Gondoltátok volna, hogy Nagy Geri már 25 éves?

Boldog szülinapot, bajnok!

Mármint ma, 2018. január 7-én. Bakker, így rohan az idő. Nemrég még egy töpszli játékos volt, aki nem tűnt ügyetlennek, mondtuk is nyilván, hogy kéne bele és rá még egy fej magasság, meg pár kiló izom, és akkor jó is lehet.

134 NB I-es meccsel később még mindig töpszli.

A többit bulletekben:

 • harmadik volt, aki bemutatkozott a felnőttben az akadémiáról. Vólent után másfél évvel, és Czár Ricsi után 38 perccel.
 • mindez történt 2010. november 26-án, egy rettentő unalmas, hazai 0-0-án a Vasas ellen. A padon Morales lemondása miatt ideiglenesen Szalai Laci. A télen visszatér: Supka, az élet pedig egy örök körforgás.
 • érdekesség: ez a meccs volt az első közös meccsünk RW-vel. (helyesbítés: mégsem. csak a szokásos, valamire rosszul emlékeztem.)
 • a Pécsnek az NB II-ben lőtt gólját sosem feledem, mellre veszi, majd küldi fel a ficakba.
 • érdekesség: másnap írjuk erre a blogra az első posztot.
 • Geri kicsit olyan nekünk, mint Dárdai volt a Herthában. Eleinte nem számolnak vele az edzők, aztán idény közben csak beeszi magát a csapatba, és kiderül, hogy nélkülözhetetlen.
 • nála régebben a jelenlegi keretünkből csak Danilo mutatkozott be a Honvédban, igaz, azóta kihagyott pár évet. Gerit Lovric (szintén volt kihagyása) és – jó két évvel leszakadva – Baráth Boti követi.
 • tavaly szeptemberben, Kamber kiállítása után pár percig rá került a cséká karszalagja, majd két hétre rá, Sopronban, ha minden igaz, ő volt az első akadémistánk, aki csapatkapitányként vágott neki egy meccsnek. (címlapképen a bizonyíték)
 • 2015 novemberében duplázott a Békéscsaba ellen, ahonnan különösen az első gólját érdemes felidézni, és ha már gólokra emlékezünk, akkor talán vegyük elő a legabszurdabbat is, amit MTK-nak fejelt.
 • mellékesen évek óta az egyik legnagyobb kedvencem a csapatból.

“Gondoltátok volna, hogy Nagy Geri már 25 éves?” bejegyzéshez 21 hozzászólás

 1. Helyesbítek : az első közös meccs a következő tavaszán a Vidi elleni x-es hazai Kupa ecset volt, Pelenka góllal trademarkosan! Ez max úgy volt első h már volt blog. 😊

 2. Nagy Geri az a tipikus játékosa a Kispestnek, aki ha játszik végigmelózza a mérkőzést, szerényen a háttérbe marad, és mire az ember észbekap rájön, hogy a statisztikákat végignézve az egyik legtöbb mérkőzésen játszott MFA játékos a legkiegyensúlyozottabb játékkal. :)
  Én hatalmas tisztelője vagyok Gerinek, nagyon örülnék, ha még sokáig Kispesten maradna. :)

 3. A jelen kor Sikesdi Gabija. Legalább fele annyi bajnoki címet ķívnok Neki(ünk) vörös-feketében! 😉

 4. Boldog Születésnapot Geri!

  Nekem a mai Honvéd legnagyobb ikonja te vagy! Én az ilyen játékosok miatt járok ki, remélem, hogy még sokáig láthatunk vörös-feketében! Büszkék vagyunk rád!

