Messzire utaztunk három pontért, és azt tapasztaltuk, hogy a következő háromhoz is hosszú út vezet majd (jajj, de szép kép!)

Haladás – Honvéd 1-2 g.: Eppel, Eppel

 • Holender gólja szabályos volt.
 • Gazdi basszus tényleg sosem fog gólt lőni.
 • Nagy Geri először futott ki csékáként. (Jól számolom, hogy ő az első akadémista, aki cséká lett?)
 • Lanza.
 • Eppel duplázott.

Nagyjából tényleg ennyi történt, amit a leadnek használt hajtás előtti részben pontokba szedtünk.

Nagy Geri* 133. NB I-es meccsén kivezeti a csapatot, pár perccel később Holender lő egy szabályos gólt, amit Andó-Szabó a taccsbíróra hallgatva nem ad meg. Fura, de a Haladás ellen valahogy rendszeresen kialakul olyan szituáció, hogy gól vagy nem gól, les vagy nem les, zavarta valaki a kapust, vagy sem. Általában Király szokott dönteni, most Becséri Gergely intésére Andó-Szabó. Ezt hívják szubszidiaritásnak egyébként.

Az is bejött, hogy Bobál lesz a balhátvéd, és mi majd értetlenül állunk EvdM döntése előtt, pedig felesleges, úgyis mindenki tudta előre, hogy így lesz. Baráth visszatért, a kvótafiatal Banó-Szabó, aki majdnem belőtte az első gólját, gyönyörűen ugrott ki, csak az a huszonpár év különbség és tapasztalat, amivel Király előtte elterült még sok volt neki. Majd legközelebb.

Lanza átadja a labdát Eppelnek, nagyon kell a gól Marcinak – ismét egy pillanat, amiről a meccs előtt is beszéltünk, hogy egyéniségek és vezérek nélkül kevesek leszünk. Lanza is érzi, hogy nagyon kell egy jó Eppel, akiről mindenki látja, iszonyat mélységekben jár.

Aztán a végén Marci kinyújtja a hihetetlen hosszú lábait, leszedi Stef Wils elől a labdát, megkerüli, és bevágja félmagasan balra, ahogy szokta. Ez már a tavalyi Eppel, maradjon így.

fotó: 1909foto

1-1 után azért volt egy érdekes pillanat, amit a vendégből átlóban áttekintve a kispadunk felé mi is érzékeltünk valahogy, és történt is valahogy, bár utóbbiról tényleg nem tudjuk hogy volt. A lényeg, hogy Mark, a másodedző, kezében a jegyzeteivel elindult a melegítő játékosaink felé, majd a kispad túlvégére átérve magyarázni kezdett valamit Eriknek. Erik odasétált hozzá, kicsit beszéltek, majd Mark leült a kispadra, de nem a félpálya felőli oldalon, hanem a másik végére, mint amikor régen Brockhauser durcizott nálunk, és felsétált a Hungária körút egykori vendégszektorába. Erik aztán csak mondta Marknak, de mintha már egyoldalú lett volna a kommunikáció.

Pár perccel később Danilo bejött Holender helyére, tehát gyakorlatilag posztra.

Nagyjából ennyi történt, mert futball az továbbra sem sok volt, hiába alakítottunk ki helyzeteket. Sajnos ez a Haladás nagyon gyengusnak tűnik, nem feltétlen jó szintmérő a holtartunk c. nagy kérdéshez. Például a még nem tizenhét Kiss úgy rúgott gólt, hogy kényelmesen nem becselezte magát, hanem elvezette a labdát a tizenhatosunk vonalán előbb Nagy Geri, majd Baráth mellett, és lőtt egy elég szép gólt a ficakba. Így talán nem kéne, egyértelmű koncentrációs hiba. Kiss tényleg nem Lazovic, de ugyanúgy a kapunk felé tart, pont ugyanannyi figyelmet érdemelne

A végén aztán ünneplés, a Videoton pontot vesztett, a Fradi dettó, a Loki ugyan nyert, a Paks is tartja magát, tapad a Diósgyőr, szóval sűrű mezőny. Jövő héten újabb kétszáz feletti kilométer csak épp a másik irányba, Debrecenben Diósgyőr, a nagy kérdés, hogy tovább sűrítjük a középmezőnyt, vagy megpróbálunk elszakadni tőle?

