Napikispest 2017.09.28.

 • bíróküldés //
  • a Videoton ellen fújó Bognár ebben a fordulóban nem kap meccset, ami könnyen jelentheti azt, hogy elmeszelték. Érthető lenne. (vö.: A Honvéd a bíró szidalmazásáért büntetést kapott. Amúgy majd az MLSZ úgyis azzal magyarázza, hogy nem elmeszelték, hanem fáradt, mert hétközben is vezet meccset.)
  • a Vasas ellen szombaton Kassai fúj, aminek nem örülünk, mert vele legendásan nem megy.
 • Pietro Vierchowod //
  • azt pletyizik, hogy Szentes Lézer mellett ő a másik esélyes a Bekő Balázs kirúgása miatt jelenleg üresen tátongó győri padra. TROLLOLOLO, Vérhód.

“Napikispest 2017.09.28.” bejegyzéshez 35 hozzászólás

 1. Az hogy Viér-hood győrbe megy….menjen.A lényeg : Ha esetleg VDMEER bukna akkor csak Supka úr ne jöjjön :) Páran már emlegették….Ne fessük az ördögöt a falra. Supka úr még ebben a szánalmas magyar edzőkeringőben sem kapott első osztályú padot évek óta….és nem véletlenül !

  1. 2-szer a kelleténél is több volt itt belőle! Isten őrizz tőle harmadszor is!

  2. Szerintem Hemingway ismeri annyira a magyar futballt, hogy csak külföldi edzőt hozzon ide. :D

   1. Én is jó edzőnek tartom, bár nem vagyok biztos benne, hogy egy nagyobb klubnál is beválna. Mint pl. Bekő. Mindenesetre szerintem mindegy is, ilyen stílusban kommunikáló edzőt Hemingway sosem nevezne ki :)

  3. Faszságokat irsz…a legdilettánsabb edző volt. Az Öreg bedőlt a háromnyelven leirt önéletrajzának. Az akkori kerettel legalább két bajnoki cimet kellett volna szereznie egy jó edzőnek ( Bogdanovics és társai). Sablonos volt a játékunk , hamar kiismerték az ellenfelek. Minden akciót a gólvonalig akartuk játszani , sosem volt átlövés.
   Ha olyan jó szakember lett volna akkor kapkodtak volna utána a mozgó nb1-es kispadoknál de egyik tulaj sem merte bevállani. Pedig egy Szentes Lázárnak , Horváth Ferinek és társaiknak mindig volt padjuk…
   Nem kell ide Supka…gyenge….

   1. Nincs személye ellentét. A piac mindenkit beáraz. Annyira jó volt hogy évek óta az nb2-ben van kispadja.Az összes klub nem annyira hozzáértő mint te. Félve kérdem meg : h.soma néven Supka, ugye te vagy ? :)

  1. Az nagy csalódás lett volna…szerintem ennél Gerinek több esze van… :)

   1. Én is így gondolom, de akkor is “szar” a kép a cikkhez! 😁

  2. Tipikus magyar kattintásvadász,szenzáció hajhász kép egy hétköznapi cikkhez,már csak a bréking,meg a többi figyelemkeltő baromság,mint durva,nem hinné el,sosem találná ki,stb. hiányzik a cím elejéről.

 2. Nem értem az edzőváltó hangulatot. Rossival is álltunk szarabb helyen a negyedik él. A csapat egységgel van a legnagyobb baj, nem az edzővel.

  1. Bár szerintem is vannak furcsa elképzelései, de gondolom meg akarja találni hozzá a legjobb összeállítást. A bírók is hozzájárultak a 4. helyünkhöz. Egyébként meg az az idióta akiről kétszer ugyan úgy rúgnak gólt, meg az aki gólpasszt ad 16 méterre a kapunknál. Most ne gyere a nem a megszokott helyén játszik szöveggel, mert azért az NBI-ben szerintem ez már nem lehet probléma.

   1. Probléma lehet:) belső védő nem szélső hátvéd! Más kávéház.

    1. Még ha azt mondod hogy nem középcsatár vagy kapus, egye fene.
     Aki védőt játszott annak hátul minden poszton otthon kellene lenni legalább is a mi időnkben ez volt a minimum.

     1. Nem tagadom, hogy vannak univerzális hátvédek, akiknek olyan a testfelépítésük, megfelelően gyorsak, akik képesek a védelem minden posztján játszani. Azonban Te mondjuk Botist vagy Ignjatovicot eltudtad volna képzelni balhátvédben???

