Napikispest 2018.06.20.

 • Európa-liga // ma sorsolnak, ha minden igaz, akkor délben. Az ellenfélről külön poszt lesz.
 • Jiangsu Suning // még mindig nem tudjuk [9:10], hogy mikor lesz ma a meccs.
  • [11:15] továbbra sem tudjuk, viszont egyes eredménykövető oldalak szerint 13:00 a kezdés. update [13:30] // úgy látszik nekik sincs fogalmuk róla, mert már 20:00-t írnak.
  • [14:30] // megtudtuk: a meccs 17:00-kor kezdődik, és a klubhonlap szövegesen közvetíti.
 • próbajátékos //
  • “(…) tette hozzá Supka Attila, aki egy bosnyák és egy magyar futballistát is szemügyre vehet a találkozón. Csapatunk 19 fős kerettel utazott Milánóba, (…)” – írta tegnap a klubhonlap, ezzel szemben mára maradt 18, és a bosnyákból montenegrói lett: “(…) megtartott tréningen 18 labdarúgó vett részt, köztük két próbajátékos, a montenegrói Igor Cukovic és a magyar Lippai Tibor.”
  • Lippai Tibor // amennyiben a magyar bajnokságok bármelyik szintjéről jön, akkor a Kecskemét ellen az NB III. osztályozóján alulmaradó megye egyes Hajdúböszörmény az egyetlen csapat, ahol Lippai Tibort találtunk. 20 éves múlt decemberben, és tavaly a megyében 28 meccsen 16 gólt lőtt. A pedigréje amúgy nem vészes, a Vasas és a Debrecen utánpótlásában játszott, azonban az U19-et már három megyei szezon követte. (A privát Facebook-oldala nem nyújt semmi kapaszkodót.)
  • Igor Cukovic // már egy ismertebb valaki. 25 éves, belsővédő, montenegrói (és nem bosnyák, vagy boszniai). Tavasszal az albán nyolcadiknál játszott, előtte a norvég másodoszályban, ahol sikeresen kiesett a csapatával. Még előtte egyéb montenegrói csapatokban, például a Sutjeska Niksicban, akinek a pályáján játszottunk 2013-ban a Celik ellen. Érdekesség, hogy a transfermarkton csak a  2013/14-es bajnokság óta, vagyis alig négy éve vannak róla adatok, és még így is sikerült az egyik télen klub nélküli időszakot produkálnia.
 • Prosser Picit // a román élvonalban megragadó Sepsi igazolná le. A Felcsút kettőnél azért jobb helyre kerülne. (via NSO)
 • Marco Rossi // egyelőre munkahelyhalmozó, és az Európa-liga idejére a DAC edzője marad. Vicces lenne, ha bekerülnének a csoportkörbe. (via NSO)
 • Gergényi Bence // kölcsönbe a ZTE-hez került. (via ZAOL)

“Napikispest 2018.06.20.” bejegyzéshez 40 hozzászólás

 1. Ritkaság, hogy megyei ligaból valaki nb1-be igazoljon nekem elsőre a Major Norbi meg a Zachán ugrik be. Még akár jól is elsülhet.

 2. Bogdanovic az edző Böszörményben, gondolom, ő ajánlotta be Lippait régi ismerősének, Supkának.

   1. Csodalkoznek, ha nem lennenk kapcsolatban Cordellaval a hatterben :)

 3. Ki a (tekintettel latabàr mimòza lelkère)tököm ez a csàvò màr megint?!

 4. Ezek a fiúk lennének Hemi által beígért három-négy minőségi igazolások?

  1. Hát persze. Ők is képviselnek egy bizonyos minőséget… :)

   De komolyra fordítva a szót: Tényleg komolyan veszed, amit ez az ember mond? Mert hogy aki az alkalmazottja, és itt a fórumon kaserolja, annál ez rendben van, hiszen neki kenyéradó gazdája…

 5. Reakció…:
  Tetves kurva annyukat!
  Videoton Waltham, Kábbe a fárkám!

 6. Sajnos, olybá’ tűnik Nekem, hogy sikerül “felülmúlni” a Kukoc // Kosút // Deák // Pölöskei szintet igazolásban, ezt azért legrémesebb rémálmaimban sem gondoltam volna. Nagyon nagy bajok lehetnek a háttérben, ha mi ezt a “szintet” célozzuk meg… :(

   1. Nem tűnik ügyetlen gyereknek, nem lehet rosszab ez alapján, mint Kosút vagy Kukoc.

    1. Ha jòl làtom ,2 èv alatt 4 csapatban jàtszott,köztük az igen veretes Iskra D,Sutjeska,Withouth CL,mielőtt lecsapott rà a szintèn igen magasan jegyzett Kamza Fc.Kèsz röhej.

