Negatív + negatív = pozitív, szóval még az is lehet, hogy szép esténk lesz

Mondjuk egyelőre nem így indul, ahogy a fenti matematikai alapigazság mondja. Szurkolói társaságunk egyik tagja csúnyán lerobbant a héten, lehet, ma a meccsen se lesz ott. Hanta úrnál nincs net, kétségbeesve engem kér fel beharangozóra, azonban jómagam tegnap a David Gilmour koncertfilmről hazafele a kocsibejáró újonnan felszerelt kapujának működési elvét még nem fogva fel teljesen úgy rá***tam a kezemre (az ÍRÓ KEZEMRE) a kaput, hogy ezt a posztot 2 fájdalomcsillapítóval, az új Paradise Lost lemez végtelenítésével és csöndben sírdogálva tudtam csak kivitelezni. Közben a csapaton Erik kísérletezik izgalmas, ám követhetetlen taktikákkal, a középpálya fele sérült (bár Gazdi már kispados volt Pakson, Filip meg játszott az NB3-ban), a zöld métely magára találni látszik, lehet, hogy jönnek velük az igazi szurkereik is, áh, ez annyira szar hét, hogy nehogy már ne nyerjünk.

Persze ha én ilyet leírok, akkor abból se lesz semmi…

Pár hete viszont még én is röhögve fordultam volna rá a Fradira, annyira megfáradtnak tűnt Dolly Roll és csapata, míg az MTA-tagsági esélyekkel véletlenül sem vádolható Varga Roland meg nem posszant góllövésileg, és megirigyelve az eppeli pályaívet, vállára vette csapatát. A Vasas múlt heti 10 perces leterrorizálása fontos intő jel (igaz az előtte levő angyalföldi helytállás is): bár nem kell bekalni a Fraditól, nagyon kell figyelni, hogy a védelem ne hagyja fickándozni őket elöl, mert most élesek.

Hajh, a védelem. Az viszont nálunk idén nem túl éles. A tavalyi tavasz szigorú defenzívája már a múlté, idén többször látunk káoszocskát hátul. Persze nagy gond nincs, csak az elvárásaink lettek magasabbak… ettől még megkerülhetetlen tény, hogy gólképesek vagyunk hátul, hol a semmiből hozunk össze gólt az ellenfélnek (szegény Ivan Pakson), hol konkrétan kreténkedünk hátul (ismét csak Paks, vagy DVSC, Balmaz otthon, ‘kövesd idegenben).

Hanta és több kommentelő is úgy fogalmazott a múlt héten: a következő 3 meccsel még várjunk, aztán lehet ítéletet mondani a hollandról. Ezzel nagyjából én is egyetértek, de még valamire felhívnám a figyelmet, amiben meglepő módon pont Lanza erősített meg, pedig nem is vártam ezt. Nos, emlékezzünk a derék Rossira, első félévére (2012), majd a második etapjában a bennmaradást követő első időszakra (a bennmaradó félévet most hagyjuk, pedig magas labda lenne Jesus Meza és a többi ász erőltetésével példálózni, de oké, az vészhelyzet volt). Bizony a tar talján is variált össze-vissza (Vécsei, mint balszélső emlékszünk még? Fiatalok padoztatása Job, Alcsi, Odia, Bóna Zoli javára? Boti erőltetgetése középen 4-4-2-ben?), volt itt minden, mindenki. Most a holland is variál, pont mint Marco anno, pont úgy próbálva bizonyítani, hogy ő a saját útját járja, mint Rossi Supka után, magasról téve egy működő taktikára. Aztán pár év és belátta, mi volt jó régen, mi a működő saját innováció, és abból lett egy jó összlet. A holland is ezt teszi, miért fáj mégis jobban a dolog? Mert most nem egy 4., középerős csapat pazarlódik el a szemünk előtt, hanem a bajnokcsapat. Így érthető mindenki siráma, de akik kritika nélkül istenítik az elődöt, és szidják a jelenlegi kopaszt, ne feledjék, hogy hasonlóan kvázi 0 edző tapasztalattal Rossi is hajmeresztő hülyeségekkel (is) indított, és nálunk fejlesztette magát azzá, aki lett, egy közép-európai bajnok, taktikus edzővé. Ez még a hollandban is benne van, ha nem vérhódosodik el agyban- remélem nem fog. Rossi tanulóképes volt. Reméljük, Erik is az.

Vissza Lanzára és a Digis intijére: mit is mondott a Rossit apjaként tisztelő helyi DelPierónk? “Ne feledjük, Rossi helyére jönni BÁRKINEK borzasztó nehéz feladat lenne“. Így van, ott a pont. A Macskafogó II. is hiába lett jó kis film, szétkapta mindenki, mert az első rész legendája már túlnőtt önmagán is. Nem könnyű helyzet…

Szóval tanulóképesség. Néha Dollra is azt hiszem, hogy az, de meg kell állapítsam: Thomas bátyót azért inkább az egyéni játékosképességek húzogatják ki időközönként a Scheissé-ből, semmint saját, főnixként újjászülető edzői ars poeticája. Ma is ebben bízhatnak, és tartok is tőle, hogy Varga Roller, a niger-i gepárd, a minden értelemben megfáradt Priska, vagy valamelyik másik szimpatikcsászár (ne adj’ Isten Geréb Dezső Botka Endre) egy villanásból betalál, és ismét megmenti az öreg kóklert (akit amúgy én bírok, mert nagy fazon, de eléggé megfáradt egy tréner).

Na, srácok, ez van, szar minden, a kezem most már olyan állapotban van, hogy ez a poszt ennyi volt, innentől a meccs végéig tétek a szó, aztán holnap valaki beszámol, de hogy ki lesz, az arra nem mernék sok Voltarent feltenni.

CSAK a KISPEST, csak a fásli!

 

 • Latabár

  Jobbulást! Vagy 1 jo-bulást! Mindegy, csak jöjjön rendbe a kezed!

 • Pingback: Negatív + negatív = pozitív, szóval még az is lehet, hogy szép esténk lesz | Zongoracipelő()

 • Sztefo

  2:1-re nyerünk 😊
  Este irány a Bozsik minél többen! CSAK! 😊

 • A69W

  JOB-bulast kiván “Európa egyetlen szponzor nélküli bajnokcsapatának” illetve az nb1 mezőnyéből a stadionrekonstrukcióból egyedül kimaradó klubbjának bloggolvasó nagyközönsége :)

  (Kézproblémára javallat egy gépiró Gizike és a tollbamondás intézménye lehet:)

  • Csaba Horváth

   Mivel elvileg nem lett kimondva, hogy nem jár nekünk stadionrekonstrukció, a szöveg így igaz: “Európa egyetlen szponzor nélküli bajnokcsapatának, illetve az nb1 mezőnyéből utolsónak jutó stadionrekonstrukciós klubjának bloggolvasó nagyközönsége” :)

   • A69W

    Bízom benne, hogy nem az lesz a vége, hogy “járni-jár, csak nem jut”….

