Napikispest 2018.05.07.

 • Vaszke 🏆 // ma 36 éves. Boldogat!
 • Lovric // a klubhonlap törtmagyarsággal operáló közvetítéséből azt lehet kihámozni, hogy Iván igen komolyan megsérült a fakó vasárnapi meccsén.
  • reméljük a klub tájékoztatja majd a szurkolókat az állapotáról;
  • mert ugye Baráth valószínűleg eltiltott lesz szombaton, és ha lehet, nem bíznám Kosútra a bronzunk utolsó esélyét.
 • érthetetlen zakó a Debrecentől // kint vannak a számok. Egészen hihetetlen.

Ez itt a Honvéd – DVSC 1-3 statisztikája, és …
… ez pedig az FTC – Honvéd 5-2. Normál esetben az ilyen meccseknek kiütés a vége, nálunk: nulla pont.
A három Honvéd-Debrecen összesített adatai //
Honvéd mutató Debrecen
2 gól 7
0 pont 9
1:38:19 labdabirtoklás 1:05:05
60,33% labdabirtoklás, % 39,67%
67 lövés 25
25 kaput eltaláló lövés 11
12,5 kaput eltaláló lövés per gól 1,6
19 szöglet 13
32 szabálytalanság 45
6, 1 sárga, piros 8, 0
1282 pontos passz 652
82,7% passzpontosság 72,7%
238 nyert párharc 190

Ilyen tényleg csak a mesékben van.

“Napikispest 2018.05.07.” bejegyzéshez 37 hozzászólás

 1. Hogy Lovric nagyobb biztonságot jelentene mint Kosút….? Hát ez is egy vélemény. Sok alapja ugyan nincs, mert szegény Iván ebben a bajnokságban kb. három csapat védelmének éves baki-átlagát produkálta egy személyben.

   1. Ezerszer inkább Iván mint Kosút!
    Remélem nem súlyos a sérülése, ha mégsem tud játszani akkor inkább a többfunkciós Heffler menjen hátra.
    Továbbra is életveszély a baloldal, egy Fradi vagy Vidi ellen szétfognak szívatni minket ezen az oldalon, egy közepes gyorsaságú támadó is métereket fog verni, ha Kukoc játszik ott.
    Döbbenet egyébként a pasi! A hétvégén 10-ből 9-szer úgy lőtte be a labdát vagy inkább szabadult a labdától, hogy nem nézett fel.

    1. Kukocnak a felcsúti gólpassz után, a csúcson kellett volna abbahagyni az aktív játékot! :)

    2. Az egész védelem életveszély, ebben a bajnokságban. Kamber és Lovric minden díjat vinne, ami a balfaszkodásért járna, de ha a harmadik helyet is díjaznák, Baráth is odaférne…
     Hozzájuk képest a néha szóhoz jutó Kosút maga a megbízhatóság. Csak valakit meg kell találni ennyi védelmi hiba után. Nyilván azt, aki a leginkább idegen.
     Ja, hogy nem is játszott meccsek óta? De játszhatott volna… :)))

     1. Isten ments, egyáltalán nem akarom az Ő nyakába varrni a védelem indiszponáltságát, de ha Doll vagy Nikolic vagy Csertői helyébe lennék a soron következő meccseken egyértelműen kihasználnám, hogy a bal oldalunk egy jó nagy “szabad terület”.

      Kukoc még “meg sem fordult” és már 2 méteres hátrányban van a gyors csatáraikkal szemben. Valahogy az agresszivitás is hiányzik belőle….. előzetesen Én azt vártam, hogy gyűjteni fogja a piros lapokat, és mellette nem fog elmenni senki, de ettől is fényévekre vagyunk. Azért nagyon kíváncsi lennék arra, hogy Supka mit látott bennük a felkészülési mérkőzések alatt?
      Ha Boti felmerné vállalni, hogy “balhátvéd” szerepkört (látva a nagy nemzeti csapat, nagy “sztárjait” ezen a poszton) szerintem lazán bekerülhetne a válogatottba.

    3. Baj ezután már nem nagyon lehet. Baj szombaton volt, amikor az utolsó öt meccsből a legkönnyebbet sikerült simán elveszíteni. Pakson, a Fradi, majd a vidi ellen nem mi vagyunk az esélyesek, a Vasas meg – akármilyen szar – rendszeresen élvezkedni jár Kispestre.