Vagy minden csak bohócliga, és az egyik héten négyet gurító, majd ötöt kapó Vasas a normális működés, és engedjünk el bármiféle esélylatolgatást, mert úgyis lesz, ahogy lesz?

*_ Hahaha, a hlsz.hu összekeveri a két Nagy Gerinket, és például augusztus 19-én egyszerre lépett pályára Kövesden és a Bozsikban.


Egy elmaradhatatlan statisztika a végére //

A meccsekre tizennyolc játékost lehet nevezni, vagyis tizenegy kezdőt és hét cserét, akik közül legfeljebb hárman léphetnek pályára. Ehhez képest EvdM

 • Sopronban harmadszor (a tizenkettőből) is csak 17 játékost nevezett, eggyel csökkentve a variációs lehetőségeinek számát. Ebből egy alkalommal Herjeczki sérült meg a bemelegítés közben, az volt Banó-Szabó első meccse;
 • négyszer kettő, egyszer pedig csak egyetlen cserét használt ki, és akkor nem számoltuk a most az utolsó percben behozott Pölöskeit, aki ahogy a pályára lépett, Andó-Szabó lefújta a meccset.

“Messzire utaztunk három pontért, és azt tapasztaltuk, hogy a következő háromhoz is hosszú út vezet majd (jajj, de szép kép!)” bejegyzéshez 56 hozzászólás

 1. Délután néhány baranyai Kispest drukker ismerőssel találkozva kimegyünk a Kozármisleny – Honvéd MFA meccsre.Esetleg valakinek van még kedve csatlakozni?Fogalmam sincs,hogy lesz-e vendégszektor.Pécsen anno nem volt az NB3-as meccsen.

  1. Van vendég szektor – már amennyire az szektornak nevezhető – a bejárat felőli kapu mögött.

   1. Pécsen is van vendégszektor,csak amikor az NB3-as meccsen oda akartam venni,azt mondták,hogy aznap nem lesz,menjek a hazai ülőbe vagy a hazai b-középbe.Itt most nem azon van a hangsúly,hogy fizikailag van-e,hanem hogy megnyitják-e.

     1. Te jöttél oda ma hozzánk,amikor megérkeztünk a pályához?

  2. Szép időt, Jó szurkolást srácok! ;) “…Minden meccsen, minden stadionban jelen, a KISPESTET követem, ez tetszik nekem, hisz ez az ULTRA’ életeee!!!” :)

  3. Egy beszamolot irnal rola ? :)
   Dark tenyleg jol jatszott vagy csak
   A honlap szinezi?
   Sulyosnak tunt a serulese?

   1. Most készül,szerintem egy 15.20 perc múlva kész leszek vele.

 2. Bobál tegnap is katasztrófa volt hátul… az oké hogy szélen kerülgetik, de hogy szögletnél is állandó jelleggel verik…szerencse h nem fejeltek róla gólokat..összekaphatná már magát

  1. Bizonyosan sokat segitene ha vegre a sajat helyen jatszana…
   En nem kovetelem a holland kopasz fejet, de ezt a huzasat keptelen vagyok megerteni. Legalabb lehetne vele egy interju ahol ezt megkerdezik, hatha csak nem latok vmit ami amugy nyilvanvalo.

 3. Andó-Szabó mindig okozott valami meglepetést, amikor nekünk vezetett. De olyat még nem hogy hibátlanul fújt volna! A szabálytalanságok megítélése és nagyon furcsán valósul meg nála. (Emlékezetem szerint egy meccsen az Iszlai nevű bulldózert akkor sem állította ki, mikor a fél csapatunk már be volt kötözve). Nálunk mikor lesz videóbíró Kedves MLSZ? Vagy továbbra is kézben szándékozzák tartani az eredményeket a bírók által?