 • Thibby

  Hánykor nyitnak ma a pénztárak?

  • Ferenc Kiraly

   szia, úgy tudom, hogy 17:30hkor

 • áfonya bácsi

  Én egész héten náthával küzdöttem, tegnap pedig egy lehajlás után még a derekam is beállt… Ha fájdalomcsillapítók és gyógykenőcsök együttes segítségével valami csoda folytán el tudok ma bicegni a stadionig, akkor kérném, hogy a tábor egyik kedvenc nótája ma így szóljon: “Aki nem ugrál az szar fradista vagy áfonya bácsi, hejj, hejj!”, köszönöm!
  Az eredmény meg legyen 2-1 ide, a zöldek gólját meg lője Böde Dani, akit ritka kivételként még fradi mezben sem sikerült megutálnom, maradt ugyanaz az egyszerű és kőkemény zsiványgyerek, aki Pakson is volt, ezúton gratulálok Neki a 300 első osztályú mérkőzéshez. Több ilyen egyéniségre lenne szükség az akadémiákról kikerülő, futószalagon gyártott labdarúgó helyett.
  (Ezek voltak az álmok, de én úgy érzem, hogy ma 1-4 lesz a vége, viszont ettől úgy bepipulnak a srácok, hogy utána verjük a Vidit és a Vasast.)

 • Csaba Horváth

  Én is bízom a pozitív kimenetelbe, de azért jelzem, hogy a címbe írt nagatív+negatív=pozítiv nem igazán helytálló, amire a cikkíró gondolt az a negatív x negatív=pozitív. :)

 • Zoltán

  Lövünk vagy 4et a zöld majmoknak. Csak a Laczkó Buksi vs Varga Roland futópárbajtól félek…

  • István Hereb

   Hát, a Bobálos verzió sem lett sokkal jobb…

 • Pelso

  Jobbulást R.W.!
  milyen volt a Gilmour…? szuper vagy hipercsúcsszuper ? :)

  az estével kapcsolatban kb. olyan bizonytalan vagyok, mint Pelikán elvtárs a kommenista rendszer működését illetően.
  de CSAK behúzzuk…!!!

 • László Papp

  Közben egyenlített a Vasas a Vidi ellen “otthon”.Csak így tovább!

  • László Papp

   2-1.Ez az!

   • László Papp

    És a Paks a Vasashoz hasonlóan hátrányból megfordítja a meccset a Dió ellen idegenben!Mi felhozunk minden addig gyengélkedő csapatot.

    • áfonya bácsi

     Őket jól lesajnáltuk, pedig örültem volna, ha mi tudunk behozni a 60. perc környékén egy Nikházit és egy Koltait… Biztos vagyok benne, hogy nem lesznek kiesési gondjaik.

     • László Papp

      2-2.Iszonyat brutál paksi kapus meg hátvédhibákból szerezte mindkét gólját a Dió.

     • László Papp

      Daru Bence megszerezte első NB1-es gólját .Ismét vezet a Paks!

 • Sőt vezet is!

 • László Papp

  Haladás – Újpest fantasztikus meccs lehet,az első félidőben 1-1 kapura lövés mindkét oldalon.

  • 58914020 .

   Meccs-kommentárok holnap:

   Hegyi Iván: “Ez nem teljesítmény, meg kell nézni, mindenközben nyugaton mit csinálnak! Egy Neymar, egy Messi. Egy Pelé egy ilyen mérkőzésen rúgott volna 4-5 gólt. Ezért 30 évvel ezelőtt az öregfiúkban is seggbe rúgtak volna mindenkit!”

   M4Sport-kommentár: “Taktikai harc folyt a pályán.”

   Szöllősi György: “Nagyon jó védelme van a két csapatnak.”

   • László Papp

    Azóta 1-0 a Halinak.

 • áfonya bácsi

  Szünetben ezek a Vasas-indulók komoly büntetések szegény nézőknek… Ezeknél még a kispesti szív feldobog refrénű slágerünk is fényévekkel nívósabb volt, pedig az is szörnyű élmény volt komolyabb alkoholfogyasztás nélkül.

 • László Papp

  Vezet a kiba… felcsút is.

 • Kicsipest

  Mennyi jó hír! Bobál, Gazdag kezdő, Laczkó kispad és végre Holender is a padon! Daru gól Diósgyőrben.

  • Zoltán

   Tudja EvdM is, hogy Laczkó kevés lenne Varga Rolikához. Bobál le fogja nullázni.

   • 58914020 .

    Varga szerintem szabadabban játszik majd, amùgy szerintem van nàla jobb is a Fradiban.

   • ius

    Az a baj Bobál nem akar hosszabbítani, oda szeretne menni ahol majd többet kap.

   • István Hereb

    Hát… :-)

  • László Papp

   Daru közben gólpasszt is adott.

 • László Papp

  3-1 a Vasasnak!!!!

  • László Papp

   Ráadásul Kulcsár 2x a kapussal szemben hatalmas gólhelyzetben hibázott a meccs folyamán,de ne legyünk telhetetlenek!

  • Kicsipest

   A Vidi is verhető, de nem tudom, mennyire jó ez nekünk, kikapnak-e (remélem, igen!) kétszer egymás után?

   • 58914020 .

    Ez is mutatja, hogy nagyon sok múlik idén (is) a mi edzőnkön, hogy mit tud kihozni a csapatból…

    A mai meccsen sok minden megmutatkozik majd… Győzni kell!!!!!

   • László Papp

    Ahogy mi is belefutottunk egy Diósgyőr -Balmaz pontvesztésbe egymás után meg ugye múltkor a Loki,Paks,ugyanúgy összejöhet a Vidinek is.

    • Kicsipest

     Úgy legyen!

     • László Papp

      Ráadásul Negot leküldte a bíró!Azért mégis csak jobb nekünk egy Szolnoki ,mint egy Nego.Ebből is látszik,ha vezet az ellenfél,elvesztik a fejüket.

     • László Papp

      Ráadásul Nego csereként jött be.

     • László Papp

      És ha egy üzlet beindul…Lazovicsot is kiállították!!!!

     • László Papp

      A meccs statisztikája,Vasas- Vidi kapuralövések 12-3.Azért az nem gyenge.

 • Kicsipest

  Lazovic piros ütésért! Pár meccset kihagy!