      1. Perszehogy nem. De nem is ezt rovom fel Botinak. Azt a helyzetet a vidi ellen egy u12es védö is megoldotta volna úgy, hogy kivágja az üllöi útra.Mindegy hogy bal, jobb vagy középsö védö. Pengéskedni akart, az volt a hiba. Teszem hozzá, nem elöször. Lehet, hogy azt megcsinálhatja a csákvár ellen, de a videoton ellen nem.

       1. Azért az eléggé összetett gól volt,vagy 4-en hibáztak.Először Latifu,hogy engedte Hentyt befelé hozni,aztán Tömösvári,aki elég gyámoltalanul próbált meg szerelni,le is pattant Hentyről,aztán utána Kamber ,aki féltette a lábát vagy eléggé körülményesen próbálta meg elpöckölni a labdát,ahelyett,hogy elrúgta volna,amerre áll,utána meg ugye jött Boti és a ballerina mozdulat ,de mindenki csak őt pécézi ki,de ha az előbb említett 3 ember közül bármelyik is határozottabb,Botiig már el sem jut a labda.

        1. A befelé cselezés a jelenlegi csodafegyver. A védőjének szinte lehetetlen tisztán szerelni. Kamber is azért ért hozzá gyámoltalanul mert nem akarta felvágni. Boti volt az egyetlen aki nem került volna testi kontaktusba, és elrúghatta volna. Mellete szolva előtte változtatott irányrt a landa, de azért ha nagyot belerúg amerre áll, elkerülhettük vólna a gólt.

   2. Szerintem a Fradi ellen a meccs első felén, és a Videoton ellen az utolsó 2/3-án egész jó volt a játék (és az új labdatartásos, támadó foci). Az ellen meg nem tud mit tenni az edző,amikor 3 méteren 5 métert vernek a védőnkre, vagy egyszerűen gólpasszt ad az ellenfélnek.

   3. A bírók mind pozitív, mind negatív értelemben hozzájárultak a 4. helyünkhöz. Szerintem még inkább többet segítettek az idén, mint amennyit ártottak, bár azért ha Bognár spori befújta volna a tizit a Vidi ellen, most sokkal jobban állnánk…

   4. 1. igazad van, Dávid szrul játszik bal bekkben! :/
    2. tavaly az egyik legjobb belső védő volt az egész nb1et és egész szezont nézve!
    3. igazad van, EVDM keresi a csapatát.
    4. vajon, mi motiválja az edzőt, hogy Bobált 10. alkalommal is betegye bal védőbe, ha látta , hogy ott nem megy neki, viszont bajnok volt középen!? :)
    5. vajon, mi motiválja az edzőt, hogy Botit 10. alkalommal is betegye középső védőbe, ha látta , hogy ott nem megy neki, viszont bajnok volt bal oldali védőként!? :)

    köszi, ha tudod a válasz és megosztod! :)

    1. A válasz egyszerű. A lényeg, nem mi vesszük fel EVDM fizetését, és nem a mi felelősségük az eredményesség. Rossit is hányszor fikáztuk és láss csodát, 24 év után…..

  2. Alapvetően egyet értek, de én magam is játszottam idegen poszton anno, és bár az első gólban szerintem nem volt hibás, a második esetén ha a labda felé mozog izomból, és nem úgy mint nagyanyám, majd kívágja amerre lát, akkor Varga 10m-es hátránya hátrány is maradt volna. Másfelől én örülnék hogy játszom, és minden meccsen megdöglenék a pályán, ha van szerződésem, ha nincsen.
   Nekem Dávid játéka kissé darabos lett, gondolom Evdm a hibád miatta ;)

   BTW, megnézném középen magam is, de akkor ki megy ki balra, netán Filip vagy Boti? Mert ők baloldali védők, igaz? Vagy arról is Evdm tehet hogy nincsen bal oldali vedőnk?

  1. Remek!
   Remélem, a gól is összejön neki végre! Ez esetben zengjen a stadion a Gazdag Dani rigmustól! Gyerünk Dani, verj egyet a Vasasnak! CSAK! 😊⚽

  1. A kislányomnak ven egy játék békája. A Videoton elleni bajnoki döntőn persze megkérdeztem tőle, hogy mit jósol a béka. Természetesen a Honvéd győzelme volt a válasz. A következő ilyen kérdést a lilák elleni meccsen tettem fel. Aztán a béka elveszett az otthoni játék kacaterdőben a Debrecen elleni meccs előtt. Tegnap este azonban végre előkerült a béka…… Félretéve a hülyéskedést, szerintem most győzni fogunk.

   1. Helyesbítés: A döntőn és a lilák ellen is ott voltam, és holnap is ott leszünk a fiammal. A békát a meccsek előtt kérdeztük meg….

    1. Kislengetőseket nem otthonfelejteni!!! 😎📣❤⚽😈🙋😉🎇😜

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.