Mastodon

Miközben a csapatnak fel kell pörögnie, mi erősen takarékra kapcsolunk

Macedóniából jelentjük.

Ahogy a külföldi túrák idején szoktuk, úgy ezúttal sem ígérünk semmit. Elméletileg lesz poszt a meccs előtt és után, ellenben én csak vasárnap este jövök haza Macedóniából, ezért a hét további részében vélhetően a blog is szabadságon lesz. Talán megbocsájtjátok, hogy inkább a búvármaszkot tettem be az úticsomagba, mintsem a laptopot.



Mivel Macedónia nem tagja az EU-nak, és még csak nem is valami magas szinten társult ország, így a telefonos roaming elcseszett drága lenne, ezért nem is erőltetjük. Ha találunk wifit és kedvem is lesz, akkor a Csakblog twitterét érdemes követni a frissítésekért, vagy ezt a posztot (illetve a blog oldalsávját), ahova beágyaztam, esetleg közvetlenül engem. A Facebookot például semmiképp se, valamint a kommenteket mégannyira sem fogom olvasni, mint tettem azt eddig. Ha mégis el akarnál érni, mert valami annyira sürgős, akkor ajánlom az emailt vagy a Telegramot, de azonnali választ akkor se várj, ha véletlenül az édesanyám lennél. (Innen is szia, mama, ha olvasod ezt a posztot.) (Azt hiszem még egyetlen posztomat se olvasta.)


Laci ötlete után szabadon: ha szeretnél egy sört küldeni nekünk Skopjépba, illetve Ohridba, akkor arra PayPalon vagy Revoluton keresztül (cikoria@cikoria.net) van lehetőséged. Ígérjük, koccintunk az egészégedre egy jó Skopskóval.

címlapkép: Ohrid | fotó: emirjetaprela / Pixabay

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||