  Ettől az EVDM-től néha hideglelést kapok, hol a stílusáért vagy a tévedésért, mert középhátvédet tesz ki a baloldalra.

  1. Sokan nem mernek, hogy Latabár nehogy leoltsa őket, hogy csak a negatívumot veszik észre. :)

   1. Lehet igazad van, de tartok tőle az sem viszi előre a focit, ha mindenféle konkrétum közlése nélkül bedobunk hatalmas lózungokat, aztán meg csodálkozunk, hogy a többiek úgy reagálnak ahogy. Na, de akinek nem inge, ne vegye magára!

  2. Tény, hogy ha kikapunk akkor én pl. nem nagyon szólok hozzá, sőt ha nagyon gáz volt a csapat akkor ide se jövök. Igazából nem tudom miért, remélem nem vagyok divatdrukker :)

  3. Inkább az az érdekes, hogy mennyivel kevesebben járnak meccsre… Ezek ugyanazok a srácok, akik bajnoki címet nyertek tavaly, számomra nyilvánvaló, hogy ilyenkor is megérdemlik, hogy velük tartsak Sopronba meg Debrecenbe, nem csak akkor, mikor fut a szekér…

  4. Attól , hogy kevesen írunk nem biztos, hogy kevesebben követjük a blogot.

    1. Kivéve neked, aki győztes meccs után is ezzel jön… :)

 4. Látva a mai NB3-as meccset testközelből,elmondhatom,hogy egy világ dőlt bennem össze.Leomlott a Bobál Geri iránti bálványimádat.A mai nap rá kellett jönnöm,hogy belőle nem lesz már NB1-es játékos,néhány év múlva már az osztrák 3-4. osztályban fog játszani,Én éveken keresztül bíztam benne,reménykedtem,hogy befutja azt a karriert,amit jósoltak neki 16 éves korában.Lassú,a meccs nagy részében csak sétált,meg dirigált a többinek,hogy ki hova álljon,hova mozogjon,de ő alig mozgott a labda felé,semmi elmozgás,visszalépés.,hogy elkérje a labdát,állva várta.90 perc alatt max 2x lőtt kapura,abból az egyik nagy gólhelyzet volt,de iszonyat gyenge megoldást választott ajtó-ablak helyzetben..Korábban írtátok róla,hogy 6-8 kiló felesleg van rajta,mondjuk ez a hasán abszolút nem látszik,szerintem az tök rendben van,a mez se feszült rajta úgy,mint az alapozás alatt,ezt támasztja aláz instagramon néhány nappal ezelőtt közzétett egyik képe is,viszont iszonyat nagy segge van és ez lehúzza.,meg a mozgása is eléggé furcsa,olyan,mintha a sarkán futni.Voltak szép indításai vagy kiugratási kísérletetek Lukács vagy a kis Pisont irányába,de tőle ez kevés.Neki az NB3-ban gólkirálynak kellene lennie,ha ő valaha is NB1-es focista akarna lenni,viszont ma a 36-37 éves Lantos Levente is levette a pályáról .Volt egy nagyon szép cselsorozata a meccs vége felé,akkor 3-4 ember mellett elvitte a labdát (ebből kellene sokkal több,mert képes lenne rá,csak iszonyat lustának tűnik),aztán a 16-os környékén felrúgták,de a szabadot jó helyről belelőtte a sorfalba.Egyébként a saját térfeléig alig ment vissza.Amíg Kabangut le nem cserélték sérülés miatt,ketten versenyezhettek volna,hogy ki mozog kevesebbet,ki sétál többet,de utána simán nyerte a versenyt.Kabangu meg meg se izzadt talán.Lehet,hogy derogál nekik az NB3-ban játszani,de ha ott nem bizonyítanak,nem is érdemlik meg,hogy az első csapat keretében legyenek.Bobálnál viszont azt pozitívumként felhozom,hogy nem állt le egyszer sem reklamálni a bíróval,ellentétben Lukácssal,aki akkor is cseszegette a bírót,hogy miért nem szöglet vagy bedobás az ő javukra,amikor egyértelműen róla ment