  1. Nem tűnik új Lanzának vagy Eppelnek, de 1 youtube video alapján sztem nem lehet megítélni.
   Bízzunk Supkában, valószínűleg jobban látja, mint mi. Majd eldönti mi legyen vele.
   Ha talál egy új Lorvicsot, már oké.

   1. Ki mondta meg Kamberről, Eppelről, Grófról, hogy alapemberek lesznek?

  2. Lewandowski is 20 éves koráig a lengyel harmad és másodosztályban játszott.Korosztályos válogatottsága ezért csak három U21-es van. És pár év alatt mekkora játékos lett belőle.Szóval, hogy alsóbb osztályból jön valaki attól még befuthat.

   1. Fusson be màshol,aztàn jöjjön ide!Ne szòrakozzunk màr az idèn is !Kik ezek,mik ezek?!Màr a fele keret ilyenekből àll!

   2. Nyilván mindenre van példa, ez világos! Persze, akár be is futhat a srác, nem tagadom! DE a Klubnál való viszonyok, és döntések azért nagyon szélsőségesen extrémek az utóbbi időszakban meg pláne…Én CS.A.K. az irány miatt aggódom, ami sajnos most már több, mint egy éve keseríti meg Mindennapjainkat… :(

 7. Gyors reagálások mindenre :
  – Rossi : nagyon örülök hogy ő lett a kapitány ! egy dolgot nem értek…az egész ország TUDTA Leekens kinevezése pillanatában hogy vakvágány van megint. Nincs feleős aki ezt a vén dilettáns szart idehozta ???
  Végre Rossi lett! Az árnyoldala a dolgnak hogy bebizonyosodott hogy a Mister teljesen karrierista. Tehát a nyakba felvett sál csak marketing.Mindig arrafelé megy amerre előre tud lépni a karrierjében.
  A DAC-nál most ugyanolyan pipák rá mint mi tavaly amikor Dunaszerdahelyre igazolt.
  – Mez ügy : Nekem tetszik a piros-fehér.Picit a ’80-as évek jönnek benne vissza, a Détári korszak.
  Lehet tüntetni ellene akinek nem tetszik, de legyünk kultúráltak és ne gyalázkodjunk ! Ha a klub neve lett volna megváltoztatva Himihumi Fc-re vagy a címer lett volna lecserélve akkor az egyből vért kivánt volna.
  Akinek nem tetszik a mez az úgy tud tiltakozni ellene hogy nem veszi meg.
  Speciel nekem a kedvenc mezeim az 1994 BEK mezünk, meg a 2010 körüli piros NIKE az etalon.
  Az egyszerű mez nem attól lesz szép hogy varratunk rá csicsás dolgokat hanem hogy rajta van 2-3 súlyos szponzor. Ajánlom a Digit, román befolyású cég, Heminek jó a kapcsolata vele, tele vannak pénzzel.
  – Egyik kedvenc játékosom viszonylag fiatalon visszavonult. Ő pedig a villámléptű Abraham..Valamiért 31-évesen abbahagyta. Tud valaki valamit hogy miért ?
  – Az edzőmeccsre elutazott csapat keretében nincs Lanza és Marci. Diplomatikus magyarázat rá hogy kisebb sérüléssel b ajlódnak.
  Szerintm a két játékos sorsa eldőlt, és nem vitték el őket edzőmeccsre nehogy pont akkor sérüljenek meg.
  Lanzát se gyalázzuk ha elmegy, meg az Öreget se. Lanza már tavaly el akart menni (!!) akkor Hemi még ki tudodtt könyörögni plusz egy évet tőle.Becsületére váljon az olasznak hogy remek szezont futott, nem alibizte el.
  Ő ugyanolyan profi zsoldos mint Rossi.Ha menni akar akkor menni fog….
  -Igazolások : Örülök Uzomának, érdeklődve várom Holdampfot. De továbbra is várom a nagy durranás(ok)at.
  Középre Vadit várom, plusz előre egy klasszis nevet !
  – VB és videóbíró : eddig kritikán aluli a VB.Semmi új taktikai vagy játékelem nem felfedezhető.
  Feltűnik hogy a betömörülő védelmek mellett alig van kidolgozott ziccer. Próbálkoznak átlövésekkel de még a legjobb játékosok sem találnak kaput futtából 20-22 méterről.
  Nem csodálom hogy a fő csaló Kassai urat nem hívták a vb-re mert a videobíró miatt nem tudott volna sajnos egy meccset sem elcsalni. “mgelehetvenni…kassaitmeglehetvenni….”

  1. A VB kivételével teljesen egyetértek. Nekem a vb mindig azért tetszik, mert sok az új arc, a sajátos, nemzeti stílus. És mert nem csak az állandó “Messi-Ronaldo” kettősről szól, amivel a média eteti a világot. és itt mindig kiderül, hogy jó játékosok, de ha nem vásárolják rájuk a csapatot, akkor ők is csak emberek.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.