Napikispest 2018.04.30.

 • NB I. 2018/19 // három csapat már fix a következő bajnokságra. A Videoton és a Fradi már nem eshet ki, az MTK pedig feljutott.
  • az Újpest és mi is három pontra vagyunk a bennmaradástól.
  • a Kisvárda hat fordulóval a vége előtt 10 ponttal vezet a Békéscsaba, és 12-vel a Nyíregyháza előtt, vagyis vélhetően lesz egy (vagy kettő) hosszabb túránk jövőre.
  • egyelőre elsőfokon nem kapott licencet a Diósgyőr, a Haladás, a Vasas és a Kisvárda(!).
 • Supka 15 // minap lett százados Supka Kispesten, mi meg elfelejtettünk szólni, hogy április 5-én volt 15 éve az első NB I-es meccsének. Egy jó Békéscsaba – DVSC 0-3, ami azért is érdekes, mert pont Garamvölgyi Lajost váltotta a csabai padon.

“Napikispest 2018.04.30.” bejegyzéshez 27 hozzászólás

 1. ezek a bekescsabai nevek a Honved legsötetebb korszakat idezik fel bennem….jobban örültem volna, ha senki nem emlekeztet rajuk es eltünnek vegleg a süllyesztöben…

  1. Azért jöttek nagy játékosok is a Viharsarokból! Nagy Geri, Bánfi, Gulyás:)

   1. nyilvan nincs Bekescsabaval semmi bajom, szep hely többször voltam arra, alig varom, hogy elerje valami autopalya stb. Nekem azoktol a nevektöl all fel a ször a hatamon…

 2. Akkor pont 15 éve volt, hogy Supi körbehaknizta a médiát, hogy a Bozsikot azonnal le kell rombolni, sóval felszórni a helyét, de legalábbis kizárni a Kispestet a pcsába, vagy ha ez sem megy, akkor úgy kb 700 pont levonásával bűntetni. Mindezt a Hamar Pilu-Pomper-Elvis threesome miatt vagy annak farvizén.

     1. Lehet… ő az edző, eddig tetszett a munkája, amikor nálunk dolgozott. A bundás szezon valódi okait pedig első kézből csak a szereplők tudhatják.

 3. Amúgy elég sz@r a sorsolásunk az uccsó 5 meccsre. Simán benne van, hogy bukjuk mindet.

   1. Nem károgás. De eddig tuti biztos voltam benne, hogy odaérünk a harmadik helyre, oszt csak most esett le hogy milyen a sorsolás.

    1. Most öszintén…egy 12 csapatos bajnokságban, ahol 2 csapat küzd a bajnoki címért, 5-6 csapat a kiesés ellen, és 4-5 csapat a 3. helyért, ott mondjál már egy könnyű ellenfelet…az egyik csapat azért nehéz ellenfél, mert a dobogóért küzd, a másik azért, mert minden pontra szüksége van a kiesés ellen. Nem mondom én se, hogy könnyű a sorsolásunk, de az általad vázolt 5 vereséges sztori, az már túl lép minden pesszimista hozzáálláson.

     1. Vertünk meg komoly csapatot ebben a bajnokságban?
      De az is mutat valamit, hogy minket azért párszor már kitömtek, még a szar Vasas is négyet szórt Kispesten, mi meg egyszer győztünk három góllal (tán a Balmaz ellen?)….
      Szóval nem Eastbay-jel van a bay…:)

      1. Áhh látom befutott a másik pesszimista-miska.. :D

       Valahogy csak összehoztuk azt a 40 pontot. Melyik csapatod érted a Ferencváros és a Videoton kívételével komoly csapat alatt? :) Te egyébként a Kispest ellen szoktál szurkolni? Mert a kommentjeidből szinte úgy jön le, hogy teljes önigazolást szerzel minden vereség után…

       1. OK legyen…. a hátralévő öt fordulóból 15 pont a realitás. :)

        1. Nem mondtam, hogy az a realitás, ahogy a 0 sem. Szerintem a realitás valahol a kettő között van 9 pont körül….

      2. “Vertünk meg komoly csapatot ebben a bajnokságban?”

       Az utolsó körig (harmadig) tavaly se nagyon…

     2. A Paks-Loki-Vidi-Fradi-Vasas ellen az idei bajnokságban az eddigi mérlegünk 1-2-7, gólkülönbséget had ne számoljak, de az még elkeserítőbb.
      De nyilván majd varázsütésre megváltoznak az erőviszonyok. Én örülnék a legjobban, hidd el.

      1. 1-2-7 az 5 pont. Ha lehozzuk ennek a felét az 3 pont, és az sima bennmaradás. A magadfajta antiszurkolónak ez már kéjes mámor….

        1. Te is..hátha sikerül kialudnod ezt a nagyon negatív stílusod.. :)

 4. Azért vegyük észre – anti-Supka szurkolók is – hogy a szokásos néhány gyengébb meccs után kezdünk rendben lenni. Nem kell rettegnie a Fradinak vagy a Videotonnak, de nekünk sem, hogy kilátástalan védekezéssel négyesével kapjuk otthon a gólokat. Ha pedig hátul rend van, akkor elől is nagyobb kedvvel játszanak Lanzáék, és lehet nyerni egy rúgott góllal is, amire eddig semmi esély nem volt. Remélem, Geri is rendben lesz. Jó esetben 7-8 pont összejöhet, ami talán kevés a dobogóhoz, de némi bravúrral az sem teljesen reménytelen.

 5. Most, hogy olvastam a Kozármisleny elleni meccs leírását, nem tudom, mi volt a nagyobb szívás. Ez vagy a szombati hokimeccs?

 6. 6 éve történt… a Paks kőkemény védője nyilatkozik…Ekkor még “Senki se tudja már(még) hogy Eppel a gólkirály…” :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.