végig meghatározó és akkor biztosan feljebb léphetne! egyébként sokat fejlődött a srác, agresszív, bátor, látszik, hogy mentálisan erős, bevállalja az egy az egyeket, sokszor még akkor is amikor kilátástalan. Ha maradna, óriási alakja lehetne a honvéd történetének!

 7. Akkora a különbség jelenleg minden tekintetben akár egy Svájci 1 és a Magyar nb1 között, hogy ezt te se gondolhatod komolyan! Én örülnék, ha maradna, mert nyilván még ki se teljesedett a játéka, de az élet nem áll meg.

  1. Az eredmények és mutatók elég jól megmutatják a különbségeket.

 8. Sok igazság van abban amit írsz. De amíg Svájcban vagy a lengyeleknél egy szarabb meccsen vannak annyian, mint nálunk egy egész fordulóban összesen plusz ötször annyit keresnek a játékosok, úgy Vécseit te csak ostorral tudod max. hazakergetni Kispestre. Úgy viszont nagyon nem érdemes.

 9. Azt látom problémának,hogy az elmult években jópár MFA-s fiatalt elvittek külföldre,de már jónéhányuk vissza is jött és egyik sem hozzánk,anyaegyesületükbe hanem másik csapatba !!!! Szilvási Péter DVSC,Vida Krisztofer Szlovákia,Bukrán Erik,Pendl Alexander stb.
  Nem igazán tetszik az sem,hogy az új felállásban Kamber játszik középső védőt,így Bobál kimarad és szerintem Kamber jobb a középpályán és Bobál pedig jobb középső védőként ! Nem tetszik az sem,hogy Nagy Geri kimarad és elkallódik ! Januártól új 97 utáni fiatal kell,talán Tömösvári lehetne de mást nem tudok,eddig legalábbis nem próbáltak ki mást.Talán majd a januári felkészülés alkalmából kerülnek fel fiatalok Bíró Ákos Nemes Barna,Bodrogi János,Rózsahegyi Dominik,Gergényi Bence és a kölcsönben lévő Kamarás György. ????

  1. Az U20-as szabaly nem a teljes szezonra vonatkozik?Marmint ugy ertem,h aki megfelel neki augusztusban,az kov. ev juniusaban is megfelel vagy rosszul tudom?

  2. És akkor megint 1-2 szezonig a kiesés szélén libikókázunk majd? Egy jó szezon után jön 2 hajmeresztő, majd lassú javulás, egy jó fél szezon és ismét a béka feneke? Ez a jövő, szokjunk hozzá?

 10. Proszi maradj még! Most bajnoki arany, utána egy jó BL csoportkör szereplés, utána oda mész, ahova akarsz. :)

 11. Nekem a Proszi a kedvencem, Davide mellett! Az gól fehérváron március 8.-án a csút ellen!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.