ki.Egyébként benne pozitívan csalódtam.Gyors,technkás,jól cselez,néha kicsit sokat rá is tekeredik a labdára,viszont vagány,nem beszari,mint Bobál és főleg nem lusta ,rengeteget mozgott üresbe,sokszor megjátszható volt a szélen,a kis Pisonttal szép doigokat csináltak a bal oldalon.Viszont hiányzik belőle valami,ami miatt sokszor rossz döntést hozott,de rengetegszer megfutottta az emberét álló helyzetből és lendületből is.Kicsit le kellene higgadni és levesebbet foglalkozni a bíróval,főleg ha nem is neki van igaza.Szerintem jó kis játékos lehet belőle,de kérdés,hogy NB1-es védők ellen mire lenne képes,meg érte már nem jár különpénz,ha játszana az első csapatban.Mondjuk a 21 éves Varga Kevint is csak max Debrecenben ismerték 2 hónappal ezelőttig,meg ott ahova kölcsönadták.Aztán Lukáccsal kb egy idősek,max 1 év különbség van köztük.Pisont Patrickon látszik az apja vére,technikailag elég jó,voltak szép megmozdulásai ma is, szerintem 2 éven belül odaérhet az első csapat keretéhez és asszem ma rúgta első felnőtt gólját,ha jól tudom.A védelemben Fehér Iminek tetszett a játéka,sokat szerelt,jókat mentett,jól irányított,viszont kétszer is elcsúszott a saját térfél közepén vagy még közelebb a kapunkhoz olyan Gulácsisan,pedig nem volt eső már itt Baranyában jó pár napja.Azt nem tudom,hogy fellocsolták-e a pályát,de nem hiszem.Szerencsére egyikből se lett gól,de hajmeresztő volt és mindkétszer az ellenfélhez került a labda,ami ha már méterről hátrébb történik,egyedül viszik kapura.Gergényi most sokkal jobbnak tűnt ,mint amikor utoljára láttam a Pécs ellen,most sokkal gyorsabb is volt és technikailag is voltak nagyon szép megoldásai.Mislenyben elég közel van a vendégszektor az alapvonalhoz,mi meg szerencsére pont a kaputól jobbra voltunk,ahol a 2. félidőben a támadásaink 80%-a a futott a Gergényi-Pisont-Lukács vonalon,bár a félidő 2. felében Pista áthívta az ifjabbat a másik oldalra és akkor Szeles játszott ezen az oldalon.Mutattak a fiatalok szép dolgokat,de rengeteg volt a bosszantó technikai hiba.A kapott gólokból 1-ről teljesen lemaradtam (a 2-ról),a 3.-nál meg egy a hazai jobb oldalról történt előre ívelés,azt hittem, a vedelem majd megoldja,egy pillanatra elfordítottam a fejem,aztán a következő pillanatban már csak azt láttam,hogy a támadó viszi az üres kapura a labdát,nem tudom,melyik védő bem értette meg magát a kapussal.A 85. percben Lukács hozta be szélről a labdát ,a becsúszó védő pedig kézzel ért bele a 16-oson belül,de a jogos tizi helyett csak szöglet lett.
  Azt az egyet sajnálom,hogy se Csábit nem láttam játszani,se Stoiaciovicit,az első megsérült múlt héten a bajnokin,a másik meg játszott gondolom előző nap az U19-ben.Mondjuk összehasonlítva az előző heti kezdővel,6 játékos volt az egy héttel ezelőtti kezdőben,aki ma szerepet se kapott,sőt a keretben se volt,meg az egyik múlt heti csere sem.Azért így tényleg rohadt nehéz csapatot építeni.Amit mondjuk én hiányolok ,hogy értem én ,hogy elvileg ez a csapat arra lenne elvileg,hogy felkészítse a fiatalokat a felnőtt futballra,viszont én azért legalább egy rutinos embert beraknék a védelembe ,egyet meg a középpályára,hogy összefogja a fiatalokat.Ma a 22 éves Bobál volt a rangidős és ő csak az állandó dirigálással tűnt ki,de a pályán semmit nem mutatott,amivel kiérdemelné,hogy hallgassanak rá a többiek.