 5. A NAGYGERIRŐL: A Csapatból elsőnek, és elsőként “adott pacsit” és “rázott kezet” úgy Velem, hogy a szemembe nézett, és szánt Rám jóval több időt, mint az akkori Csapattársai… Már akkor a szívembe égett Geri kedvessége és humánus életfilozófiája, pediglen eltelt azóta cirka 5-6 év! És az elmúlt esztendőkben ez az érzés CS.A.K. Erősödött, kikristályosodott… Geri a Kispest motorja, a lelke, 3 tüdővel és hatalmas szívvel, nagyon jó társasági “csomópont”. Szerintem hatalmas példakép már most is az ifiknek, megszívlelendő Loyalitása felénk, az Egyesületért, a Honvéd-Család nélküle jóval kevesebb lenne!!! Isten áldjon és éltessen Geri, boldog Születésnapot kívánok Neked 🎂🎇😁🎀🎁🎉🎆 N.G.25!!! Csak a Kispest, mindörökké!!! Kívánok az eddigi éremkollekciódhoz egy 18′-as Kuparanyat Minálunk!!! 😎😈📣

   1. Jól mondja a felirat: Lanza +2 pontot jelent nekünk meccsenként

    1. Jah, Lehel téren örülünk az asszonnyal, a pennymárketben mindig élmény a shopping Tour, ő cikáz a sorok között, én meg Matricázom, amit lehet… 😜

 6. Isten éltessen Geri!
  Kívánok Neked nagy sikereket a Kispesttel! :)

 7. Isten Éltessen sokáig Geri!
  Nálam is Te vagy a kedvenc! Reméljük, megbecsül majd a vezetőség, és maradsz továbbra is itthon!

 8. Kötelezően miatta lettem Honvéd szurkoló,ezért más magyar csapatban el sem tudnám képzelni,na jó,a válogatott az egyedüli ahol még igen.Ő lehetne a csapat Iniesta-ja,de ahhoz nagyobb sebességi fokozatra kéne kapcsoljon,ami az Ő korában nem elképzelhetetlen.Hajrá Nagy Geri és boldog szülinapot!

 9. Boldog születésnapot Nagy Geri!

  A jelenlegi csapatból a TOP3 kedvenc játékosom közé tartozol. Szorgalmad, küzdeni tudásod kimagasló itthon. Minden fiatal előtt példakép lehetsz! Maradj sokáig Kispesten!

 10. A rend kedvéért és az annaleseknek legyen itt egy RW hozzászólás is:

  Nagy Geri a jelképe nekem is az elmúlt éveknek Baráth Botival együtt. Még Morales után egy Eger elleni hazai MK meccsen láttam őket felnőttben először, mindkettőt kiszúrtam a pályára lépő 6 fiatal közül. Később mikor már alapember volt, az egyik futballházas szeánszon dumáltam vele “mikrofonon kívül”, akkor mondta, hgy 2 vágya van, válogatottság és bajnoki cím Kispesten. Gondoltam magamban, hát, Geri, az első meglesz, mert jó játékos vagy, de az életbe’ nem leszel bajnok velünk. Eltelt másfél év és DE. Mindjárt sírok :)
  Emberi oldal: pont ezen a dumáláson ő emlékezett rá (és nem én , a nagy önjelölt lexikon), hogy nekem adta az első felnőtt interjúját még 2010/11-ben.
  Amikor tavaly megnyertük a bajnokságot, tesómmal, akivel soha nem vettünk játékosnév-feliratos Honvéd-mezt (egyszerűen nem volt, aki megérdemelte volna ezt, Kovács Kálmiék és Warzycha idejében még nem dívott ez a feliratosózdi, utánuk csak Bárányost imádtam ennyire, de khm… az elmúlt, Lukas Zelenka meg túl keveset volt itt), most viszont a bajnoki scudettós mezből az emlék kedvéért beszereztünk egyet-egyet, és névnek mindketten Nagy Gergőt akartuk felírni, de aztán én engedtem, és a kis Sikesdi mellé így az olasz ikon is most már mezháton lóg a szekrényben otthon… meg feszül rajtunk 2 hetente focikon.
  Hát valahogy így.

  Nagyon fog hiányozni ha elmegy, és remélem, a pályafutása végén még visszatér.

 11. Az egyik legjellemzőbb NagyGeri megmozdulás, a debreceni 2-5s meccsen mikor 3-2 állásnál a 81. percben utolér egy befuthathatlannak tűnő labdát, majd hajszálpontosan Eppel fejére íveli, esés közben – ezzel megállítva a debreceni “nyomást”.

 12. ha 11 Nagy Gerink lenne, már évek óta a bajnoki címünket védenénk meg.
  boldogat neki!

 13. Isten éltessen Gerike! Az abszolút kedvencem vagy, te vagy a példa, hogy kell vörös-feketében játszani!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.