  • Zoltán

   Egyet biztosan :) De ki tudja, addig lehet új szabályt vezet be az mlsz

  • santiago

   De a legfontosabb,hogy a kovetkezot biztos, azaz ellenunk :)

 • Kicsipest

  Nagyon kellene ma a győzelem!

  • 58914020 .

   Nagyon!!!

   Aki ma nyer, az üldözőbe veheti a Videotont! Nagyon nem mindegy, ki lesz az!!!

   CSAK A KISPEST, MINDÖRÖRRÉ, GYERÜNK VÖRÖS-FEKETÉK!!!

   • Player

    Nyugi, győzünk. Dollnak olyan lesz ez mint a németeknek Sztálingrád, a vég kezdete.

    • 58914020 .

     Meghívlak egy sörre az egyik hazai meccsen, ha igazad lesz!!

 • Turbo

  Kezdő: Gróf – Latifu, Lovric, Bobál D., Lovric Baráth – Kamber, Nagy, Gazdag, Banó-Szabó – Eppel, Lanzafame.
  Cserék: Horváth, Kabangu, Deák, Holender, Danilo, Stoiacovici.

 • immortalis blog

  …hát lássuk!

  Nagyon kéne egy győzelem, a mai és a jövő heti vidi elleni meccsek sorsdöntőek a bajnoki cím megszerzése szempontjából.

 • A69W

  knézy

 • Dani

  Miért nem Baráth van balon bobal meg közepén ? Bobal lassú balra.o hibája a gól

  • immortalis blog

   Erről most nagyon lemaradt… Nem baj, van még nyolcvan perc, meglátjuk.

 • Turbo

  Mérnemmegybebazdmeg.

 • MB Kecskemét

  Ez egy rém gyenge ferencváros. Basszunk már oda !!!!!!!!!!

 • Dani

  Buzi knezy

 • Turbo

  Ezt megérdemeltük, bárki, bármit gondol. És nézijenci homokos fagyista.

 • belos

  Bárki bármit mond, eljutottunk oda, hogy ellenünk próbálnak kontrázni az ilyen faszszájú, felpumpált csapatok, mint a fradi. Azért ezen még egy éve is csodálkoztunk volna. Mindezt negyedannyi költségvetésből, mint ezek a buzik. Saját nevelésekkel és Lanzafaméval, aki most már tényleg a klub egyik ikonikus alakja (már-már legendája). A jövőnk sokkal fényesebb, mint bárki másé az nb1ben. Bármi lesz a mai meccs vége, legyünk kibaszott büszkék a csapatunkra. (és most nagyon sajnálom, hogy ma nem tudtam kint lenni)

  • Turbo

   Ha tudnék, sok tetsziket adnék erre.

 • misike

  bobál és eppel nagyon gyenge sajnos

  • prison miki

   én is írni akartam, Eppel szinte minden labdát elveszít, Bobálnak meg már három hajmeresztő hibája is volt és mázlija van h még nem sárgult be.

  • belos

   Eppelnek egy helyzete lesz, azt be fogja rúgni.

   • misike

    Ugy legyen de sajnos ma még nem igen myert párbajt és kapura veszélytelen a válogatotstág nem tett neki jot. Furcsa ilyet mondanom mert szeretem Eppelt de néhe kezdhetne helyette Danilo hogy fel ébredjen

 • Turbo

  jencike szerette volna Lanzát kiállíttatni. Miért kell egy elfogult f.szkorbácsot beültetni szpíkernek (persze, tudom én azt, hogy miért…)?

  • Kicsipest

   Módosított, csak sárga.

 • Kicsipest

  Remélem, Lanza nem pontozza ki magát, illetve Eppel magára talál!

 • 58914020 .

  Ha Bánó-Szabó még gyors is lenne… De sajnos, nem az..

 • 58914020 .

  Danilo behozása előre sokat dobhatna rajtunk.

  Nagy Geri és Gazdag Dani nagyon jól játszanak középen. Baráth hátul eddig szintén nagyon jó.

  Lanzafame vigyázzon, nehogy még egy sárgát kapjon…

 • Turbo

  Hihetetlen.

 • prison miki

  Bobált azzonal le, és szégyellje magát a mai teljesítményéért.

 • misike

  ilyet csak direkt lehet csinálni felháboritó

 • Kicsipest

  Nekem Bobál a kedvencem, de most láthathuk miért nem fix kezdő. Ilyen gólt! Igaza van Jenőnek, ostoba hiba.

  • Turbo

   Sajnos igazad van.

   • 58914020 .

    Nincs igaza, mert Bobál belső védő. Hibázott most, de neki nem a szélső védő a posztja, a mozgása sem arra jó.

    • A69W

     És a holland ezt miért nem képes felfogni??

    • ius

     Na 2. gól nem magyarázható sztm.

 • Turbo

  Most próbálom a pozitívumokat nézni, talán nem jött ez későn, lehet erre még reagálni, úgy mint az első félidőben. Gyerünk, CSAK A KISPEST!

 • immortalis blog

  Kétszer ugyanolyan hibát…ez nagyon sokba fog kerülni.

 • Turbo

  Erik, javasolnám Dani, vagy Zolika bedobását (ha olvasod). Hátha.

  • kgyula

   Tökmindegy… Ha egyenlítene valamelyik, úgyis összehoz hátul valamelyik balfék egy Fradi-gólt. Hemzsegnek a hibát hibára halmozó védők nálunk. Lovrics, Kamber, Bobál, Latifu…..

 • Döme Sanya

  Bobál a Fradi legjobbja.

  • ius

   Hát én egy üveg Villányi után már zöldben láttam.
   Ja közben kivégeztek…

 • kgyula

  Szóval sürgősen hozni kell két nb–es szintű védőt…..

 • santiago

  Kar ,hogy Eppelert nem jott jo ajanlat nyaron, jobban jartunk volna mint igy :/

 • MB Kecskemét

  Ez a knédli egy utolsó féreg.

 • Valaki

  Eppel mi a faszt keres meg a palyan? (meg a gol elott kezdet irni)

 • VirágPeti

  Gratulálok, sikerült teljesen lezülleszteni a bajnokcsapatot. Minden csapatrészünk szar. Naggyá tesszük ismét dollbohócot.

 • 58914020 .

  Eppelt kellett volna lehozni, nem Lovric-ot, nagyon megbontott minket a csere, érezhető volt a 3. gól előtti percekben.

 • CS.A.K.

  Bobál egy fos.

 • Turbo

  Endi te osto.. akarom mondani okos fiú.

 • ius

  Botka esélyt akar nekünk adni vagy ennyire nagyon zöd lett…

 • Döme Sanya

  Kárt, hogy nem Bobált állították ki. Nyugodtabb lennék.

 • kgyula

  Nem baj, most már álljatok be bekkelni mindannyian, nehogy egy hetes legyen a vége…..