Én azért legalább Villámot vagy Deákot beraktam volna hátra,Pölöskeit meg középre (mégha tudjuk is,hogy nem biztos,hogy megütik az NB1-es szintet),hogy legyen rutin is,de az csak az én véleményem.Minden héten vannak olyan játékosok az első csapatnál,akik nem jutnak szóhoz.Furcsáltam azt is,hogy se Tömösvári,se Herjeczki nem voltak még a keretben sem ma.Ők ugye pont nem a rutinosak közé tartoznak,de mégiscsak nap mint nap az első csapattal edzenek.Legalább ők példát mutathatnának a többi fiatalnak.
  Elolvastam közben a honlapon írt tudósítást is a meccsről.Vagy a tudósító látta sokkal jobb szögből az első félidőt,amikor Kabangu még játszott vagy mi néztünk különböző meccset.Szerinte jól játszott,szerintem meg úgy,ahogy írtam korábban is.A velem egy társaságban lévők sem voltak elragadtatva a játékától.Az egy dolog,hogy 25 perc alatt annyit lőtt kapura,mint Bobál az egész meccsen,de ezen kívül csak egy labdával keresztbe elfutást láttam tőle meg azt,hogy belesérült egy sarkalásba,ami után le is kellett cserélni.Ékszerdoboznak hívja a honlap a mislenyi “páyát”,hát ez attól messze van.Én utoljára talán még ifista koromban voltam ezen a pályán ,akkor játékosként,az pedig már elég régen volt.Ahhoz képest persze jól néz ki,de akikkel voltam ma,ők mondták,hogy pár éve voltak a Misleny- Kispest kupameccsen és akkor már fel lett újítva a pálya,azóta pedig még 500 millió rá lett költve,ahhoz képest azt mondták,az ismerőseim,hogy semmi újítást nem láttak,max néhány kiegészítő épület készült.De mire költöttek 500 milliót???A vendégszektor szerintem gáz nagyon.A kapu mögött egy sorban leraktak kb 50-60 széket (nem számoltam mennyi,lehet hogy csak fele,passz),de szerintem nagyon hülyén néz ki,mögötte meg ott egy füves rész,ahol lehet állni.Kicsit furcsán éreztem magam,mert először beültünk a kapu mögé,de a kapufától szarul lehetett látni,ezért felálltam az első percben,erre 6-8 méterről mögöttem a kerítés előtt a bokrok között lévő padon ülő nyugdíjas (nagy valószínűséggel helybeli lakos) rám szólt,hogy üljek le,mert nem lehet látni tőlem,mi meg inkább arrébb mentünk az 5-ös vonalához.Voltunk kb 30-an a vendégszektorban,de mint később kiderült,a hazaiak közül is jópáran oda jöttek,mondjuk pont ezért lett kitalálva a hazai szektor meg a vendég elkülönítése,na mindegy.De alapból a beléptetés is olyan,hogy bejössz a főkapun,aztán utána látsz oldalt egy kisebb kaput,ami bevisz a vendégbe,de az a kapu végig nyitva volt,mellett senki biztonsági,de persze ez nem az a meccs volt,ahol szurkolói összecsapásoktól kellett tartani,de azért mindenesetre furcsa ,hogy bárki ki-be járkálhat a vendégbe,aki bejut a pálya területére.Meccs után akartam matricázni a kerítésre,ha már eljutottam ide is,de olyan meredek és földes-füves volt a lejtő a székektől a kerítésig,hogy majdnem legurultam meg felfelé menet is kapaszkodni kellett a fűcsomókba meg a gazba,hogy meg tudjam tenni azt a 160-180 centit felfelé.Szóval eléggé életveszélyes ez az “ékszerdoboz”.De azért hagytam Mikuláscsomagot a széken meg a kerítésen is. :)