   2. Bizony, de Őt furamód mégsem vádolta még itt senki bundázással, nem úgy, mint Kambert és Lovreszt… Pedig múltja az lenne hozzá…

    1. Őket sem kellett volna. Egész egyszerűen elfáradtak, ami érthető, mert évekkel vannak túl a 30-on. És nem mindenki Matthews, hogy 50 éves korában vonuljon vissza.

 2. Vaszke :) az a gol is emlekezetes marad…Fradi ellen, Nagy Geri kontrazik a jobb szelen, valami nyakatekert mozdulattal adja Vaszkenek a labdat aki atpörgeti a kapus felett….csak azert nem az volt a meccs golja, mert Barath Boti akkor verte be azt a kipattano labdat :)

   1. csak annyit, Nagy Geri zsenialis passzara, hogy nekem pont egy ilyen mozdulat miatt ment szet a terdem. Ha jol lattam neki is majdnem letpadt a laba, de Hal’ Istennek neki nem lett baja

 3. A fradi meccs statisztikáján mit kell nézni pontosan? Mindenben jobbak voltak nálunk :/

  1. Na vajon mit???
   A számok, icipicit hasonlítanak egymáshoz… csak az a fránya eredmény!

  2. Azt, hogy ilyen adatokból háromgólos győzelmet hoz ki egy jó csapat…

   1. áh, köszi. nem esett le, hogy egyben kell nézni a két képaláírást. hát igen, az impotens befejezés, fogalmatlan védelem és a meglepően rossz napot kifogó kapus (3 lövés 3 kapott gól) már túl sok volt.

   2. Hanta, van statisztikank arrol, hogy honnan estek a golok mult evben es iden? azt hiszem 16-oson kivülröl sokkal kevesebb talalatunk van iden. Ugy gondolom Rossi alatt sokkal batrabban probalkoztunk atlövesekkel es ez most nagyon hianyzik. de egy höterkep is lehetne oldalakrol, melyik oldalrol indulnak a tamadasok etc, melyik oldalrol kapjuk a kegtöbb golt etc. Rögzitett szitubol esett golok is erdekesek lehetnek. Tudom oriasi melo ezt megcsinalni, szoval csak, ha van kedv es idö.

   3. Szerintem arról van szó, hogy ami az előző évben bejött szerencsében, az most mind elmegy. Én mindkét Loki elleni hazain azt éreztem, hogy fölényben vagyunk.

    1. Dac= Fidesz / Fidesz = Videoton and Hemingway told the truth : Rossi loves money …not Kispest…

     1. Hemingway a saját szarrágóságát (nem igazol épkézláb játékosokat) akarta takargatni azzal, hogy Rossi pénzéhéségéről hablatyolt.

      Ha csak a pénz érdekelte volna Rossit, nem töltött volna ennyi időt Kispesten. Produkálni akart, nem egy meggyengült kerettel nekivágni a jövőnek. Ezért ment el. Ja, hogy esetleg nem bánta volna, hogy emelnek a gázsiján? Ki olyan hülye, hogy ellensége a pénztárcájának?

 4. Rossi is a double- face… Rossi 2 years ago spoke with puskas akademia…

   1. I know about Rossi by an ex honved football player…about Lanza ? No nothing but i was the first that wrote in this blog he came back from Novara to Hungary..:)

    1. He is the best player in Hungary for sure and he loves Honved and Budapest…he was last year the real HERO.. not Rossi! Believe me….:)

 5. Ha DAC-cal eléri a nemzetközi indulást, szerintem semmi oka nem lenne távozni…de majd meglátjuk.

 6. Miért akadnál ki rá? Rosszabb feltételekért nem fog odamenni, ne aggódj. A jobbat meg megérdemli.

 7. Eddig se nagyon lehetett dicsekedni a keretünkkel, de ezután mi lesz… A 18 csapatos nb1 mellett kellene kampányolnia ennek az okosmikulásnak. Lehet, hogy kevesebb lenne a lé, de több esély lenne a bentmaradásra.

 8. Vérzik a szívem miattuk, de mégis nem az a kérdés, hogy ki távoznak, hanem hogy kik jönnek helyettük…mert az idei bajnokságban a védelem katasztrófa volt. amiről alapvetően nem a távozók tehetnek, hisz ők alig játszottak…szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy az új csapatot kell építeni alatt pontosan mire is gondol az Öreg…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.