 • Dani

  Kispestiek egymásnak estek? Ez mi?

  • 58914020 .

   Talán a szurkolóink közé beülő fradisták…. Nem véletlen, hogy Botka kiállításakor kezdődött a csetepaté.

  • belos

   gondolom a hazaiba vette jegyet pár buzi

 • Turbo

  Jöjjön egy, csak egy kispesti gól.

 • 58914020 .

  Butaságnak érzem ezt a cserét, középre kellene ember, aki elosztja a labdát és labdát szerez….

  • Turbo

   Kire gondolsz?

   • A69W

    Én a kisBognárra!

 • MB Kecskemét

  Meer első jó cseréje.

 • CS.A.K.

  Kzézy szopkodik…

 • Döme Sanya

  Ma a Fradi egy Bobállal jobb volt.

 • Turbo

  fidi, fagyi egy, kettő. KISPEST HARMADIK. CSAK!

 • ius

  Aki nem gondolkodik hosszú távon a Honvédben az menjen amerre lát, de ne játszon, mert ez egy csapatjáték…

 • misike

  Köszönjük Bobál inkább engedték volna el mert ma ezzel a lélektelen játékal az egész estémet elbaszta. Itt a példa eppel és bobál is menni akart ki is pukkantak mind a ketten mert nem sikerült el igazolniuk. A tavalyi bajnok csapat velük volt erösebb. Ez a szar fradi nem érdemelt gyözelmet egy fikarcnival nem voltak jobbak mint mi.

  • 58914020 .

   BAromságokat ne írkáljál már

   Volt egy szar meccse, de küzdött-akart, a második gól után verte a földet. Egyébként sem szélső védő.

   • Döme Sanya

    Inkább szerelt volna. A föld nem tehet semmiröl.

   • MB Kecskemét

    Ez rendben van, de ennyire lassan már itthon sem játszák ezt a játékot. A srác fejében oltári nagy baj van.

    • 58914020 .

     Nem tudom, miről beszélsz, a góloknál hibázott, ez tény, de játékban technikailag a legjobb a védők közül.
     Mire érted, hgoy gondolkodásban lassú?

     • MB Kecskemét

      A lényeget TE mondtad ki. Aki nézte a meccset és LÁTTA is az nem tesz fel kérdéseket. Amúgy sajnálom a srácot. Remélem talpra áll. Gyerünk Dávid !!!

   • Tibor Fehér Első

    Anyám sem szélső védő,mégis simán szerelt volna,baszd meg!

    • 58914020 .

     Akkor vidd el Barcelonába, próbajátékra.

     • Tibor Fehér Első

      Ezeket a baromságokat te hajtogatod állandóan az összes játékosról,hogy nem az a posztja.Pár meterről lőtte a rövidbe,szemből!Neked aki három méterrel arrébb fut,már jön a”nem az őposztja”

     • A69W

      :)

   • Csaba Horváth

    Geri, Te vagy az? :D

   • ius

    Hazai pályán még jó, hogy veri a földet, ez alap mindenkinél aki hibázik.
    Örüljünk, hogy nem pacsizott vagy gratulált rögtön a zöldeknek?
    Öt most az érdekli, hogy hol fog több péznt keresni jövöre. Ez meg is látszik a játékán. Nincs ott fejben.

    • 58914020 .

     Ez a te állításod.

     A valóság valahol inkább ott van, hogy egy fiatal, fejlődőképes saját nevelésű játékost nem ki-be rakosgat egy normális ezdő…

     Egyébként is rendszerszinten vannak problémák a védelemmel, Rossival sokkal stabilabb lett volna az egész eddigi idényben.

     • ius

      A rendszerszintü gond sajnos egyértelmü, de Dávid a fagyista haveromnak adta elö, hogy ö oda akar menni ahol a legtöbbet fizetik.
      Ezen töri a fejét és ez épp elég az ilyen hibákhoz.

     • 58914020 .

      Nyilván ezt mondta, mert 22 évesen meg akar élni…

      Egyébként csak óvatosan a szájról-szájra terjedő történetekkel.
      Nekem is azt mondta egy haverom, hogy az apja akar adni nekem 6 millió dollárt. Mégsem adott.

     • VirágPeti

      Ja, biztos anyagi gondjai vannak. 22 evesen. A kocsi, a hitel, az asszony, a harom gyerek, talan a nav is raszallt. Hagyjuk mar.

     • ius

      Na az hogy ezt mondta az biztos, lassan 20 éve haverom a srác, és akik az én barátaim azok nem hazudoznak.
      Nem a fradiba vágyik csak több pénzre, szereti a Honvédot, de ha azzal foglalkozik a hátralévö idöben, hogy honnan kapja a legjobb ajánlatot, akkor sok ilyen meccse lesz még.
      Márpedig biztos, hogy a jobb ajánlatokra vár, nem véletlenül nem hosszabbított. Amint látszik ez kihat a koncentrációjára.
      Ennyi…

     • István Hereb

      Már nincs itt Rossi, tudod!

   • misike

    Mi neked a baromság hogy egy csapat játéka tönkre megy egy enervált gyenge teljesitmény miatt mit beszélsz nem hibázott? Vagy szerinted enyire jó volt a szar fradi ? Jó neked ez? A tavalyi Bobál isten volt de attól az még nem ment fel. Én dühös vagyok mert ki kaptunk egy szar fraditól és innen lejtö lesz

    • 58914020 .

     Nem emiatt a meccs miatt lesz lejtő, hanem az elmúlt három miatt….

     Meg az előtte levő részben nyertes, de nagyon gyenge játékkal lehozott meccsek miatt…

   • Sztefo

    Ez az idényben a harmadik kritikán aluli meccse, milyen elsőről beszélsz???
    Én mar egy hónapja mondom, h mind gondolkodásban mind futógyorsaságban lassabb, mint tavaly. Én védő voltam 20 évig, ezért kritikusabb szemmel nézem őket. Akkor is ez a véleményem Bobálról, ha nagyon szeretem alapból a játékát.
    Ha visszaesésének az a baja, amit ius kolléga ír, akkor komoly gondok vannak fejben.

 • 58914020 .

  Volt egy peches meccsünk, de a saját játékosainkat, akiket igenis szeretni lehet, ne okádjuk már…

  Ami Bobált illeti:

  Annak idején vissza lehet emlékezni, hogy Sergio Ramos miket hibázott a Real Madridban, mégis egy klublegendává vált. Védőként ez benne van a játékban.

  Azt se felejtsük el, hogy a holland folyamatosan ki-be rakja, ami nyilván nem segít az önbizalmának.