  1. Nagyon jó a beszámoló!Örülök hogy van szerinted olyan játékos aki a nagycsapat számára be fog érni.Bobállal kapcsolatban igazad lehet én is így látom még a csapatba se fér be ez volt a harmadik meccse a többin még a padon sem volt.Pisont , Gergényi és Lukács a jövő emberei.

   1. Lukács tavaly 1 meccset kapott Rossitól csereként,de akkor is csak azért, mert a Zsótér,Koszta ,Gazdag 3-asból valaki sérült vagy eltiltott volt.Egyébként max a padra került néha-néha vagy helyette odarakták Göblyöst,Palmest,Mártont,Kovácsot biztonsági tartaléknak,de ugyanazzal az eredménnyel..Egyébként érdekes,hogy ő az egyedüli ,aki a tavaly még kedvezményezettnek számító fiatalok közül nem igazolt el vagy nem lett kölcsön adva.

   1. Néha csak 1-1 mondatos hozzászólásaim vannak,de ha elkap az ihlet,akkor fosom a szót.

   1. Addig még szerintem szeretne egy kis pénzt összeszedni..Meg az őt is minősítené,ha ennyi idősen abbahagyja.Meg egyébként minek hagyná abba,ha alibi játékkal is tud pénzt keresni.

     1. Osztrákban?15 évvel ezelőtt osztrák 4-5. osztályban több száz ezreket kerestek az ismerőseim havonta,aztán max egy edzésre kellett menni meg a hétvégi meccsre.

         1. Szerintem a lustasága a legnagyobb baj.Ha megszakadna a pályán,akkor annak az eredménye is meglenne előbb-utóbb.Kíváncsi lennék nagyon a mai futómennyiségére.Egyébként Eppel is azt mondta,hogy ő is 25 éves korára komolyodott meg,akkor ki tudja,talán még van remény.

    1. Még a Balmaz elleni meccs előtt anno a Kispesti Futball Házban megkérdeztem Nagy Geritől,hogy mi van Bobál Gerivel,azt mondta,itt van Kispesten,edz a csapattal,de el akar menni.

   2. Direkt rákerestem most a korábban említett Misleny – Kispest Magyar Kupa meccs videofelvételére kíváncsiságból,én nem értem ,hogy az ismerősöm miért mondta,hogy ahhoz képest alig változott a stadion kinézete.Ég és föld a különbség.Elkészült egy 600 fős fedett új főlelátó (az új lelátó a régivel szemközti oldalra került át,azt lebontották,állítólag a régi helyére is akartak a tevezők egy új lelátót,de az utcában lakók tiltakoztak ,mert rontja az utca összképét,csak mellékesen megjegyezném,hogy a régi nem rontotta?),alatta az öltözők meg nem tudom még milyen helységek,körbekerítették a pályát magas kerítéssel,szóval csak akkor kell labdaszedő,ha kirúgják a labdát a “stadionból”,egyébként vissza pattan a kerítésről,a lelátó felöli oldalon meg a falról pattan vissza a labda.új gyep is van..Meg ugye lebetonoztak egy hosszú csíkot a vendégszektorban,ahova székeket raktak.Az persze felvet egy kérdést,hogy ezen mi került 500 millióba?600 ülőhelyre levetítve jó sokba került egy szék.
    http://www.baranyaifoci.hu/tartalom/cikk/402678_ujstadion-misleny
    https://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/4446

  2. Ááááh, köszi a beszámolót, jó volt olvasni!
   Kár Bobálért, vajon mi mehetett nála félre? Ez persze egy költői kérdés, talán még ő sem tudja a választ.
   Az azért jó, hogy a Pista az edző úgy érzem ő remek ember erre a posztra. Azt lehet tudni, hogy miért van ilyen nagy jövés-menés a keretben ?

