Napikispest 2018.05.08.

 • Hemivlog // kint van a legfrissebb, egyelőre csak a Digisport oldalán. Benne a lényeg, hogy nyáron új csapatot kell építeni, ami nagyjából összhangban van a Debrecen előtti beharangozónkban feszegetett témával, mármint, hogy a keret frissítésével csak mérsékelten foglalkoztunk az elmúlt években. Supkáról nem beszélt, ez jelenthet bármit, távozókról viszont igen, ami mondjuk Bobálnál és Kingnél várható, a friss igazolásoknál sejthető, az öregedőknél előfordulhat, és ugye, még meglepetés is érhet minket. (update: közben a Honvéd áttöltötte a YouTube-ra, hajtás után nézhető.)
 • Kamber // a Reggeli Startban járt.
  • “soha nem voltam egy nagy tehetség” ❤️
  • “Gazdag, Koszta kicsit másként gondolkodik”
  • “remélem, hogy itt fogunk dolgozni [Magyaroszágon – szerk.] utána”
 • klublicenc // az isten sem ment meg már minket a Kisvárdától. Tíz ponttal léptek meg a harmadiktól négy fordulóval a vége előtt, és most a klublicencet is megkapták.
 • fegyelmi bizottság // (via MLSZ)
  • Baráth Boti // két meccs;
  • 1,2 millió az Újpest ellen // maradt.

“Napikispest 2018.05.08.” bejegyzéshez 29 hozzászólás

 1. Nem tökmindegy, hogy a Vidihez megy Rossi vagy marad-e a DAC-nál? Egyesek úgy aggodalmaskodnak ezen, mintha bármi közünk lenne ahhoz, hogy egy tőlünk független, felnőtt ember hogyan alakítja a sorsát… :)

  1. Garancsi: “Marco, bármennyit is keres Dunaszerdahelyen, megadjuk a tízszeresét.”
   Rossi: “Hááááát, nem tudom, először még megnézem a csakblogon, mit gondolnának erről a fórumozók, egy hét múlva visszahívom, rendben?”

  2. Ha szeretne, akkor fog is még vele dolgozni. Nekünk meg bármennyire rosszul is esik, inkább menjen olyan helyre, ahol olyan játékostársakkal játszhat, akik vissza is tudják adni neki a labdát, és nem kell , hozzászürkülnie a tehetségtelenséghez…

  3. A DAC után nyilván visszajön az NB I-be, itt szerzett magának nevet, amit kamatoztathat, az olasz ötödosztálynál gondolom jobb (nem feltétlenül színvonalban :)). És miután Himihumival tavaly tavasszal összebalhéztak, Kispestre legfeljebb egy új, normális tulaj csábíthatná vissza.
   Engem speciel rohadtul nem zavarna a Fidi élén, rosszabb lenne a Züllőin vagy Felcsúton. Lanza meg sztem úgyis elmenekül innen, ha van egy kis esze, és dettó inkább Fehérvárra menjen, az szimplán egy antipatikus valami, de mégse a felisúti Torz vagy a Zöldek.

 2. 800 000 € kap èvente a fidi edző,ha ennek a felèt kapja a Rossi,akkor is vagy a 6x-a amit itt kapott.Mit nem lehet ezen èrteni ill.megèrteni?!Itt volt,jò helyen volt,a kapzsisàg elűzte.Többi meg önàmìtàs.

  1. 800.000 ?????? What are u talking about????? Nobody in hungary and in Dac takes that amount….

   1. Irhatnàm angolul is,de teljesen felesleges,mivel magyarul feltett kèrdèsekre is “kitűnő” angolsàggal vàlaszolsz.Keress rà a neten.Pofon egyszerű;Nikolic,edző,fizetès,amùgy rajtad kívűl ezt mindenki tudja.

     1. Nem 800.Bonuszokkal több.Bajnoki cím,esetlegesen BL.Amúgy itt az oldalon,hogy bárki is a szerb sajtobol tájékozodna,elhiheted.

     1. he told me last year about Rossi in Dac and that he meet managment of Puskas Akademia in march..when Rossi said always in Hungary only in Kispest… so Hungarian people must open their eyes!!!!!!!

      1. No im not a manager but friend of a lot of football player and i love Hungary and Honved…and i don t like when people don t said the truth…i repeat .. about Rossi is not a my opinion but i heard about that from a famous hungarian footbal player…

 3. A fideszotonnál teljesen szabadkezet kaphatna. kb. azt igazolják le neki, akit akar!
  Nem a tulaj a főnök, hanem felülről mondják ki az akaratot, az áment! Ez Világi esetében nem igaz!
  pénz pénz pénz! Rossinak kell más is?
  Rossi egy fidesz szintű csapatot biztos, hogy csoportkörig vezetne (EL re gondolok)! Olaszos taktikus foci, egy két kiemelkedő képességű játékossal sokat érhet!

  1. Értem, és ez szerinted mennyire érdekli Rossit?
   Amennyiben megkapta volna azokat Hemitől amit kért, esze ágában nem lett volna elmenni a 10000es nézőszám miatt se…
   Szvsz. ő itt nagyon jól érezte magát, ki tudja, hogy a szlovákoknál mi a helyzet! Ő ott egy hátrányosan megkülömböztetett csapatnak az edzője, ki tudja, hogy ez neki mennyire jön be!?

   1. Nem is értem, hogy akkor a Legia, hogyan kapott egy sima 6ost a Dortmundtól laza 60000 néző előtt???

 4. Nem gondolom, hogy ROSSI távozna. Bár tény, hogy a MOL mint főszponzor sokmindent megtehet. A fidi szerintem az EL-ben indul jövőre, ez sem lesz tehát vonzóbb a mesternek.
  A fiatalok pedig fiatalok, akiket nem szabad tömegesen integrálni egy szétszedett csapatba. Palmes, Bora és Gergényi folyamatosan játszanak a másodosztályban. Ők szerintem inkább megoldások pláne hosszú távon, mint a kukázott téli szerzemények. Nyilván valamicskét lökne a dolgon, ha egy Tandia forma beesne a nyáron.
  Sajnos az az érzésem, hogy durva szezon lesz a következő számunkra.

  1. Durva ám, MTK ukrán válogatott játékost igazol,és ez csak a kezdet. Kisvárda brazil első osztályú játékosok tömkelegét igazolja, többi pártcsapat se feltétlen fog gyengülni, ellentétben velünk…Bennmaradásért fogunk küzdeni, na nem csoda széllel szemben hugyozni nehéz…

 5. Voltál már Kisvárdán? Na ugye, most majd megnézheted a várat.

  1. Ja állítólag eredeti állapotába állítják helyre a várat, mint Füzéren!
   Viszont sztm. csak átszállójegy lesz az 1. osztály, mert már nem miniszteri székhely. Persze az is lehet, hogy a mindenkinek járó pénzeket hatékonyabban tudják felhasználni.
   Felcsút, Kövesd, esetleg Balmaz, én a Paksot is idesorolom+ Kisvárda, elég szürreális. Kis magyar valóság!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.