 • Lassie Tizenkilenc

  Pár szóban a mérkőzésről :
  Mentünk, küzdöttünk, de egy sokkal jobb erőkből álló és felszálló ágban lévő fradi nyert.
  Ne szidjuk a csapatot, mindent megtett amit lehetett. Most üt vissza az hogy a bajnokság megnyerésével teljesen ellőtték a szuflát a játékosok.A visszaesés várható volt.Rossi ezért ment el ( meg több pénzért) mert tudta hogy annyira ki lettek zsigerelve előző szezonban a játékosok hogy használhatatlanok lesznek idén.
  A fradi tavaly előtt bajnok volt, majd a komplett tavalyi évük ráment arra hogy visszatöltődjenek.Nálunk most ugyanez van.Ne tegyük a terhet a játékosokra hogy újra bajnokok legyenek.Örüljünk ha a dobogó meglesz
  Úgyhogy mégegyszer hangsúlyoznám : Ne bántsuk a játékosokat! Nem lettek rosszabb labdarúgók csak mentálisan és fizikálisan kiürült a tank.
  Pozitívum hogy az újraépített Gazdag és Holender már visszatérhetett. Ugyanilyen újraépítés kell Marcinak is.Ezért nem vitték el külföldre mert egy kimerült,kiégett játékos nem kell nyugatra mert nem egyből bevethető állapotban lenne.
  Szintén pozitivum hogy Banó-Szabó kezd beépülni, jók a passzai, nagyon motivált, szinte minden labdája jó helyre megy.
  Említsük meg hogy ilyen korrekt bíráskodás már másfél-két éve nem volt a Bozsik Stadionban.Felüdítő volt a sok elcsalt meccs után.
  A játékosok : Gróf a gólokról nem tehetett. Latifu nagyon technikás de egyszerűen képtelen ütközni.Inkább jobb oldali középpályásnak való mint hátvédnek.Előrefelé jól játszik.
  Bobdál Dávidot ne bántsuk.Ma rajta ment el a meccs. Sok pontot hozott tavaly Dodi remek szereléseivel, góljaival.Ő is ki van égve, be van lassulva.Viszi a szive előre de a lába nem.Ezért a sok szabálytalanság, ütemek lemaradása, stb.
  Középpályán meglátszott Gazdi visszatérése.Stabilabbak lettünk. Lanza az Isten, Marcit leültetném 3-4 meccsre a padra hadd pihenjen. Danilónak megvannak a mozdulatai. Kabangu pedig lényegesen hatékonyabb jelenleg mint Marci.
  Szeretem ezt a csapatot és a tavalyi bajnoki cím miatt simán elnézem a mai, sőt az idei hullámzást.
  A holland nem rossz edző , csak elfáradt csapattal kéne csodát tenni.
  Legyünk türelmesek idén, ilyen lesz az egész szezon. Talán a tavaszi alapozás után be tud röffenni a motor , de az ősz egy kinlódás lesz.
  CSAK !!

  • VirágPeti

   Milyen visszatöltődés a fradinál ember? Tök új keretük van, középszintű játekosokkal. Szanaszet kellett volna szivatnunk oket! Nalunk alig volt valtozas a keretbe. Csak meg kellett volna tartani rossi hadrendjet, nem varialgatni, meg jegelni egyes jatekosokat a padon.

   • Kicsipest

    Szerintem igaza van sok mindenben. Tavaly többet kaptunk, mint ami a keretünkben van, sok szurkoló meg azt hitte (és még most is azt hiszi), hogy olyan jó a keretünk (két-három játékost kiszedünk és középcsapat vagyunk), hogy most már mindig mi leszünk a bajnokok.

    • VirágPeti

     A mai fradi engem nem gyozott meg. Egy folyamatosan tul hajpolt klub, aki gyakran az agressziv mentalis hadviselessel no csak mas csapatok fole. Ha fejben rendben lennenk es meer tudna mit akar, akkor nem szabadna bajnokkent 2 golos veteseget szenvedni a bozsikban egy ilyen ratyi keretu csapattol mint ezek most. Nem beszelve a 20 perc emberelonytol. Ez a velemenyem.

     • Kicsipest

      Engem meg a mai Kispest nem győzött meg, de azért: CSAK A KISPEST!

  • Csaba Horváth

   Valahogy én is így látom. Kikaptunk, de mégsem játszottunk alárendelt szerepelt (mint mondjuk tavaly ilyenkor, amikor 2:1-re kikaptunk az Üllőin). A tavasz túlpörgetett volt, Marci után most Bobált érte utol a dekoncetrációs időszak. Szerencsére a bajnokság még mindig körbeverős, így a tabellán ugyan megelözőtt a fradi, de a Vidi nem ugrott meg. :)
   Lehet amúgy tényleg jót tenne egy-két játékosnak egy kis padozás, és lehet jót tenne a Csapatnak ha egy rutinos védő érkezne…

  • István Hereb

   Eddig nem voltam nagy rajongója az esszéidnek (bocs…) a sok fölösleges bírózás miatt, de most egyetértünk sokmindenben. Legyünk pozitívak, szurkoljunk. Lesz itt még téli szünet, javulhat sokat a játékunk.

 • VirágPeti

  Szégyen b+. Bobál az egyik legjobb védő volt tavaly, most nulla. Eppel életveszélyes volt tavaly most momentuma sincs. Lanza játéka többnyire öncélú, kevés eredménnyel. 20 perc emberelőny alatt csak küszködünk, ívelgetünk. Az m4 meg menjen a picsába knézivel együtt. Az lenne a minimum h elfogulatlan riportert küldenek. Elindult a lejtmenet, megyünk a levesbe.

  • László Papp

   Idén már a 3. meccs,amikor emberelőnyben játszunk ,ha jól emlékszek (Balmaz,Paks,Fradi) és egy gólt voltunk képesek rúgni,de mellette kaptunk is egyet.Borzalmas.A Fradi ellen volt olyan időszak,hogy 9 ember ellen játszottunk,amikor Bödét ápolták.

  • István Hereb

   Öröm olvasni a pozitív soraidat!

 • Kicsipest

  Három meccsen egy pont, nyolc kapott gól (hat hazai pályán) és csak négy lőtt (abból is kettő büntetőből). Valami nincs rendben sem a védelemben, sem a támadósorban. Lanza ma csak erőlködött, Eppel a második félidőben a tizenharmadik percben ért először labdába (akkor is minek?), Bobál mind a három gólban benne volt (ezt hozta volna Laczkó is), Danilo úgy látszik levezetni jött Kispestre. Valaki írta, bűn gyenge ez a fradi. Húsz percet játszottunk emberelőnybe, ezalatt Dibusznak nem kellett védenie! Latifu nyomta a rosszabbnál rosszabb beadásokat. A következő két meccsen sem nekünk áll a zászló, a második kör elején meg jönnek az idegenbeli meccsek. Egyedül az ultrák érdemelnek csillagos ötöst!