   1. Azt elfelejtettem beleírni a beszámolóba,pedig eszembe volt,de Pisont Pistát hogy említetted,eszembe jutott,hogy az első félidőben meg a 2. félidő kb feléig remekül együtt élt a játékkal,állandóan adta az utasításokat,hogy mikor van játék,ki merre mozogjon,stb. viszont a 3. gól után szerintem feladta ő is és utána már csak csendben szemlélte a meccset.Viszont gondolom Patrickra nagyon büszke lehetett,mert a srác a gól után hatalmasat sprintelt az apucihoz ,aztán beleugrott a nyakába.Egyébként még 3-1 után is megvolt a lehetőség,hogy x-re hozzuk a meccset,mert a bal oldalunkon a srácok szinte állandó jelleggel hozták fel a labdát.Egyébként ez valami megbeszélt taktika lehetett.mert ha Karcagihoz került a labda,általában mindig bal oldalra dobta ki a labdát.Ez viszont teljesen ellentétje annak ,amit nyáron láttam a PMFC ellen,akkor mondjuk Horváth Andris volt a kapuban és ő nem dobta ki a labdákat,hanem állandóan a félpálya jobb szélén lévő Hegedüs Márkot ,majd később a helyére beálló Kovács Nikolaszt (vagy lehet,hogy pont ellenkező volt a csere,már nem emlékszek) próbálta játékba hozni.kirúgásokkal,hogy majd ők továbbfejelik,de.mondjuk általában nem túl sok sikerrel jártak azok a kirúgások.Érdekes,hogy anno a Pécset úgy vertük 1-0-ra,hogy kb 2-1szer jutottunk el a kapuig és ha nincs Horváth,nagyon kitömnek minket,ma meg úgy kaptunk ki 3-1-re hogy igazából az első félidő egyértelműen a mienk volt,de még 3-1 után se voltunk rosszabbak játékban ,mint a hazaiak.

   2. Láttam a tegnapi Vidit 6-0-ra verő U19-es csapat összeállítását és azok közül ,akik,múlt héten játszottak az NB3-ban,de ma a keretben sem voltak:Berla,Kovács Nikolasz,Nagy Gergő a kezdőből, a cserepadról pedig Falusy,Májer,CSeh.Ez 6 ember plusz múlt héten lecserélték Csábit,Bírót ,Király Ákost,ma egyikük se volt a keretben sem.CSábi elvileg sérült ,a többit nem tudom.Ez 9 ember különbség.Az is benne lehet a pakliban,hogy szerdán Ifi BL meccs és az a 6 ember inkább pihenjen,plusz Bíró is játszott kint Niksicsben,az már 7 U19-es.Király Ákost nem tudom.Úgy néz ki,hogy ma az idei U19-esek nem játszottak,kivéve talán Pisontot,hogy tudjanak pihenni szerdáig.Pisont meg lehet,hogy csak csere lesz szerdán.

  1. Végre egy olyan kép, ami nem sablonos-szokásos! Tök jó lett, Grat! :)

   1. Köszi, mondjuk levághattam volna kicsit a tetejéből meg főleg az aljából, de ehhez most lusta voltam. :) Amúgy sem szeretek mobillal fotózni, mindig kéznél van, de ezen kívül semmilyen pozitívumot nem tudok elmondani az ezekkel készült képekről. Kérdezte is kollégám, mikor morgolódtam az “eredményt” látva a kijelzőn, hogy miért nem hozom néha magammal a normális fotós felszerelésemet, de sajnos azzal akadtam már fent a bejáratnál jégkorong világbajnoki meccsen, rockkoncerten, de még kiállításon is, szóval én már lemondtam a rendezvényfotózásról egy életre. :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.