  • László Papp

   Latifu amilyen jól indult,annyira gyenge lett.Rengeteg cselt megcsinálnak ellene vagy csak éppen nem lép ki és hagyja,hogy beadják mellette,emellett a beadásai egyik rosszabb,mint a másik.

   • Kicsipest

    Egyetértek, bár én nem érzem, hogy jól indult volna! Körülményes, alibi passzai vannak (általában hátra), vaktában ívelget, védőmunkája siralmas, szinte mindig megverik.

    • László Papp

     Akkor átfogalmazom,az elején megfelelően tudta pótolni Kinget a védőmunkában.

     • László Papp

      Sokszor az van,mint ma is volt Lovrencsicsnél az első gól előtt,hogy felveszi a a 1,5-2 méteres távolságot a támadótól és utána hagyja beadni.Elvileg EvdM keze alatt játszott már külföldön.Ott is ilyen volt?

  • 58914020 .

   Lanzafame nagyon jól játszott, amíg meccsben voltunk.

   Eppel nagyon gyenge volt, nagyon tompa. Akkor kezdett el feljavulni, amikor a tábor a meccs utolsó 15 percében elkezdte éltetni…
   Bobál súlyosat hibázott, de 1. a nagyon jó formában levő Varga Roland jutott rá 2. nagyon szar szituk voltak, hiszen ilyen beadásnál a kapuval szemből jövő (tehát a csatár) előnyben van 3. ő eredetileg belső védő 4. össze-vissza rakosgatja a csapatban az edző.

   A Nagy Geri – Gazdag páros ma jól működött. Banó-Szabó nem volt rossz, van játékintelligenciája, de szélsőként kicsit lassú, sajnos.

   • kgyula

    Mindenesetre ezek után pár meccsre pihentetni kellene Bobált…. és persze sürgősen igazolni kellene valami komoly védőt, aki mellett nem élvezkednek az ellenfelek csatári.

    • Tibor Fehér Első

     Egy új tulajdonost kéne igazolni.

     • Csaba Horváth

      Ne kezd már megint….

     • kgyula

      Igaza van.

     • Zs.

      Esetleg kezdd el intézni. A többiekkel együtt akik új tulajt szeretnének. Biztos segíteni fognak.

     • viktor csorna

      Nagyon igaz

    • Sanzi

     ??? Idáig pihent!
     Meer nagyot hibázott ma!
     Nem elég, hogy megcserélte Bobált és Barátot, de még a 2. gól után sem látta be a hibáját és nem cserélte meg őket!
     Az utóbbi hetekben Máté Csaba minden meccsünkön kint volt, amikor nem játszottak! Egyszerűen kitaláltak egy taktikát ellenünk, ami nagyon ült! de akkor is, ilyen gólokat nem lehet kapni!!!
     Ja és 3x kaptuk meg ugyanazt a gólt! hihetetlen!

     • nethool

      Az utolsó mondatban leírtad, ami ma leginkább dühített.

 • László Papp

  Úgy vagyunk 3. a bajnokságban,hogy csak 2-vel rúgtunk több gólt,mint kaptunk.

 • 58914020 .

  Vissza kell hozni Vierchowodot!

  • tszajko

   :Ddddddddddddddddddd

  • medvepuszi

   Ja, meg Testardit és Vincze Gábort :)))

   • VirágPeti

    Jobot, mancinit, diabit! Mar a vidi ellen a kezdobe oket!

 • thpreg

  A címvédést el kell engedni, szerintem ez továbbra is egy nagyon szerethető csapat, én nem tudok és nem is akarok haragudni senkire, ezen a meccsen is nagyon komoly küzdést láttam, sok szép megoldást, alapvetően jó hangulatot. Nem jött össze. Szar érzés kikapni, főleg a Fraditól, de nekem fontosabb az, hogy vagy két évre végre van csapatunk. És most is van. Az ultrák hozzáállása példaértékű.
  Egyébként a bajnokság most is rapszodikus, egyik csapat sem emelkedik ki toronymagasan (a Vidi sem), eléggé hullámzónak néz ki az egész idény, most épp a Loki kapta el a fonalat és a Fradi, egy hónap múlva ők kerülnek majd újabb gödörbe. Minden esélyünk megvan, hogy végig az élbolyban maradjunk, 1-5-ben, ez a bajnokság már alapvetően rendben lesz, végeredménytől függetlenül. Ami szerintem a legfontosabb feladata a mostani edzői stábnak, hogy építsen egy hasonlóan elsőfertályos csapatot a Lanza utáni korszakra, mert nélküle érezhetően sokkal gyengébbek leszünk.

  • 58914020 .

   Teljesen egyetértek! Én sem tudok rájuk haragudni!

   Az én problémám az, hogy egy ehhez a csapathoz passzoló edzővel és egy minőségi igazolással igenis versenyben lehettünk volna a bajnoki címért!

   • thpreg

    Jogos, bár nem jelenteném még ki, hogy nem leszünk versenyben a végére. Egyébként nekem tényleg nem annyira fontos a bajnoki cím megnyerése, ami fontosabb, az az, hogy ne kerüljünk vissza még egyszer a posványba, hanem maradjunk hosszabb távon a mezőny első felében, legyen stabilan újra szép a Honvéd név, legyünk minden meccsen esélyesek a győzelemre (aztán ha kikapunk, hát istenem). Ezt valahogy jó megszokni.
    Nyilván van igazság abban, amit mondasz, no de az igazolások is olyanok, hogy nem mindig látni előre, hogyan sülnek el (utólag már nagyon is jól látni!), teljesen el tudom képzelni, hogy a hollandban megvolt az a potenciál, ami miatt jó vásárnak tűnhetett. De igazából nincs veszve semmi, Rossit is kritizálták ezen a felületen is eleget sokáig és sokszor, még a bajnoki idényben is. Talán a hollandot is lesz miért ünnepelni a végén.
    Danilo lenne elvileg a minőségi igazolás, egyébként télen még lesz lehetőség foldozni a keretet az ősz tanulságai alapján. Viszont nagyon jó lenne már újra nyerni, kellene szurkolónak és játékosnak egyaránt, mint egy falat kenyér!

 • zoltán

  Bobál nem szélső védőnek való. Ennyi. Szarabb csapatok ellen, akik nem tudtak beadni (vagy nem volt egy jó formában lévő VargaRolika), ez nem tűnt fel.
  Amúgy a fradika ellen valamiért mindig ilyen undorítóan szarul játszunk…

  • VirágPeti

   Mert tele a gatya. Az egesz kilenc ker kommunikacio meg korites resze hogy nagyobbnak es erosebbnek mutassak magukat mint amik. Leneznek, ugy tesznek mintha ok fingtak volna a vilagot. A media meg alajuk jatszik ebben. A hadviseles resze az is hogy knezi kozvetit. Az ellenszel amiben kuzdenunk kell semmit nem valtozott evek ota. Errol beszelt rossi, amikor ugy fejezte ki magat, hogy a honved nem kapja meg a tiszteletet.

   • István Hereb

    A srácok nem hiszem, hogy a sajtó vagy a közvetítés minősége miatt játszik úgy, ahogy ma is. Rossi idejében sokat tévedtek ellenünk a bírók, ma és ebben a szezonban aligha panaszkodhatunk. Ezt a kommunikációs maszlagot én nem értem, hogyan hat a játékra.

   • Sanzi

    Te úgy láttad, hogy tele a gatya???
    Szemüveget hordasz? Kellene!

    • VirágPeti

     Nem kell az agressziv leugatas, vegyel vissza. Amikor a 3. percben golt kapunk mert nem allunk bele a parharcba, igen, akkor tele a gatya. Amikor nem merunk megcsinalni egy cselt az ellenfel tizenhatosnal es inkabb visszafordulunk, igen, akkor is. Amikor ivelgetunk mert nem bizunk magunkban, hogy osszjatekkal atjatszuk oket, akkor is befosi van.

 • Kicsipest

  Én eddig csak védtem Meert, most se temetem, de hol van az ígért letámadós, sok passzos támadófoci?

  • 58914020 .

   Ezt te tényleg elhitted? :)

   Sokpasszos focit arra alkalmas játékoskerettel lehet kialakítani, a miénk nem ilyen.

   A szép foci tavaly volt a Debrecen ellen, amikor gyönyörűen kontráztunk. Azt kellett volna továbbvinni.

   • Kicsipest

    Szeretek hinni :-) !

    • 58914020 .

     A hittel nincs baj :-)

 • medvepuszi

  Ha így játszottunk volna Pakson meg a Deb ellen, most 4-gyel mennénk a zöldek előtt, egálban a Fidivel. Ha kiegyenesedünk végre (sérültek, formahanyatlások), nem lesz ez rossz. Mondjuk jó lenne mielőbb :)

  • László Papp

   Annak örülök,hogy Gazdag és Holender ismét játszott.

   • ius

    Na ennek én is.

 • István Földvári

  Egy biztos a védelmet rendbe kell rakni, mert túl sok gólt kapunk!!!!! Már voltak figyelmeztető jelek, de ezek szerint nem tanultunk belőle.

 • áfonya bácsi

  Vazze, ha valaki egy másfél éve azt mondja, hogy idén 9 forduló után a 3. helyen állunk, de közben itt a blogon szinte mindenki negatív hangulatú lesz, hát körberöhögöm… :D Várjunk már két hetet, simán megtörténhet, hogy behúzzuk a következő két meccset és az élen zárjuk az első kört… Lehet, hogy nekünk nem tűnt ma sem olyan erősnek a csapat, mint az előző szezonban, de jelzem az állami pénzekkel teletömött, válogatottakkal teletűzdelt fradika az egész második félidőben az időt próbálta húzni ellenünk, ami egyáltalán nem a tavalyi sikereink miatt történt, hanem mert játékban jobbak voltunk az első félidőben…

  • István Hereb

   Ráadásul tavaly nem ilyenkor voltunk játékban jobbak, csak a vége felé.

 • Gergő

  Hemi lenyilatkozhatja a kedvenc mondatàt hogy továbbra is balhátvédet keresünk…amúgy meg a holland rájöhetne h a 4 védős rendszer nem fog menni….

 • Kicsipest

  Pintér: “Azt csináltuk kicsiben, mint amit a Barcelona”.

  • 58914020 .

   Ezt az embert…

  • Sztefo

   Pedig nemrég adták el a felcsúti Maradonát 😃

  • áfonya bácsi

   Az összefoglaló alapján a 35. percben lőttek először kapu felé, tényleg ezt csinálja idén a Barca is.

  • medvepuszi

   Ezt biztos vmi hibára értette, Felisúton a Realt kell nyalni

 • áfonya bácsi

  Egyébként bevállalom, hogy miattam történt ma minden. Láttam a tévében, ahogy a Himnusz után Marci odaszól Dávidnak: “Te, nem látom sehol áfonya bácsit, én így nem tudom odatenni magam teljesen…”, mire Dávid: “Na ne bassz, várjál, mindjárt megkeresem neked!”. Szegény egész meccsen engem skubizott, ezért nem vette észre soha Vargát, majd a 80. percben odaszólt edzőnknek, hogy “Erik, igaza volt Marcinak, tényleg nincs itt áfonya bácsi, meg az eső is egyre jobban esik, én így nem akarok tovább a pályán lenni, hozzál már le légyszi…”

  • Csaba Horváth

   A 3. gól után még a földet is verte dühébe, hogy nem talált Téged… :D

   • áfonya bácsi

    Ott főleg azért volt dühös, mert Varga miatt elfelejtette melyik szektor hányadik soránál tart a keresésben…

    • Csaba Horváth

     Legközelebb Családi – C. szektor 1. sor és talán időben észrevesz Téged és tud a meccre koncentrálni.. :D

     • áfonya bácsi

      Mostantól küldök neki sms-t, ha beáll a derekam.

     • nethool

      Minden meccsen te végezd el a kezdőrúgást, hogy lássák a fiúk, ott vagy. Ígérem, beszállok a költségekbe. :)

 • Csaba Horváth

  Azért fura számomra az egész bajnokság.
  – Felcsút első öt mérkőzésén kikap (na jó, lehet volt egy ikszük), azóta minden mérkőzését megnyerte
  – Debrecen iszonyat gyengén kezdte a bajnokságot, azóta összekapták magukat.
  – Vidi szárnyal, majd jön egy Vasas, aki elöző fordulóba kapott egy ötöst és elég szolid bajnoki teljeseítmény után átgyalogol a székesfehérvári csapaton.
  – Diósgyőriek meglepetés csapatként indultak, most sorra veszítik a meccseiket
  – a Paksiak egyszer simán kikapnak, majd idegenbe rúgnak egy négyest.

  Úgy gondolom, hogy ebbe az össze-vissza bajnokságba teljesen belefér a mi formahagyatlásunk. Alapvetően a védelmünket kell helyrerakni, nagyon jól látja Meer, hogy oda frissíteni kell. Danilonak jót tenne, ha összejönne neki egy gól, mert egyébiránt nagyon szép megmozdulásai voltak a fradi ellen a 16-on belül. Eppel, Bobál párost fejbe rendbe kéne rakni, mert nagyon formán kívül vannak. Holender visszatérésével egy kicsit gyorsabb játékot várok…szóval összességében én még továbbra sem érzem, hogy akkora bajok lennének, inkább úgy fogalmaznék, hogy ideje lenne kicsit összekapni magunkat.

 • Vizi Viktor

  Bobál nem szélső védő, ettől függetlenül nagyokat hibázott, elég sokat mondó, hogy helyére nem a balhátvéd Buksi jött be… Latifu télen mehet, tényleg nem ütközik.
  Marci helyett lehet kezdhetne Danilo elől!
  Amúgy meg még mindig viszonylag elől vagyunk a tabellán!

 • Vizi Viktor

  Ja és azzal kezdjünk már valamit, hogy az összes ellenfél megfojt minket, és a Gróf ivelget előre labdakihozatal helyett. Asszem a Diósgyőr kezdte, aztán szépen átvették a többiek!

 • Gergő

  Ma hiányzott nagyon King meg Holender a szélekről…a csatárok bent egy normális labdát nem kaptak beívelésből,bepasszokból…Latifu konkrétan ma este nem tudott egyáltalán beadni

  • prison miki

   és nem csak beadni, de simán társhoz passzolni se

  • Sztefo

   Nem csak ma.
   Ezt sokan elfelejtik, amikor kritizálják Meert, h a komplett tavalyi szélsőjátékunkra nem támaszkodhat, mert sérültek.
   Holender amikor beállt dinamikusan mozgott, ez bíztató, talán már köv héten tud kezdeni. Remélem.

   • Gergő

    Ezért félek h hasonló kaliberűek lesznek mint Latifu az új igazolások amiről Hemi beszélt..ingyen igazolhatóak gondolom, és nincsenek játékban….

   • 58914020 .

    “a komplett tavalyi szélsőjátékunkra nem támaszkodhat Meer”

    Te miről beszélsz, Sztefo?:)

    Maga Meer akarta átszervezni a játékunkat!! Itt pont ez a baj, hogy a Rossi féle játékot és stabilitást ő át akarja szervezni, de nem tudja, legalábbis eredményesen nem.

    • Sztefo

     A Rossi féle taktikához nincs meg az ember, ezt magyarázom. Holender és King szélsőjátéka kulcsfontosságú abban a taktikában.

    • Mentalitást sem képes a csapatnak adni. Rossi bezzeg tudott, még a pálya széléről is!

   • Pelso

    ez az egy mentsége van nálam EVDMnek, hogy kiesett Filip+King,
    persze ismerve a kreativitását, kérdés, hogy ha visszatérnek, nem próbálja-e Kiskirályt mondjuk centerben… :D

 • Thibby

  Csaba úr a biztonsági erők élén ismét kiélte cézár szindromáját és betalált egy 40 kg -os kölyköt. Eddig föleg középkorúakat szúrt ki a tömegböl …..most gyerekekkel kezd.

  • Zs.

   Mi volt?

   • Thibby

    Meccs végén felvonult az embereivel megállt a rácsnál majd rámutatott egy 40 kg os srácra….lehetett vagy 20-22 éves majd a forgókapuknál elkapták ketten és kirángatták a tömegböl. De az ember egész fellépése és maga a jelenség is hányinger. Nem tudom mit tett talán ő gyujtott a végén egy füst gyergyát???? Nem tudom.
    Iszonyat agresszív alak.

    • Zs.

     Jah, azt lattam. Marmint a felvonulast. Gondolom a fust miatt…
     Azt hittem a korzos sztorit irod. Ott mi tortent?
     Egyebkent az valoban botrany hogy egy ilyen maffiozo felel a rendert…

     • Sanzi

      Korzós sztori… Botka báttyát arcon csapdosták, amikor a tesót kiállították.

     • Zs.

      Koszi. Gondoltak h atadja az ocsinek?

    • zolee

     Igazi IQ huszár mind, elég rájuk nézni, csordában komolyan megy nekik…

 • Thibby

  Vártam hogy Laczkó kiszoruljon Bobál mögé erre kapunk Dávidrol 3 gólt.
  A védelmünk addig nem áll össze amíg Lovric is kezdő….pokoli lassú már. Bobál formán kivül, Latifu kurva gyenge. Eppel maga alatt.

  • Paal

   Nem értem mi a bajod Lovric-csal. Még ő a legstabilabb védőnk ebben a szezonban is.
   A mai meccset meg Meer qrta el a Bobál-Baráth cserével.. Nem is akarom Dávidot szidni a meccs miatt, ez nem az ő posztja.. Bár ettől függetlenül középhátvédként is vállalhatatlan volt az első két gól, főként a második..

 • Zs.

  Ertem en h EvdM kiserletezget, tegye csak, jogaban all, de sokmindent azert nem ertek. A legegbekialtobb (de szep szo) ma az volt, hogy Bobal es Boti miert csereltek helyet?? Bobal kozepen jo, Boti meg a szelen. Foleg a bal szelen. Erre pont forditva nyomjak. Ha ezt meg most miert kellett?? A mai meccs ezen ment el…
  Latifunak meg senki nem mondja h ne a terfel kozeperol adjon be? Esetleg le kellene futni az alapvonal kozelebe, azt onnan. Jah, hogy ahhoz ki kellene cselezni a vedot? Hat itt kezdodnek a problemak…
  Ezzel a mai meccsel sajnos vegkepp bearaztuk magunk idenre. Cimvedes sajnos eselytelen, es valszeg meg a dobogo is. Jon ujra a kozepmezony…

  • A69W

   Sajnos a holland ott csinal döbbenetes edzői húzásokat ahol egyáltalán nem kellene :(

   • MB Kecskemét

    Mindez igaz amit írtok. De Rossinál is téptem a fejem nem egyszer ahogyan összerakta a Csapatot az elmúlt években. Erre csinált egy bajnoki címet az 5-3-2-vel. Várjuk ki a végét !!

    • Zs.

     En turelmes vagyok, nem akarom mar most elkuldeni, mint pl az a barom aki ma mogottem allt, es folyamatosan angolul!!! uvoltozott hogy Erik epp mit csinaljon, kit hova tegyen, de amugy meg leginkabb takarodjon.
     De az ilyeneket akkor sem ertem. Meg hogy az egesz hogy mukodik. Hat nem szol neki senki hogy vannak dolgok amik mar tobbszor ki lettek probalva, es felesleges megint? Azert ezt tan lehetne finoman jelezni, mert meccsek mennek el ilyesmiken, tok feleslegesen.

     • László Papp

      Elvileg van egy meccselemző/videoelemző szakemberünk is…Elvileg…

    • 58914020 .

     Rossinàl rögtön eredmènyesek voltunk annò ès motivàltabbak.